Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική - Θελω να μοιραστω κι εγω την ιστορια μου..

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα στην παρεα...Θελω να μοιραστω και εγω την ιστορια μου... Εκανα την 1η εξωσωματικη τον οκτωβρη ειχα θετικο αποτελεσμα με την 1η φορα!! Δεν μπορουσα να το πιστεψω η χαρα απιστευτη ολα κυλουσαν τελεια καμια ενοχληση πονος τπτ μεχρι την β επιπεδου... Κανω τον υπερηχο ολες οι μετρησεις ακρως ικανοποιητικες το μωρακι μου πολυ κινητικο ωσπου ηρθε η ωρα του κολπικου υπερηχου και αρχιζουν τα δραματα... Ατροφία τραχήλου...Μπαινω κατευθείαν για περίδεση αλλά νωρίς το πρωί αρχίζουν οι συσπάσεις...μετά απο αρκετές ωρες εσπασαν τα νερα... και εκει τελιωσαν ολα. Επρεπε να περιμενω να γεννησω φυσιολογικα το μωρο μου στην 20η εβδομαδα ... Εχει συμβει σε καποια κατι αντιστοιχο σε τοσο προχωρημενο σταδιο? Και αυτο που με καιει ειναι αν θα επρεπε να το δει ο γιατρος πιο νωρις η ειναι κατι που δεν φαινεται νωριτερα?

Δημοσίευση

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ άσχημο αυτό που σου συνέβη. 

Δεν ξέρω αν μπορούσε αυτό να προβλεφθεί από προηγούμενο υπέρηχο. Αν δηλαδή είχε ήδη μικρύνει ο τράχηλος. Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που μικραίνει ξαφνικά, απότομα δυστυχώς. 

Το μόνο που έχω να σου πω επειδή το έχουν πάθει δύο φίλες μου λίγο νωρίτερα από εσένα πριν τη β επιπέδου την επόμενη φορά θα κάνεις περίδεση και θα πάνε όλα τέλεια. Και εκείνες το ίδιο έπαθαν αλλά την επόμενη φορά με προσοχή και την περίδεση πήγαν όλα τέλεια. Η μία έχει ένα παιδάκι και η άλλη δύο. Η μια μάλιστα με εξωσωματική που δε σχετίζεται βέβαια αλλά στο λέω να δεις ότι θα ξαναπετυχεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Πιου-πιου είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ άσχημο αυτό που σου συνέβη. 

Δεν ξέρω αν μπορούσε αυτό να προβλεφθεί από προηγούμενο υπέρηχο. Αν δηλαδή είχε ήδη μικρύνει ο τράχηλος. Γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που μικραίνει ξαφνικά, απότομα δυστυχώς. 

Το μόνο που έχω να σου πω επειδή το έχουν πάθει δύο φίλες μου λίγο νωρίτερα από εσένα πριν τη β επιπέδου την επόμενη φορά θα κάνεις περίδεση και θα πάνε όλα τέλεια. Και εκείνες το ίδιο έπαθαν αλλά την επόμενη φορά με προσοχή και την περίδεση πήγαν όλα τέλεια. Η μία έχει ένα παιδάκι και η άλλη δύο. Η μια μάλιστα με εξωσωματική που δε σχετίζεται βέβαια αλλά στο λέω να δεις ότι θα ξαναπετυχεις. 

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. Εννοειται οτι ποναει να χανεις παιδι σε προχωρημενο σταδιο οπως εγω αλλα αν ειναι απο εξωσωματικη ποναει διπλα ... Ξερει κανεις πως ειναι η ζωη μετα την περιδεση θελω να πω ακουω για ακινησια και διαφορα τετοια η απο την στιγμη που γινεται τοσο νωρις μετα γυρνας κανονικα στις δραστηριοτητες σου αλλα πιο προσεκτικα?? Υπαρχει καποια κοπελα που εχει κανει περιδεση μετα την αυχενικη διαφανεια να μου πει εντυπωσεις...? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως αν μείωνες την ποσότητα της καφεινης σταδιακά να γλιτωνες τον πονοκέφαλο αντί για απότομη διακοπή που είναι πιο βάρβαρη. Δηλαδή κόψε αρχικά από τη σοκολάτα σου τη μια κουταλιά κακάο, μετά ίσως κόψε το κακάο τελείως και κρατα το καφεδάκι σου και μετά αν δεν έχεις πρόβλημα με τον ντεκαφ να σου δώσω μια ιδέα: μια φίλη μου στην εγκυμοσύνη ζητούσε ένα φρέντο εσπρέσσο με μια δόση κανονικό καφέ και μια δόση ντεκαφ και την κρατούσε η καφεινη και δεν είχε πολύ. Πάντως για να μην αγχώνεσαι αυτή η ποσότητα που περιγράφεις είναι οκ θεωρητικά αλλά δε σηκώνει μετά άλλη καφεινη πχ αναψυκτικά, σοκολάτες κλπ. Στο θηλασμό υποτίθεται επιτρέπονται και δύο καφεδάκια τη μέρα αλλά εκεί το είχα κόψει πιο αυστηρά γιατί και μένα έκανε πάρτι μετά.
    • Αχ κορίτσια η αλήθεια είναι θα προτιμούσα να τον είχα κόψει πάλι, αλλά δεν μπόρεσα. Χωρια που η έλλειψη καφεΐνης μου δημιουργεί και έντονο πονοκέφαλο. Πιο πολύ θα ήθελα να τον κόψω λόγω θηλασμού μετέπειτα, γιατί στην κόρη μου αν τύχαινε και πιο κάτι εκτός ντεκαφ, για κάποιο λόγο την επηρέαζε στον ύπνο..
    • Τέλεια!!! Το συνειδητοποιείς ότι μόλις έπιασες το πρώτο σύμπαν μαξιλαράκι και σε λίγους μήνες θα έχετε στο σπίτι ένα μωράκι;;; Για φύλο σας είπε τίποτα;
    • Κοιτα στα δίδυμα επανήλθα πολύ γρήγορα δεν το περίμενα ούτε εγώ… Τώρα σε αυτό δεν ξέρω θα φανεί… Να σου πω την αλήθεια περιμένω πως κ πως να επανέλθω από την καισαρική κ αφού μου δώσει το οκ ο γιατρός τα μεγάλα σχολείο κ γω με το μωρό στο αυγό και βουρ  γυμναστήριο🤣🤣🤣
    • Λευκή μου το ωραία νέα! Είδες αν είναι η ώρα τους τα άτιμα! Με το καλό να έρθει και το δεύτερο παιδάκι 😊 Πήγατε στον γιατρό;  Όσο για το πρώτο, ε μωράκι είναι ακόμα. Εμένα μετά τον χρόνο ξεκίνησε να κοιμάται σερί τα βράδια και φυσικά όχι πάντα. Ακόμα και τώρα που είναι 2, μπορεί να ξυπνήσει και να μας φωνάξει και μετά θέλει να κοιμηθεί μαζί μας 😅 Θέλουν και την επαφή μωρέ τα γλυκουλια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...