Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Προσπαθούμε από τον Αύγουστο για μωράκι και τώρα εδώ και ένα μήνα παίρνω inofert σε σκόνη που διαλύεται σε νερό! Έχει πάρεξ κάποια; Έκαναν δουλειά στη σύλληψη; Σε ποσό καιρό μείνατε έγκυος μετά από inofert?

Δημοσίευση

Γεια σου, παιρνω κ εγω τα inofert και inofert plus εδω και εναμιση μηνα περιπου. Δεν εχω δει καποια διαφορα ακομα, αλλα η γιατρος μου ειπε οτι μετα το 3μηνο θα αρχισουν να βοηθανε. Σου ευχομαι συντομα να μεινεις εγκυος :)

Δημοσίευση

Τα επερνα και εγω για ενα  χρονο στην αρχη τα φακελα και μετα κ φακελα κ το plus το χαπι! Αλλαξα γιατρο κ τα σταματησα! Τα περνουν ομως πολλες κοπελες κ εχουν δει αποτέλεσμα! Μετά τους 3 μηνες λενε ξεκιναει η δραση τους! Ευχομαι καλη επιτυχια κ γρηγορα θετικό αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Καλησπέρα σας! Προσπαθούμε από τον Αύγουστο για μωράκι και τώρα εδώ και ένα μήνα παίρνω inofert σε σκόνη που διαλύεται σε νερό! Έχει πάρεξ κάποια; Έκαναν δουλειά στη σύλληψη; Σε ποσό καιρό μείνατε έγκυος μετά από inofert?

Καλησπέρα,εγώ τα έπαιρνα για ένα εξάμηνο,τα χάπια συγκεκριμένα,δεν είδα καμία απολύτως διαφορά,μου τα είχε δώσει η γυναικολόγος για να ρυθμιστεί ο κύκλος μου που ήτανε άστατος,ο γιατρός που έχω τώρα δεν τα συστήνει καθόλου θεωρεί πως δεν κάνουνε τίποτα.ξερω πολλές κοπέλες που δεν τις βοήθησε καθόλου όπως και κάποιες άλλες που είδαμε αποτελέσματα 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Καλησπέρα σας! Προσπαθούμε από τον Αύγουστο για μωράκι και τώρα εδώ και ένα μήνα παίρνω inofert σε σκόνη που διαλύεται σε νερό! Έχει πάρεξ κάποια; Έκαναν δουλειά στη σύλληψη; Σε ποσό καιρό μείνατε έγκυος μετά από inofert?

Εγώ μπαίνω στον 3ο μήνα λήψης.. Προς το παρόν δεν προέκυψε σύλληψη αλλά το ωάριο μου (επειδή το παρακολουθούμε) μεγάλωνε καλύτερα! Σου εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!!! 

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα μου τα έδωσε ο εξωσωματικος τα plus. Τα πήρα και είδα μεγάλη διαφορά στα ωάρια . Και αν καθ είχα δυο αποτυχημένες εξωσωματικές ( όχι λόγω ωαρίων ) μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος φυσικά. Νομίζω κάνουν δουλειά , σε μένα έκαναν μάλλον 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...