Μετάβαση σε περιεχόμενο

10μέρες καθυστέρηση!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Κάνε εξέταση χοριακης που είναι το πιο αξιόπιστο μέσο και μόλις πάρεις τα αποτελέσματα μίλησε με το γιατρό σου είτε είναι θετική είτε αρνητική! Εύχομαι να είναι θετική αν το θέλεις κι εσύ βέβαια!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Διαμάντη είπε:

Υπάρχει περίπτωση το τεστ να έχει κάνει λάθος? Έχει συμβεί σε καμία αυτό?

Κάνε μια χοριακη για να δεις.... Αλλιώς ίσως είναι κάποια αλλαγή του κύκλου. 

Δημοσίευση

Συμβαίνει κάποιες φορές αν δεν έχει ανέβει σημαντικά η ορμόνη ή αν δεν έγινε με πρωινά ούρα ή αν είναι ελαττωματικό. Βέβαια είναι πολλές οι μέρες της καθυστερησης και θα έπρεπε να φαίνεται αλλά με την χοριακη θα είσαι σίγουρη. Ίσως έχεις κάποια διαταραχη στον κύκλο οπότε αν δεν αδιαθετήσεις και έχεις και αρνητική χοριακη πρέπει να μιλήσεις με το γιατρο

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Διαμάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχω 10μέρες καθυστέρηση χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα εγκυμοσύνης, σήμερα έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. 

Τι να κάνω?

Καλημερα κοριτσι!!

Ειναι πολλες οι μερες, οποτε πιστευω μια χοριακη θα δειξει καποιο αποτελεσμα!

Κ βεβαια υπαρχει περιπτωση λαθους οπως ειπαν παραπανω. Εχει τυχει σε γνωστη μου και στις 2 εγκυμοσυνες της!!

Καλα αποτελεσματα ευχομαι...Περιμενουμε νεα σου!!!

Δημοσίευση

Θα περιμένω και Αύριο και έπειτα θα κάνω χοριακή!

Έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια για ένα διάστημα.. πριν αρχίσω δεν είχα θέμα με τον κύκλο μου, μήπως φταίνε τα χάπια που τώρα εχω καθυστέρηση?

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Διαμάντη είπε:

Θα περιμένω και Αύριο και έπειτα θα κάνω χοριακή!

Έπαιρνα αντισυλληπτικά χάπια για ένα διάστημα.. πριν αρχίσω δεν είχα θέμα με τον κύκλο μου, μήπως φταίνε τα χάπια που τώρα εχω καθυστέρηση?

Εν τελει?? Εκανες χοριακη??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Εν τελει?? Εκανες χοριακη??

Δεν έκανα τελικά γιατί μίλησα με τον γιατρό μου και το συμπέρασμα είναι ότι για αυτή την καθυστέρηση φταίνε τα αντισυλληπτικά, θα πάρω μια μικρή αγωγή για να επανέλθει ο κύκλος μου και βλέπουμε..?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...