Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Μωρέ είναι νωρίς ακόμα και τα καταλαβαίνουμε νομίζω ανάλογα με τη θέση τους! Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος για άγχος, αλλά αν σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμη, κάνε μια ερώτηση στη γιατρό, δεν είναι κακό!Είναι σημαντική και η δική μας ηρεμία!
Αχ μπράβο κοριτσάκι μου!! Όχι καλέ να μην αγχώνεσαι τσάμπα, κ της μικρής μου έχουν πέσει, δε θυμάμαι ακριβώς τώρα πόσο είναι. Αλλά μου χε πει ο γιατρός, στο πρώτο τρίμηνο είναι ψηλά, μετά πέφτουν και σταθεροποιούνται.
334 γρ είναι! Ναι μωρέ ίσως παίζει ρόλο και σε τι θέση είναι ή πόσο κουρασμένη είμαι κι εγώ ίσως.
Ωραία τώρα θα έχουμε το άγχος πόσο κλωτσανε 😅 κι αυτά με τις μέρες τους δεν είναι όμως; Επισης ανάλογα και τι πίνεις/τρως. Λογικά προς το τρίτο τρίμηνο θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα πόσο κλωτσανε έτσι δεν είναι;
@Evitakious ακούγεται λίγο μεγάλο το κενό αλλά ίσως λόγω καλοκαιριού κιόλας. Μέχρι τώρα εχω κάθε μήνα δε ξερω τι θα μ πει για Αύγουστο. Β αυχενική εχω τελος Αυγούστου.
Κι εγώ έχω νιωσει 2 με 3 φορες κάτι που δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν ειναι το μωρό, και λεω μη χαίρομαι τα έντερα μου θα είναι ..
Εγώ κορίτσια έχω την εντύπωση από χθες ότι η μπέμπα δεν κλωτσαει τόσο αλλά δεν είμαι και σίγουρη μήπως είναι η ιδέα μου . Να πάρω τη γιατρό ή να μη ξεσηκωθω τζάμπα ;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.