Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτη προσπάθεια...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας, 

Είμαι καινούργια στο φόρουμ όμως έχω διαβάσει αρκετές συνομιλίες και θα ήθελα να σας πω την δική μου περίπτωση εάν σας έτυχε κάτι παρόμοιο..

Με σταθερό κύκλο 27 ημερών ξεκινήσαμε την πρώτη μας προσπάθεια για μωράκι. Τελευταία περίοδος στις 18/2 ήρθαμε σε επαφή τις γόνιμες μέρες 1-3/3 Όπως τα είχα υπολογίσει..Στις 8/3 πηγα στην γυναικολογο καθως ειχα απο πριν προγραμματισμενο τεστ παπ και γενικά εξέταση..ολα τέλεια μια χαρά..εκεινο που με προβλημάτισε είναι ότι μου είπε ότι ακόμα δεν έκανα ωοριξια και θα γινόταν εντός των επόμενων 2-3 ημερών..Συμφωνα με τον κύκλο μου που τον καταγράφω τα τελευταία 4 χρόνια πάντα είμαι σταθερή..Σημερα βρίσκομαι στην 30η μέρα και ακόμα να δω περίοδο..

1) Αυτό που με προβληματίζει είναι υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

2) Με βάση όμως τα δεδομένα της γυναικολόγου θα πρέπει να καθυστερήσω και να δω περίοδο 14 μέρες μετά την ωορρηξία αρα μέσα στο ΣΚ;

Τόσα χρόνια είναι σταθερός ο κύκλος μου πρώτη φορά μου έτυχε τώρα που ξεκινήσαμε προσπάθεια μήπως επειδή αγχώθηκα??

Σας ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Γειά σας, 

Είμαι καινούργια στο φόρουμ όμως έχω διαβάσει αρκετές συνομιλίες και θα ήθελα να σας πω την δική μου περίπτωση εάν σας έτυχε κάτι παρόμοιο..

Με σταθερό κύκλο 27 ημερών ξεκινήσαμε την πρώτη μας προσπάθεια για μωράκι. Τελευταία περίοδος στις 18/2 ήρθαμε σε επαφή τις γόνιμες μέρες 1-3/3 Όπως τα είχα υπολογίσει..Στις 8/3 πηγα στην γυναικολογο καθως ειχα απο πριν προγραμματισμενο τεστ παπ και γενικά εξέταση..ολα τέλεια μια χαρά..εκεινο που με προβλημάτισε είναι ότι μου είπε ότι ακόμα δεν έκανα ωοριξια και θα γινόταν εντός των επόμενων 2-3 ημερών..Συμφωνα με τον κύκλο μου που τον καταγράφω τα τελευταία 4 χρόνια πάντα είμαι σταθερή..Σημερα βρίσκομαι στην 30η μέρα και ακόμα να δω περίοδο..

1) Αυτό που με προβληματίζει είναι υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

2) Με βάση όμως τα δεδομένα της γυναικολόγου θα πρέπει να καθυστερήσω και να δω περίοδο 14 μέρες μετά την ωορρηξία αρα μέσα στο ΣΚ;

Τόσα χρόνια είναι σταθερός ο κύκλος μου πρώτη φορά μου έτυχε τώρα που ξεκινήσαμε προσπάθεια μήπως επειδή αγχώθηκα??

Σας ευχαριστώ 

Καλωσήρθες! κ γω είχα πάθει κάτι αντίστοιχο στην αρχή και μάλιστα μου πήρε κάποιους μήνες να ισορροπήσω! Βέβαια όχι τόσο μεγάλη καθυστέρηση όση λες αλλά πάντως έχασα για 3-4 μήνες τη σταθερότητα του κύκλου μου! όσο για την εγκυμοσύνη κάνε ένα τεστ να είσαι σίγουρη!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για την απάντηση..

Η αλήθεια ότι μπήκα στον πειρασμό και έκανα ένα τεστ την προηγούμενη εβδομάδα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο που ήταν την Κυριακή 17/2(Ήταν αρνητικό) όμως σκέφτηκα ότι μπορεί να βιάστηκα..

Εσύ το είχες πάθη όταν ξεκινήσατε προσπάθειες λόγο άγχους?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mt3508 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση..

Η αλήθεια ότι μπήκα στον πειρασμό και έκανα ένα τεστ την προηγούμενη εβδομάδα 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο που ήταν την Κυριακή 17/2(Ήταν αρνητικό) όμως σκέφτηκα ότι μπορεί να βιάστηκα..

Εσύ το είχες πάθη όταν ξεκινήσατε προσπάθειες λόγο άγχους?

δεν ξερω γιατί... μπορεί λόγω άγχους, μπορεί να διαταράχθηκε η ισορροπία από τις ελεύθερες επαφές, δεν έχω ιδέα! Πάντως επανήλθε :-) Μιλάω όμως για καθυστέρηση / αλλαγή της τάξης των 6-7 ημερών εσύ αναφέρεις πολύ μεγάλη διαφορά. Μήπως να το συζητήσεις με τη γιατρό σου; κάνε και καμιά ορμονική εξέταση (πάντα σε συνεννόηση μαζί της), μπορεί κάτι να έχει διαταραχθεί. Πάντως μην αγχώνεσαι είναι αρχή ακόμα!

Δημοσίευση

Καλός ήρθες στην παρέα μας όταν αρχίζουμε ελεύθερες επαφές για κάποιο λόγο αλλάζει ο κύκλος μας από την στιγμή που σου είπε ότι δεν έχεις κανει ωορρηξία πάει να πει ότι αλαξε ο κύκλος σου λογικά θα κοίταξε αν είχες κάνει οπότε τώρα περίμενε μέχρι το σκ και αν δεν δεις κανε ένα τεστ σου εύχομαι τα καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...