Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθυστέρηση περιόδου κ αρνητική Β χοριακη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας.   Τελευταία φορά είχα αδιαθετησει 22 φεβρ τον Μάρτη δεν μου ήρθε καθόλου η περίοδος κ ακόμα δεν μου έχει έρθει... έκανα εχθές μια Β χοριακη κ βγήκε αρνητική κ αγχοθηκα λίγο...  Έχω συχνοουρια ληγουρες τάσεις για εμετό... Και δεν έχω καθόλου συμπτώματα για περίοδο... Την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Αλ.Βορ είπε:

Γεια σας.   Τελευταία φορά είχα αδιαθετησει 22 φεβρ τον Μάρτη δεν μου ήρθε καθόλου η περίοδος κ ακόμα δεν μου έχει έρθει... έκανα εχθές μια Β χοριακη κ βγήκε αρνητική κ αγχοθηκα λίγο...  Έχω συχνοουρια ληγουρες τάσεις για εμετό... Και δεν έχω καθόλου συμπτώματα για περίοδο... Την γνώμη σας υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης???

Και υπνηλία πολυ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα κορίτσια, εμένα η όρεξη για το φαγητό επανήλθε νομίζω, όχι εντελώς αλλά  είμαι αρκετα καλύτερα! Αλλά έχω πονοκέφαλο συχνά πυκνά. Και όσο περνάει η μέρα η κοιλιά φουσκώνει αρκετά! Από κούραση τα ίδια ακόμα έχω. Δευτέρα έχω υπέρηχο και ανυπομονώ να δω το μικράκι ότι είναι καλά. @annie! Εσύ;  @zoepapa αχ βρε κορίτσι μου αυτό με τον εμετό δύσκολο, εμενα μυρωδιές με ενοχλούν αλλά αυτό το πράγμα που περιγράφεις ζορικο! 
    • Εμένα η κολλητή μου είναι γιατρός και δίδασκε καρπα. Οπότε μου έδειξε εκείνη, αλλά δεν έχω κάνει μαθήματα επίσημα και πιστοποίηση, επειδή όταν το έβαλα στο μυαλό μου να κάνω, δεν προλάβαινα να πάω στα σεμινάρια που έβρισκα... Γενικά θέλω να κάνω και θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο, ακόμα κι αν το παιδί σου καταπίνει κι έχει μάθει να τρώει, γιατί μια φορά θα γίνει το κακό... Επίσης και για ενηλίκους να έχεις κάνει, η διαχείριση του μωρού είναι τελείως διαφορετική... Οπότε πάλι θέλει μάθημα. Τα κορίτσια που είναι Αθήνα θα ξέρουν να σε κατατοπισουν. 
    • Αχ εγώ χθες ήμουν χάλια και εμετό έκανα συνέχεια και ζαλιζομουν πολύ έχω και χαμηλή πίεση σήμερα λίγο περπάτησα και μου έπεσε το ζαχαρο γενικά καλά πάω 😂. Εσείς;
    • @MarMar90 μου sorry δεν είχα καταφέρει να σου γράψω και την άλλη φορά που έγραψες.. τρέχαμε με το παιδί τότε στο Παίδων.. με κάλυψαν όμως οι κοπέλες που σου απάντησαν!
