Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!!ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ..ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ. ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ.

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ.ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ. Η ΜΥΤΟΥΛΑ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΗΜΕΝΗ!!!:( ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΑΡΑΚΙ!!!!ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΩΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ INTERNET ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!!ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΥΤΕΡΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ!!ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

χριστινακι με το καλο το μπεμπουλινακι σου....και που εισαι ακομα ...σε περιμενουν πολλες χαρες απο εδω και περα..καθε επισκεψη και κατι διαφορετικο....η ωραιοτερη εμπειρια της ζωης..φιλακια

Δημοσίευση

marimari moy eimai apo alexandroypoli.tin ekana ado se idiotiko giatro.palaiologoy einai i dievthinsi. ton lene vassara.einai apo tous kaliterous.me ta pio exeligmena mixanimata.moy edose k dvd...to ti xara kanane oloi osoi to idan!!!einai apo tis oreoteres empiries.eidika otan se valei na akoysis tin kardoyla toy!!!apistevti empiria!!!!min anxonese katholoy!!!tha einai ola iperoxa..

Δημοσίευση

Πραγματικά αυτή η εξέταση είναι σκέτη απόλαυση (όταν όλα είναι καλά) αλλά μπορεί να γίνει εφιάλτης αν κάτι πάει στραβά (που φυσικά δεν εύχομαι σε καμία μέλλουσα μανούλα). Εμείς στην αυχενική μάθαμε ότι έχουμε μπέμπη αν και κάτι μου έλεγε εμένα ότι είναι παίδαρος (ο σύζυγος έχει ακόμα! μια εμμονή με τις κόρες).

Ελπίζω να την ξαναζήσω αυτή την εμπειρία (όχι όμως τόσο σύντομα, γιατί ο μπέμπης μας, με χρειάζεται και είναι μόνο 50 ημερών).

Με το καλό λοιπόν! :cheer:

Δημοσίευση

Τι ωραια που τα περιγραφετε βρε κοριτσια!!!:P

Προσπαθω κι εγω να θυμηθω πριν 6 χρονια πως

ηταν και μπα....δεν ειμαι και σιγουρη αν γινοταν η αυχενικη:dry:

Εχω βεβαια κρατημενους ολους τους υπερηχους

αλλα dvd και τετοια που....:P

δεν πειραζει μαλλον θα τα ζησω τωρα τα νεα κολπα:)

Δημοσίευση

Χριστινάκι μου σου εύχομαι με το καλό κι εσύ!

Κι εγώ πριν από 3 μέρες πήγα για αυχενική διαφάνεια καθώς κι εγώ δυανύω τη 12η εβδομάδα και είδαμε κι εμείς όλα αυτά που περιγράφεις και τρελλαθήκαμε και μας είπε και εμάς ο γιατρός ότι πρόκειται για αγοράκι!

Από τότε όλο σκέψεις για το πόσο παίδαρος θα είναι σκέφτομαι και πόσο θα τον θέλουνε όλα τα κορίτσια το καμάρι μου!(την έχω ψωνίσει από τώρα)

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ,ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχχ Χριστινα22 τι μου θυμησες!!! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ενω την εβλεπα την μπεμπα μου κανονικα στον υπερηχο, οταν πηγα για την αυχενικη διαφανεια ηταν σαν να την εβλεπα πρωτη φορα σαν, να την ειχα στην αγκαλια μου!! Ειχα τρελλαθει απ'τη χαρα μου, για να μη σου πω τι θα νιωσεις στη β επιπεδου. Σου ευχομαι να εχεις την καλυτερη εγκυμοσυνη και μ'ενα πονο που λενε. φιαλακια πολλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...