Μετάβαση σε περιεχόμενο

2η χοριακη

Nanouka1

Recommended Posts

Καλησπέρα !!!

διαβαζω πολυ καιρό αλλα ποτέ δεν είχα μπει στην διαδικασία να μοιραστώ τις δικές μ ανησυχίες ... Μεγάλο ιστορικό (2παλυνδρομες κυήσεις !) 

θετικη σκέψη σημερα ... 

Ο γιατρός βλέπει οτι θα έχω ωορρηξία την 10η μέρα του κύκλου μ . Περίοδο περίμενα 8 του μήνα ( 30 μέρες κύκλο 10/3 τελευταία περίοδο)κ έκανα χοριακη κ βγήκε 1131. Την Παρασκευή ξανά έκανα κ ήταν 2951, δεν ειναι χαμηλή ; 

Θα επαναλάβω Δευτέρα !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 ώρες, ο/η Nanouka1 είπε:

Καλησπέρα !!!

διαβαζω πολυ καιρό αλλα ποτέ δεν είχα μπει στην διαδικασία να μοιραστώ τις δικές μ ανησυχίες ... Μεγάλο ιστορικό (2παλυνδρομες κυήσεις !) 

θετικη σκέψη σημερα ... 

Ο γιατρός βλέπει οτι θα έχω ωορρηξία την 10η μέρα του κύκλου μ . Περίοδο περίμενα 8 του μήνα ( 30 μέρες κύκλο 10/3 τελευταία περίοδο)κ έκανα χοριακη κ βγήκε 1131. Την Παρασκευή ξανά έκανα κ ήταν 2951, δεν ειναι χαμηλή ; 

Θα επαναλάβω Δευτέρα !

Καλημέρα κορίτσι μου αυτό που θέλεις είναι να 2πλασιαζεται ανά 2 ημέρες καλή επιτυχία !!!!

Πολυ καλη ειναι η χοριακη σου!να μην αγχωνεσαι !το θεμα ειναι να ειναι θετικη αρχικα και μετα να αυξανεται!εγω στην 5η ημερα καθυστερησης ειχα 211 και δεν ξανα εκανα απλα περιμενα και πηγα στο γιατρο!!ευχομαι να πανε ολα καλα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nanouka1 είπε:

Οριακή...5170 ! 

Μέσα στο άγχος θα με πάει πάλι 

Καλησπέρα!! Με συγχωρείς αλλά ή εσύ είσαι πολύ αγχωμενη ή εγώ κάτι καταλαβαίνω λάθος. Η χοριακή σου έχει υπερδιπλασιαστεί. Γιατί λες ότι είναι οριακή;; Ο γιατρός σου τι σου είπε;; Εγώ σούπερ τη βλέπω. Σου εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη αυτή τη φορά. 

2951 την Παρασκευή κ σημερα 5170 ...δεν είναι διπλασιασμός ! 

Ηρεμια μ ειπε κ θα με δει την Παρασκευή . 

Μολις είδα κ αχνό ροζ ....

πως γίνεται να μην αγχωθώ ;!!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

Με συγχωρείς. Για κάποιο λόγο είδα 2151. Ηρέμησε!! Έχεις δίκιο να έχεις άγχος αλλά να ξέρεις πολλές κοπέλες έχουν δει ροζ ή καφέ και η εγκυμοσύνη τους προχωράει κανονικά. Σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν!! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

Να προσπαθησεις να ηρεμισεις και να περιμενεις την παρασκευη!θετικες σκεψεις και να ξερεις πως το αγχος μονο κακο σας κανει...ξεκουρασου και ευχομαι ολα να πανε καλα!εγω ελεγα στον αντρα μου προχθες πως βλεπω τα νουμερα σε κοπελες οπως εσυ και λεω η δικη μου ηταν τοσο μικρη και δεν ξεραμε τιποτα!δεν χρειαζεται να το ψαχνεις πολυ....ακοου το γιατρο σου και ολα θα πανε καλα!

Την πρώτη φορά ήμουν σε σύννεφο ! Την δεύτερη συγκρατημένη ε τώρα απλά άγχος ! 

Εχω αρκετά θέματα που μ έχουν βρει ....κ ελπιζω να πάνε καλα

στις On 14/4/2019 at 6:14 ΜΜ, ο/η Nanouka1 είπε:

Καλησπέρα !!!

θετικη σκέψη σημερα ... 

Θα επαναλάβω Δευτέρα !

Καλησπέρα!

Λυπάμαι για τις 2 ατυχίες που είχες. Και σε καταλαβαίνω. Λογικό να αγχώνεσαι, γιατί κι εγώ μετά από μία ατυχία είχα πολύ άγχος. Απλά προσπάθησε όσο μπορείς να το δεις θετικά.

Η χοριακή δεν είναι απαραίτητο να διπλασιάζεται κάθε δεύτερη μέρα, αρκεί να ανεβαίνει 60% και πάνω. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Θα ξέρει να σου πει αν ανεβαίνει καλά.

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

Την πρώτη φορά ήμουν σε σύννεφο ! Την δεύτερη συγκρατημένη ε τώρα απλά άγχος ! 

