Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σελίνα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  297
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

134 Excellent

Σχετικά με Σελίνα

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

956 προβολές προφίλ
 1. Δυστυχώς πάνε πίσω όλες οι προετοιμασίες που κάνει η καθεμία μας τώρα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση... Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να περάσει γρήγορα!!
 2. @Nefeliap καλημέρα! Αν θες παρτες και από τώρα αφού θα λήξουν για να μην πανε χαμενες, και αν ξαναχρειαστεις παίρνεις από το φαρμακείο που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 3. Έχουν μείνει 4 CETROTIDE αν κάποια τις χρειάζεται!
 4. Διατροφή χαμηλού γλυκαιμικου δείκτη γιατί ήταν τσιμπημενη η καμπύλη ινσουλίνης και φουλ στα αντιοξειδωτικά και αποφυγή φλεγμονωδων τροφών. Βιταμίνες συνολικά: C, D3, Ω3, CoQ10, A-lipoic acid, zellogen, ρεσβερατρόλη, κουρκουμινη, β 1,3 κ 1,6 γλυκανες. Και για την ΕΤ αντιβίωση και αντιπηκτικες innohep ανά 12 ώρες.
 5. Έκανα ανοσολογικο έλεγχο μετά τη μηδενική χοριακή γιατί δεν είχα κανει καμία εξέταση και βρήκαν αυξημένα ΝΚ, χαμηλή συμβατότητα με το σύζυγο (οπότε το ανοσοποιητικό μου αναγνωρίζει το DNA του και το καταστρέφει) και χαμηλή ενεργεια ωαρίων (μιτοχόνδρια). Οπότε ξεκινάμε βιταμίνες αντιοξειδωτικες και αντιφλεγμονώδεις μαζί με διατροφή για να βελτιώσουμε την αντίδραση του ανοσοποιητικού και την ποιότητα των ωαρίων αν ξανακάνω διεγερση. Αν καταφέρουμε εγκυμοσύνη, στην 7η εβδομάδα θα κάνω και Intralipids. Ψαχτηκα και για κληρονομική θρομβοφιλια και έχω τελικά... Ο Αναγνώστου ο αιματολόγος δεν με ικανοποιησε στις απαντήσεις του (δεν μου είπε καν ότι έχω θρομβοφιλια) και όταν απευθυνθηκα στον Οικονομου (φάρμακογενετιστή) μου εξήγησε την κατάσταση και διπλασίασε τη δόση της αντιπηκτικης με επανεξετάσεις για να δει αν ανταποκρίνεται ο οργανισμός μου. Πολύ σχολαστικός και σωστός για εμένα. Σκέφτομαι ότι και την πρώτη φορά να είχα πετύχει μπορεί να έχανα τα μωράκια μου από αυτό, αφού οι αντιπηκτικες δεν με κάλυπταν... Όπως και τώρα γιατί ο Αναγνώστου έδωσε την ίδια δόση με πριν... Αν μπορέσω να κάνω και τη διατροφή μου θα είμαι άψογη αλλά όλο ατασθαλίες κανω! Θα περιμένουμε νέα σου @Ριρίκα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
 6. Εγω εν αναμονή να ολοκληρώσω τη θεραπεία για ενίσχυση ανοσοποιητικού για να κάνω τη 2η εμβρυομεταφορα κάπου Ιουνιο-Ιουλιο. Ακόμα ΝΝΑ είσαι σωστά?
 7. Γεια σας κορίτσια!! Χαρίζω CETROTIDE (x6) που λήγουν τον Απρίλιο 2020, και OVITRELLE (x1) που λήγει τον Μάιο 2020. Είναι καλα συντηρημένες στο ψυγείο με θερμόμετρο. Αν χρειάζεται κάποια ας μου στείλει!
 8. @agapi82 κανένα κατεβατό νομίζω πολλές λίγο-πολύ έχουμε παρόμοιες σκέψεις... εμείς προσπαθούμε σχεδόν τρία χρόνια για μωράκι και τον τελευταίο χρόνο με εξωσωματική και έχω ήδη κουραστεί με όλες τις αναμονές και τη λαχτάρα. Η ζωή μας περιστρέφεται γύρω από το επόμενο ραντεβού με τον γιατρό, τι ώρα θα ξυπνήσουμε για να πάρουμε φάρμακα τι ώρα θα φάμε για να πάρουμε φάρμακα, ταξίδι δεν μπορούμε να πάμε μήπως και προχωρήσουμε ή για να μαζέψουμε λεφτά. Εν ολίγοις δεν ζούμε επειδη περιμένουμε να γίνει αυτό που λαχταράμε. Και οπότε χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα μας τρώει ο χρόνος... Πρέπει να ζούμε και λίγο αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον τρόπο! Από βιταμίνες για την ώρα μου έδωσε βιταμίνη C, d3, ω3 και ρεσβερατρόλη που είναι αντιοξειδωτικό, και όλα σε υψηλές συγκεντρώσεις. Στο δεύτερο κομμάτι είναι πολλές ακόμα για βελτίωση ποιότητας ωαρίων και ενίσχυση διαδικασίας πλακουντοποιησης. Και εγώ έτσι λέω καλύτερα να καθυστερήσω και να πάω έτοιμη παρά να ανησυχώ μήπως κάτι δεν έχω κάνει. Και αυτός ο ρημαδης ο χρόνος τρέχει...
