Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σελίνα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  323
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

151 Excellent

Σχετικά με Σελίνα

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1147 προβολές προφίλ
 1. Η γνώμη μου είναι αν εχεις εναν εξωσωματικο που να εμπιστεύεσαι, έναν ενδοκρινολογο και έναν αιματολογο/ανοσολογο αρκούν για να κάνει μια κοπέλα σωστή πορεία στην προσπάθεια της. Εγώ τα έμπλεξα επειδή δεν μου έκατσε καλά ο αρχικός αιματολογος αλλά ό,τι έγινε έγινε, βιταμίνες πήρα, κακό δεν θα μου κάνουν. Τα λεφτά πάνε φύγανε, δεν θα τα πάρω μαζί μου. Ευχομαι να κρατήσουμε τα δικά μας υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας πολύ πολύ σύντομα!
 2. @peacock @jazz κορίτσια έχουν αρχίσει και εμένα και μου δημιουργουνται αμφιβολίες με τις εξετάσεις αυτές και είμαι να σκάσω με τα 700€ που έχω δώσει μέχρις στιγμής. Δεν ξέρω αν θα πιάσουν τόπο βέβαια γιατί ακόμα δεν έχω κάνει την προσπάθεια μου αλλα μου μπήκαν φυτιλιες από τότε που κουβεντιάζαμε με την @Nefeliap για την διπλή αντιπηκτικη και δεν ξέρω τι να κάνω. Τώρα θέλει άλλες 4 εξετάσεις για τον έλεγχο της πηκτικοτητας (επί τρεις διαφορετικές μέρες) και βαρέθηκα δεν μπορώ άλλο νομίζω το τραβάμε από τα μαλλιά πλέον. Έκλεισα να δω την κ.Τσεκουρα στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών (πικοκακι ίσως να ρίξεις εκεί μια ματιά) που είναι δωρεάν, είναι εξειδικευμένη αιματολογος και ασχολείται και με τον τρόπο ζωής πέρα από τα σκευάσματα. Δυστυχώς είχε ραντεβού 3-4 μέρες μετά από εκεί που υπολογίζω την ετ μου (αν όλα πάνε καλά) αλλά μόνο έτσι θα ησυχάσει το κεφάλι μου πιστεύω. Και βλακεία έκανα που δεν πήγα μόνο εκεί εξαρχής το έχω μετανιώσει τρομερά...
 3. @santaloxilo πολύ καλή επιτυχία σήμερα! Καλώς να δεχτείς τα εμβρυακια σου! Πως τα πήγαν τα γλυκουλικα?
 4. Αχ @santaloxilo... Αυτά τα άγχη μας καταρρακώνουν...! Θα έχουμε ωάρια, θα γονιμοποιηθούν, θα προχωρήσουν, πόσα θα φτάσουν βλαστοκυστες, θα είναι καλής ποιοτητας, θα επιζήσουν την απόψυξη, θα έχω καλές εξετάσεις για ετ, θα μείνω έγκυος, θα πάει καλά, θα γεννήσω καλά... ??? Όσο και αν σε σκίζει μέσα σου θυμήσου αυτό: είναι ο πιο γλυκός αγώνας!! Είναι τα πιο όμορφα άγχη! Δεν παλεύουμε με κάποια τρομερή ασθένεια αλλά για το θαύμα της ζωής. Και παντα μα πάντα έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε, εκεί που έχουμε παραιτηθεί και δεν υπάρχει ελπίδα. Και αν όχι? Πάλι θα βρεθεί ο λόγος και θα γίνει κάτι καλύτερο! Έκανες τα πάντα, τώρα εχε πίστη στη ζωή και στην τύχη είναι όλα στο χέρι τους!
 5. Όλη μας την αγάπη στα γλυκά εμβρυακια να είναι δυνατά σαν την μαμά τους και να κρατηθούν μέχρι να τα βάλεις και να γατζωθουν γερά!!
 6. Λυμπερόπουλος με κλειστά ματια! Είναι εξειδικευμένο κέντρο σπερματολογιας και απόλυτα αξιόπιστο. Πάντα το αν θες στην αναζήτηση εδώ στο φόρουμ και θα δεις πολλά σχόλια από κορίτσια. Θα πρότεινα να κάνεις μαζί και καλλιέργεια και κατακερματισμό DNA. Ανεβαίνει η τιμή αλλα χρειάζονται.
 7. Είναι ινοχεπ των 0.45. Μου είπε θα με επανεξετάσει παραμονή της ετ, δύο μέρες μετά και αν πάρω θετικό τεστ. Απλώς και με άλλες κοπέλες που διάβασα οι αιματολογοι δίνουν μια ένεση την ημέρα (όπως και ο Αναγνώστου που ειδα) και με παραξένεψε...
 8. Κορίτσια μου μια απορία που μου δημιουργήθηκε... Σε προετοιμασία εμβρυομεταφορας εχει πάρει κάποια από εσάς αντιπηκτική δύο φορές την ημέρα, κάθε 12 ώρες δλδ, λόγω θρομβοφιλιας? Έχω αντικρουόμενες απόψεις από γιατρούς που έχω επισκεφτεί και ήθελα απλά να δω αν είναι συνήθης τακτική η διπλή αντιπηκτικη. (Ο γιατρός που μου πρότεινε τη διπλή θα επανεξετάσει αν με καλύπτει η δόση τρεις φορές πριν και μετά την ετ. Ο άλλος δεν είπε κάτι τέτοιο).
 9. @Cadillac καλησπέρα! Για την κυστική ίνωση στο Λαϊκό: Αν στο συνταγογραφησουν είναι δωρεάν και αν όχι πληρώνεις 50€. Οπουδήποτε αλλού φτάνει τα 300€ η εξέταση, είναι το μόνο που το κάνει δωρεάν. Εξετάζουν το 90% των μεταλλάξεων. Κλείνεις ραντεβού για αιμοληψια στο 1535 με κωδικό 06022. Πρέπει να πας ο ίδιος για αιμοληψια εκεί, δεν μπορεις να στείλεις το αίμα (Σεβαστουπόλεως 19 Αμπελόκηποι). Παίρνεις τηλ 2132061458 και στο 2132060920 που είναι το κέντρο μεσογειακής αναιμίας του Λαϊκού αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε. Για τον καρυότυπο ζεύγους στο Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού (Παίδων Αγία Σοφία): Ο απλός γυναικολόγος, γράφει την εξέταση ως "καρυότυπος ζευγους με ειδικές τεχνικές" και είναι εντελώς δωρεάν. Μου είπαν μάλιστα ότι μπορώ να κάνω την αιμοληψια στον τόπο μου και να τα στείλω με κούριερ οπότε μου έλυσε τα χερια (είμαι από νησί). Ραντεβού και συνεννόηση με την ευγενικότατη κυρία Γρηγοριάδου, τηλ 2132037332. Θρομβοφιλια Δεν ξέρω για όλα τα ταμεία τι ισχύει. Πάντως εγώ που είμαι στην αεροπορία δικαιολογεί όλες τις εξετάσεις θρομβοφιλιας (επίκτητης και κληρονομικης) δωρεάν εκτός από μια ( κληρονομικής: APCR και γονίδιο προθρομβινης F II G20210A) που κάνει 70€. Ελπίζω να βοήθησα!
 10. Σελίνα