Εχω αρκετά θέματα που μ έχουν βρει ....κ ελπιζω να πάνε καλα

Να μη σκεφτεσαι αρνητικα και να κοιτας μπροστα!!!!σου ευχομαι τα κάλυτερα!

Καλημέρα , 

σημερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση . 

Μ ειπε οτι θα το δούμε την Παρασκευή, δεν ειναι κακή μιας κ έχει αύξηση 80%

@stasa199 σε ευχαριστώ κορίτσι μ! 

Υπάρχουν στιγμές που απελπίζομαι , γενικά όμως το πιστεύω πολυ βαθιά αυτήν την φορά ! Από την πρώτη στιγμή πρώτου Καν μείνω έγκυος το πίστεψα αυτό το μηνα

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

@stasa199 σε ευχαριστώ κορίτσι μ! 

Υπάρχουν στιγμές που απελπίζομαι , γενικά όμως το πιστεύω πολυ βαθιά αυτήν την φορά ! Από την πρώτη στιγμή πρώτου Καν μείνω έγκυος το πίστεψα αυτό το μηνα

Να μην απελπιζεσαι!!οπως ειπες καθε μερα θα ξυπνας και με καλυτερη διαθεση!!!!εχεις δρομο μπροστα σου!!!ολα θα πανε καλα!!!!απο ενα σημειο και μετα αυτο το νουμερακι δεν αυξανεται με τον ιδιο ρυθμο...και γενικα καλο ειναι να μην ακους κανεναν και τιποτα!το σπορακι σου ξερει τι κανει και ο γιατρος σου θα σε συμβουλευει!να μην εχεις αγχος οσο μπορεις μονο!!!!

Ο γιατρός θα με δει την Παρασκευή , δεν άντεξα κ πήγα κ έκανα χοριακη 

δευτερα 5170 σημερα Τετάρτη 7193 . 

Οριακη νομίζω .....μέσα στο άγχος είμαι!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nanouka1 είπε:

Ο γιατρός θα με δει την Παρασκευή , δεν άντεξα κ πήγα κ έκανα χοριακη 

δευτερα 5170 σημερα Τετάρτη 7193 . 

Οριακη νομίζω .....μέσα στο άγχος είμαι!

ανεβαίνει αυτό να έχεις στο μυαλό σου... δεν ειναι κ μικρή η αύξηση..ολα καλά θα πάνε θα δεις.. λίγο έμεινε να πας στο γιατρό.. 

@lactaki εχω μετάθεση χρωμόσωματος με 10/100 πιθανότητα σύνδρομο patau(χρωμόσωμα 13) να έχει το έμβρυο . Η πρώτη παλληνδρομη ήταν αυτός ο λόγος , η δεύτερη δυστυχώς δεν ξέρω ( πονεμένη ιστορία ). Συνεπώς η μη μεγάλη ανάπτυξη μπορεί να συμαίνει κ πρόβλημα .... Κ να παλληνδρομιση γί αυτό φοβάμαι 

Επεξεργάστηκε από Nanouka1

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

@lactaki εχω μετάθεση χρωμόσωματος με 10/100 πιθανότητα σύνδρομο patau(χρωμόσωμα 13) να έχει το έμβρυο . Η πρώτη παλληνδρομη ήταν αυτός ο λόγος , η δεύτερη δυστυχώς δεν ξέρω ( πονεμένη ιστορία ). Συνεπώς η μη μεγάλη ανάπτυξη μπορεί να συμαίνει κ πρόβλημα .... Κ να παλληνδρομιση γί αυτό φοβάμαι 

Ομορφιά μου, καθε αγχος σου δικαιολογιμενο! Τι να λεμε τωρα; Προσπάθησε σε παρακαλω, να σκέφτεσαι ψυχραιμα κ ήρεμα. Ολα θα πανε κσλα, οχι κακα! Εχετε τον γιατρο να σας κατευθύνει κ να σας βοηθήσει. Εγω μια χαρα τη βλεπω τη χοριακη σ

δε σημαινει κτ αν δεν 2ζεται αρκει να ανεβαινει. Ειναι νωρις ακομη... σκεψη θετική κ προσευχή θα σου πω εγω ?? Σ ευχομαι ολόψυχα ολα να εξεληχθουν σωστα ομορφα καλα κ οπως πρεπει! Το αξίζετε!!!!????????✌️

Σε ρωταω γιατι υπαρχουν καποια πινακακια χοριακης αν θες δες τα στο google μηπως και σε καθησυχασει λιγακι!εγω νομιζω πως εισαι μια χαρουλα!!!κανε υπομονη μεχρι την παρασκευη!θα δειτε και σακο λογικα!!!

Ως εβδομάδα είμαι καλά ως αύξηση δυναμικής χοριακης δεν είμαι....

πιστεψεμε 1 χρόνο το εχω ξεσκονίσει το internet

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

Ως εβδομάδα είμαι καλά ως αύξηση δυναμικής χοριακης δεν είμαι....

πιστεψεμε 1 χρόνο το εχω ξεσκονίσει το internet

Εγω περιμενω να μαθω νεα σου την παρασκευη....στο ειπα μηπως και μπορουσα να σε βοηθησω να ηρεμισεις καπως...ολα καλα θα πανε ειπαμε!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...