Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σελίνα

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  117
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

40 Excellent

Σχετικά με Σελίνα

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

505 προβολές προφίλ
 1. Σελίνα

  Η πρώτη μου εξωσωματική..

  Αχ κορίτσια συγνώμη που πετάγομαι στην συζήτηση, αλλά πόσο μα πόσο δυνατές είστε όλες!!! Σας θαυμάζω τόσο πολύ! Έχω ξεκινήσει τώρα τις αναλυτικές εξετάσεις για να δούμε αν υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα πριν ξεκινήσουμε την εξωσωματική, και υπάρχει ένα κάποιο άγχος για αποτελέσματα και τι θα γίνει στο μέλλον. Σας διαβάζω από την αρχή που ξεκίνησα προσπάθειες και πάντα σκεφτόμουν, κοίτα αντοχές, κοίτα αισιοδοξία και δύναμη, να κάνουν τόσες ενέργειες και να λένε "δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό κι εκείνο και το άλλο" και βλέπω με δέος όλο αυτό το βουνό που σκαρφαλώνετε με χαμόγελο. Έχω λίγο καιρό που ξεκίνησα την ανάβαση κι εγώ και ελπίζω να τα καταφέρω με τη δική σας διάθεση και δύναμη! Ό,τι καλύτερο εύχομαι, πολλά ζουμερα, υγιή μωράκια χωρίς πόνο, άγχος και δυσκολία!!!
 2. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Sofia35 ωραία καλή αρχή κράτα μας ενημερες! Τελικά σε ένα χαρτί που μουτζουρωνε τις οδηγίες του κάτι διακρίνω για ινσουλίνη αλλά δεν το έγραψαν στο βιβλιαριο... Θα το κάνω!
 3. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Sofia35 ωραία θα ρωτησω, ευχαριστω! Εσύ πότε ξεκινάς?
 4. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  Ωραια! Περιμένουμε να μας πεις τι θα σου πει! Ευχαριστω για την πληροφορια! Με την ίδια δόση κάνω και τις δύο εξετασεις? Έχω διαβάσει για την σακχάρου αλλά όχι για την ινσουλίνης... Δεν έχω πάει ακόμα και λογικά θα πρέπει να μου τη γράψει κάποιος για να τα έχω ετοιμα...
 5. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Finally ακόμα πρέπει να πάμε κι άλλες εξετάσεις (θρομβοφιλια, καμπύλη ζαχαρου, ΑΜΗ κ.α.) για να δει την κατάσταση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Είπε πως η υστεροσκοπηση που μου έκαναν ήταν μισή γιατί δεν πήραν δείγματα από το ενδομήτριο για βιοψία οπότε δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι το "χωράφι". Από ότι φαίνεται πράγματικα εξονυχιστικος για να έχει την πλήρη εικόνα όπως είπε η @Sofia35. Πες μας και την εμπειρία της φίλης σου από σήμερα! Ότι καλύτερο της εύχομαι!
 6. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  Είχαμε ραντεβού 09:45 , ο γιατρός ανέβηκε 12:40 και μας πήρε 13:15... Έχασα τη γέννα της νύφης μου, είχα πατήσει τα κλαματα και είχα σκάσει... Μα τρισημισι ώρες πια... Άργησα να γράψω επειδή ήμουν στο μαιευτήριο. Λοιπόν, φτάνεις, πας στο γκισέ στις νοσοκόμες, δίνεις όνομα και σου ζητάνε τις εξετάσεις που έχεις και ταυτότητες. Φτιάχνουν το φάκελο σου, συμπληρώνεις μια φόρμα και ξεκινάει η αναμονή. Κοσμο ειχε αρκετό αλλά δεν κολλάγε, ειδικά όσες ήταν για κάποια επέμβαση ή διαδικασία τις παιρνανε αμέσως. Πολύ ευχάριστο κλίμα, οι νοσοκόμες ευγενικοτατες. Δεησε ο γιατρός επιτέλους, είδε τις εξετάσεις μας και ξεκίνησε τις ερωτήσεις και τις οδηγίες. Δεν είχε πολλά πολλά, ουτε συστηθηκαμε, ούτε ψιλοκουβεντα, κατευθείαν στο ψητό. Μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για τα διαδικαστικά, φαινοταν πολύ έμπειρος, μας κατεύθυνε με ένα σωρό νέες εξετάσεις αν και θα ήθελα να εξηγήσει λιιιιγο παραπάνω. Αν είσαι καλοδιαβασμενος δεν έχεις πρόβλημα, απαντάει βέβαια στις ερωτήσεις αλλά είναι λακωνικός και επί της ουσίας. Από το χεράκι πάντως δεν μας έπιασε. Αν θέλετε και λεπτομέρειες για το τι μου είπε συγκεκριμένα για εμένα να σας τα πω. Όποια άλλη ερώτηση εδώ είμαι!
 7. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  Καλημέρα! Είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες και περιμένω το γιατρό... Έχω αγανακτήσει γιατί γεννάει η νύφη μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε και δεν βλέπω φως σύντομα... Εγκαταστάσεις ομορφες, νοσοκόμες ευγενικοτατες, αλλά γιατρός αργεί...
 8. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Sofia35 ευχαριστω πολύ, καλή αρχή να έχετε! Κρατά μας ενήμερες, ευχομαι ό,τι καλύτερο! @Finally ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες λύσεις πριν φτάσεις εκεί απλά νομίζω με έχει πιάσει η ανυπομονησία του να μάθω πως θα κινηθώ και να ξεκινήσω επιτέλους. Σε μια βδομάδα θα έχω την πρώτη εικόνα οπότε δεν αργεί
 9. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  Καλημέρα! Εγώ το άλλαξα τελικά για τις 21 Μαΐου γιατί δεν μπορούσα νωρίτερα. Με έχει πιάσει μια ανησυχία μήπως μας πει ότι βιαζόμαστε αλλά έχουν περάσει 24 κύκλοι προσπάθειας που οι 18 ήταν με τεστ ωορρηξίας και 2 γιατροί μας είπαν για εξωσωματική... Δεν ξέρω! @Sofia35 ξαναπήγες για ραντεβού? Τι σου είπαν?
 10. Σελίνα