  Αιματολόγος

  Τις ακολουθω ναι! 2 αντιπηκτικες μου είπε με παρακολούθηση πήξης, κορτιζόνη όχι εκτός αν έχει λόγο ο γυναικολόγος, ιντραλιπιντς στην 7η βδομάδα κύησης, glucophage παίρνω με τις οδηγίες του ενδοκρινολογου (που συμφώνησε ο Οικονόμου). Η εμβρυομεταφορα μου ελπίζω να γίνει τον Ιούλιο οπότε ακόμα παίρνω τις βιταμίνες, δεν έχω φτάσει εκει. Είσαι κι εσύ στον Οικονόμου? Έχεις αμφιβολίες για τις οδηγίες του?
 11. Σελίνα

  Αιματολόγος

  Καλησπερα! Εγώ επισκέφθηκα τον Αναγνώστου Αθηνα (εξίσου γνωστός με την Λευκου) αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη καθώς σε εξετάσεις που μου πρότεινε είδαμε ότι έχω θρομβοφιλια αλλά ο ίδιος δεν μου το είπε, παρα έδωσε αόριστες οδηγιες! Απευθυνθηκα άλλου γιατί ένιωσα ανασφάλεια και μου επιβεβαίωσαν ότι όντως έχω με ειδικές οδηγίες. Οικονόμου λέγεται ο γιατρός, είναι φάρμακογενετιστής και ασχολείται ειδικώς με τα ανοσολογικα και τα αιματολογικα για αναπαραγωγή. Εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις γλυκά υγιή μωράκια!
 12. @santaloxilo είμαι 30 (ούτε που τα έχω κλείσει ακόμα). Οι επιφυλάξεις σου είναι πολύ λογικές και μπράβο στο γιατρό που σε ενισχύει. Δεν είναι καλο πλάνο να ξεπαγωσεις τα μοριδια και αν προχωρήσουν να βάλεις αυτά? Και ξεπαγωνεις τη βλαστοκυστη αν φτάσει ένα ή κανένα, αλλιώς την αφήνεις για επόμενη φορά!
 13. Ναι 5η μέρα το πάγωσαν και μου είπε ο εμβρυολογος ότι το βάλανε "τσοντα” μαζί με τις βλαστοκυστες (αυτά ήταν τα λόγια του). Δεν ήξερα ότι μπορούμε να ζητήσουμε να μπει ξεχωριστά, αλλά και να το ήξερα με πήρε αφού τα κατεψυξε... Στην ηλικία μου η νομοθεσία επιτρέπει μέχρι 2 για ετ και δεν ξέρω τι θα το κάνουν ή αν μπορώ (ή είναι σωστό) να ζητήσω να μεταφέρουν 3...
 14. Έχω κι εγώ ένα μοριδιο με τις δύο βλαστοκυστες μου και δεν ξέρω τι ισχύει. Δλδ αν εσυ αποφασίσεις να τα αφήσεις για βλαστοκυστες, θα περιμένει η άλλη που έχεις 6η μέρα ουσιαστικά? Δεν είναι ρίσκο?
 15. @agapi82 καλημέρα κορίτσι! Για να δώσω και μια άποψη φίλης μου που πήγε στον Πατρίκιο, ήταν πολύ δυσάρεστημενη μαζί του, αντιμετώπισε μεγάλη αγένεια στο τηλέφωνο και στη συμπεριφορά του γενικότερα αλλά έπρεπε να ολοκληρωσει την προσπάθεια της μαζί του αναγκαστικά. Έπαθε υπερδιέγερση, είχε θετική χοριακή που δεν διπλασιαζοταν μέχρι που χρειάστηκε απόξεση και ο γιατρός ήταν παντελώς αδιάφορος (την αποξεση την έκανε αλλού). Παραθέτω και αυτήν την άποψη μήπως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Εμένα ο Πετρογιαννης μου έβαλε ορμόνες και στη διέγερση (2η μέρα και δύο μέρες πριν την ωοληψια) και στην εμβρυομεταφορα (2η μέρα)
×
×
 • Προσθήκη...