 9. Γεια σας κορίτσια! Εγώ πήγα στον Οικονομου τον φάρμακογενετιστή, μας έκανε ένα σωρό εξετάσεις και ανακαλύψαμε αυξημένα ΝΚ, χαμηλή συμβατότητα με το σύζυγο (δλδ το ανοσοποιητικό μου αναγνωρίζει το υλικό του σαν ξένο και το καταστρέφει), χαμηλη ενέργεια στα κύτταρα, και μου επιβεβαίωσε ότι έχω θρομβοφιλια δίνοντας μου διπλάσια δόση αντιπηκτικών, που με καθησυχασε. Ξεκινήσαμε ένα πλάνο θεραπείας για το ανοσοποιητικό και τα ωαρια με βιταμίνες και υπολογίζω την ετ καλό Ιούλιο αν δεν προκύψει κάτι άλλο ενδιάμεσα. Απογοήτευση αλλά δεν νομίζω ότι μένει κάτι άλλο να ψάξω. @agapi82 πολύ ανησυχητικό αυτό που σου είπε ο γιατρός... Καλά κάνεις και κοιτάς για φυσικό, σκοπός δεν είναι να αρρωστήσουμε! Κι εγώ ξέρω ότι κάνουν οπότε πιστεύω θα είσαι καλυμμένη. Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα σου? Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε?
 10. @Tokyo την εξέταση περιφερειακού αίματος την είχε προτείνει ο γυναικολόγος και στο ενδομήτριο εγινε επειδή κάναμε τη βιοψία (πάλι ο γυναικολόγος είπε για βιοψία). Θεωρείται τοπ για αναπαραγωγή αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τώρα αν θεωρείται ότι έχω θρομβοφιλια ή τι άλλο σημαίνουν τα αποτελέσματα μου πέρα από φλεγμονη που το γράφει ξεκάθαρα...
 11. Κι εμένα με βρήκε ετερόζυγη σε ένα γονίδιο της προθρομβινης ο Αναγνωστου. Θα τα πω αρχικά δημοσια μήπως θέλει κι άλλη κοπέλα να μάθει, αν θες κάτι έξτρα στείλε μου. Στο ραντεβού έμεινα ευχαριστημένη, ευγενικός, ζήτησε ιστορικό αλλά δεν είναι πολύ επεξηγηματικός και ομιλητικος. Τώρα που έστειλα μέιλ και πήρα τηλ για τα αποτελέσματα, καταρχάς με απάντηση στο μέιλ μου δημιουργησε περισσότερες απορίες και στο τηλ την μια μέρα δεν απάντησε ποτέ και σήμερα που απαντησε δεν μου εξήγησε καθόλου τι σημαίνουν τα αποτελέσματά μου και είπε μόνο ότι μας καλύπτει η 3ων ημερών αντιβίωση. Και γι'αυτο δεν είμαι καθησυχασμενη...
 12. Κάναμε βιοψία ενδομητριου μετά τη μηδενική χοριακή και εκεί φανηκε. Ο αιματολόγος που είχε δει νωρίτερα αποτελέσματα ΝΚ από περιφερειακο αίμα μου ειπε ότι δεν έχουν κανένα νόημα εκτός αν συνδιάζονται με εξέταση ενδομητρίου. Οπότε τζάμπα την κάνουμε μόνη της. Μόνο σε συνδιασμό έχει αξία. ΥΓ. Η βιοψία έγινε σε πηγματα περιοδου, δλδ τα κομμάτια ενδομήτριου που αποβλήθηκαν με την περιοδο αμέσως μετά την μηδενική χοριακη.
 13. @santaloxilo welcome back!! Πότε ξεκινάς? Μπορεί να είμαστε μαζι! @Tokyo εσύ πότε ξεκινάς? Εγώ κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα από τη βιοψία και μου ειπε ο γυναικολόγος ότι έχει να κάνει με φλεγμονή και ΝΚ. Ο αιματολόγος (Αναγνώστου) έδωσε μόνο αντιβίωση zithromax για τρεις μέρες της εμβρυομεταφορας λέγοντας ότι αρκεί, χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις. Ο γιατρός λέει ότι είμαστε κομπλέ με αυτές τις οδηγίες και προχωράμε σε προετοιμασία για ετ μόλις αδιαθετήσω! Επιτέλους... Παρόλα αυτά μου έχει μπει το μικρόβιο να επισκεφθω και τον Οικονόμου που είναι φαρμακογενετιστης-αιματολογος μήπως έχει άλλη άποψη (αν και ο Πετρογιαννης είπε δεν χρειάζεται). Δεν έχω αποφασίσει, είναι και ακριβό το ραντεβού από ότι ξέρω...
 14. Ναι καλά θυμάσαι! Έστειλα και μου είπαν τηλεφωνικά ότι είναι καθαρός! Τα αποτελέσματα θα μου τα στείλουν με ταχυδρομείο οπότε θα αργήσουν λίγο...
×
×
 • Προσθήκη...