  Δώρο γάμου

  Καλησπέρα! Δεν είναι πρωτότυπο αλλά εγω θα ήθελα σεντόνια καλής ποιοτητας! Αλλά το πιο πρωτότυπο δώρο που μου έκαναν και το λατρεύω είναι που πήραν μια φωτογραφία μας και ζωγράφισαν έναν πίνακα ολοιδιο. Πολύ ιδιαίτερο και πανέμορφο!
 11. Σελίνα

  Πολυποδας

  @Φενια33 Καλημέρα! Μετά από ενάμιση χρόνο βρήκαμε στη σαλπιγγογραφια "πολυποειδης υπερπλασία ενδομητρίου" και αφαιρέθηκαν 3 πολύποδες (που δεν είχαν φανεί καθαρά) με υστεροσκόπηση που στοίχησε 850€ στο Ρέα. Έξι μήνες μετά ακόμα δεν έχω μείνει έγκυος αλλά έχουμε και άλλα θέματα. Η νύφη μου που αφαίρεσε έναν πολύποδα (ίδια τιμή σε άλλο ιδιωτικό) σε δύο μήνες έμεινε έγκυος και γενναει σε δύο βδομάδες! 😀😍 Η επέμβαση δεν είναι τίποτα, πιο πολύ ταλαιπωρήθηκα μετα την σαλπιγγογραφια που βγαίνει το σκιαγραφικό. Πότε σκέφτεσαι να την κάνεις?
 12. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Nanouka1 Είχες το σοκ και τον πόνο σου και είναι πολύ λογικό να μην σου έρθουν οι ερωτήσεις στο μυαλό, που να ξέρεις αν δεν στα εξηγήσουν... Δυστυχώς κάποιες φορές δεν αφιερώνουν 10 λεπτά να εξηγήσουν πέντε πράγματα να έχεις μια εικόνα. Όσο για τα λεφτα, όταν έκανα υστεροσκοπηση, με φώναξε κι εμένα η μαία σε ένα δωμάτιο και έβαλε τα λεφτά στην τσέπη έτσι κρυφά και επειδή μου φάνηκε παράξενο, λέω "απόδειξη?" Και μου την έδωσαν από μόνοι τους την επόμενη φορά που πήγα στο ιατρείο. Ίσως είναι τακτική τους, τι να πω. Έπρεπε να σε ενημερώσουν! Πώς είσαι τώρα? ελπίζω όλα να είναι καλά!
 13. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Nanouka1 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Μπορείς να μας πεις τι δεν σου άρεσε στην αντιμετώπιση του Πετρογιαννη? Όσο για τον κοσμο που έχει, εμείς κατα κύριο λόγο θα πάμε στο νοσοκομείο του ναυτικού και όχι στο ιατρειο του οπότε ελπίζω να είναι πιο χαλαρός. Εύχομαι από καρδιάς, να κυλήσει η εγκυμοσύνη σου όμορφα με ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!! @Finally κι εμένα μου άνοιξαν καρτέλα τηλεφωνικά. Θα ρωτήσω και για τις ωοληψιες Κυριακη αν το θυμηθώ, ό,τι άλλο θα σας πω!
 14. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Sofia35 @agapi82@Finally Κορίτσια μου εγω έκλεισα το πρώτο ραντεβού για τις 15 Μαϊου, θα πάω με όλο το πακέτο που έχω μέχρι τώρα και θα σας ενημερώσω τι θα αποφανθεί ο γιατρός!
 15. Σελίνα

  Εξωσωματική στο ΝΝΑ - γιατροί

  @Finally κι εγώ λέω να κλείσω σε αυτόν αλλά στο ΝΝΑ κατευθειαν. Δεν ξέρω καθόλου για τις επιτυχίες, είναι νέα μονάδα και δεν θα έχει πολλές περιπτώσεις ακόμα... Ο,τι μαθαίνω θα το γράψω μήπως βοηθηθεί άλλη κοπέλα αργότερα.
×
×
 • Προσθήκη...