    • Επειδή νιώθω ότι έγραψα τα του φαγητού λίγο βιαστικά, θα αναλύσω λίγο τι κάναμε εμείς, σύμφωνα με αυτά που θέλαμε και σύμφωνα με τις συμβουλές του παιδιάτρου.  Ο παιδίατρος μάς έκανε εισαγωγή αρκετά νωρίς. Μόλις έκλεισε 4 μηνων (από αρχή του 5ου μήνα δηλαδή) ξεκινήσαμε με τροφές. Εμείς θέλαμε BLW (ακόμα θέλουμε) αλλά μας είπε ότι είναι αρκετά μωρό ακόμα και να το δούμε αργότερα από τον 6ο-7ο, που θα κάθεται και θα πιάνει με τα χεράκια του καλύτερα. Μας είχε ξεκινήσει με τα λαχανικά και με τα κρέατα, που τα κάναμε τελείως πουρέ. Εκεί μας είπε να βάλουμε λίγο ελαιόλαδο, ώστε να είναι πιο απαλή η υφή. Γενικά, επειδή το θεωρώ λίγο βαρύ λάδι, δεν έβαζα και πολύ, ίσα ίσα να τα αλέσει το μπλέντερ καλύτερα. Σε αυτόν τον μήνα δεν μας είχε πει κάτι για νερό και θηλασμό. Οπότε μετά την τροφή, έδινα κατευθείαν γάλα στο γεύμα του. Γιατί δεν ένιωθα ότι χορταινε κιόλας... Εδώ μας είχε πει 2 φορές την ημέρα γεύμα, ένα τυπικό είναι 1μμ και 7μμ, αλλά αυτό ανάλογα με το πρόγραμμα των γονιών.  Όταν έγινε ο μικρός 5 μηνών (στον 6ο μήνα δηλαδή) πήγαμε στο ραντεβού και μας είπε ότι μπορούμε να δίνουμε λίγο πιο αλεσμένες με το πιρούνι διάφορες τροφές, επειδή θα τον βοηθήσουν στα δόντια. Εκεί μας είπε εισαγωγή γιαούρτι, spreads, και ψάρι (ακόμα δεν του το έχουμε δώσει αυτό 😅) και ότι όταν μπουν αυτές οι τροφές, να ξεκινήσουμε με όσπρια και λαδερα, όπως τα φτιάχνουμε εμείς. Του είπα "και μπαχαρικά και όλα;" Και είπε ναι ναι. Οπότε κάτι μπαχαρικά/μυρωδικά, όπως δάφνη, δυόσμος, μαϊντανός, κανέλα, κουρκουμάς, που κάνουν καλό, τα βάζω στο φαγητό του, αλλά πολύ λίγο. Μπαχαρικά τύπου παπρικες, μπούκοβο, καυτερά, βαριά κτλ, δεν θα τα βάλω ακόμα. Μου παρά φαίνονται βαριά. Πχ, του φτιάξαμε φασολάκια, του άρεσαν πάρα πολύ, αλλά στο δικό του δεν είχα βάλει πολλή σάλτσα και πολλά λάδια, αλλά είχε κι ελάχιστο κρεμμυδάκι. 😆 Σε αυτόν τον μήνα, ο παιδίατρος μάς είπε να δίνουμε και λίγο νερό μετά το φαγητό με ένα ποτηράκι με χερουλακι που θα πίνει. Εδώ μας είχε πει γεύματα 4 φορές την ημέρα, δύο φρούτα, δύο φαγητό, με τα τυπικά να είναι 10πμ, 1μμ, 4μμ και 7μμ, (10 και 4 φρούτο, 1 κι 7 γεύμα) αλλά πάλι με το πρόγραμμα ύπνου του μωρού και το πρόγραμμα των γονέων.  Γενικά όμως, άμα έκανα BLW κι εγώ δεν θα έβαζα λάδι. Νεροβραστο, να μπορεί να τα πιάνει και να μην του φεύγουν. Τώρα θα ξαναπάμε παιδίατρο όταν γίνει 7 μηνών, και θα του πω για BLW. Να δω πώς θα αλλάξει η διατροφή του και τι θα μας πει και για το θηλασμό.  Αναφορικά με τον θηλασμό, εγώ κάνω ο,τι νιώθω. Αν βλέπω ότι το παιδί γκρινιάζει και δεν πολύ έχει όρεξη να φάει, θα δώσω λιγότερο φαγητό και περισσότερο στήθος. Αν δω ότι έχει χορτάσει κι έχει φάει 20κγ δε θα δώσω στήθος σε αυτό το γεύμα. Όταν στρώσει το πρόγραμμα και τρώει μεγαλύτερες ποσότητες, θα το ξαναδω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...