Μετάβαση σε περιεχόμενο

Και έπειτα;;;

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Bellaki είπε:

Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

Να είσαι καλα κορίτσι μου!Καλη επιτυχία και σε εσενα!

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η MAROYLI είπε:

Μπράβο!Να ειναι η τυχερη σου προσπαθεια!

Σ ευχαριστω πολυ!Καλη επιτυχία και στις δικες σου προσπαθειες!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πιου-πιου είπε:

Έκανα εξωσωματική και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είμαι νωρίς ακόμα αλλά όλα φαίνονται καλά. 

Ποτε περιμένεις αποτελέσματα;;Σ ευχομαι να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ποτε περιμένεις αποτελέσματα;;Σ ευχομαι να μας ανακοινωσεις συντομα τα ευχαριστα!

Χρυσαφω μου έγκυος είμαι. Απλά λέω είναι λίγο νωρίς γιατί δεν έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.

Δημοσίευση

Χρυσαφω μου έγκυος είμαι. Απλά λέω είναι λίγο νωρίς γιατί δεν έχει περάσει το πρώτο τρίμηνο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.

ΑΧ κορίτσι μου!!!!!!Τι καλα!Συγνώμη!Ειμαστε τοσες εδω μέσα ...Μπραβο κοριτσι μου!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πανε καλα !

Προσπάθησες πολλες φορές;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Χρυσάφω είπε:

ΑΧ κορίτσι μου!!!!!!Τι καλα!Συγνώμη!Ειμαστε τοσες εδω μέσα ...Μπραβο κοριτσι μου!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και όλα να πανε καλα !

Προσπάθησες πολλες φορές;;

Ήταν η δεύτερη εμβρυομεταφορα από την πρώτη διέγερση. 

Δημοσίευση

Ήταν η δεύτερη εμβρυομεταφορα από την πρώτη διέγερση. 

Μια χαρα!Να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου και να κρατησεις ενα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Χρυσάφω είπε:

Μια χαρα!Να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη σου και να κρατησεις ενα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!

Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι και σε σένα το ίδιο. Να προσπαθήσεις και θα τα καταφέρεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάρε ένα απλό φτηνό και μια χαρά. Ναι και εγώ το χρησιμοποιούσα ακόμα δεν χρειάζομαι θα δείξω στο μέλλον 
    • Nαι, ναι καλά θυμάσαι !!!το νηστείας και το 2 ώρες μετά μου χαν βγει τσιμπημένα στην καμπύλη, είχα πάει αρχικά σε μια ενδοκρινολόγο και μ έδωσε διατροφή οκ είπε οριακά είναι δεν είναι κάτι τραγικό. Έκανα διατροφή γενικά, συν ατασθαλίες μερικές μέρες σε γεύματα όπου εκεί ναι χτυπούσε, οπότε ξέρω ότι πρέπει να προσέχω, κάνω καταγραφές γευμάτων και μετρήσεων με ταινίες κ πήρα και για 2 εβδομάδες το libre plus 2( το βάζεις στο μπράτσο αυτό και μετράει μόνο του όλη μέρα γλυκόζη και έχεις app στο κινητό σου και βλέπεις μετρήσεις χωρίς τρυπήματα κλπ. καλό σα λογική και ευκολία κλπ αλλά σε σχέση με τις ταινίες  έδειχνε 20-30 μονάδες πιο κάτω, οπότε έκανα και τις ταινίες γιατί είναι σημαντικό το νούμερο σε αυτά. 70ευρω κάνει αυτό, οι τιμές που δείχνει είναι πιο χαμηλές είπα μούφα είναι δε θα ξανά πάρω ,ανα 15 μέρες πάει, αλλά τελικά θα το ξανά πάρω γιατί ναι μεν δείχνει άλλες τιμές αλλά βλέπεις πότε ανεβαίνει και πως πάει η καμπύλη όλη τη μέρα, οπότε λέω να το έχω σαν εξτρα και να κάνω και τις μετρήσεις με τις ταινίες..Για λίγο ακόμα είναι άλλωστε). Ε και ο δεύτερος ενδοκρινολόγος που είδε καταγραφές οκ είπε με διατροφή είσαι οκ , εγώ δεν έχω πολυ πειστεί λέει ότι έχεις διαβήτη κύησης αλλά οκ.Εντάξει από την στιγμή που τσιμπάνε οι τιμές αμα φάω κάτι πιο όχι υγιεινό ή γλυκό προφανώς θα προσέχω να το διατηρώ ρυθμισμένο, εκτός α΄πό λίγες φορές που θα μιου τη βιδώσει και θα ενδώσω σε κπ ατασθαλία. Εγώ μέχρι στιγμής παρότι και με δίδυμα, καούρες ή το στομάχι μου να μην μπορώ να φάω πολύ κλ΄π δε το χω πάθει, δλδ αν με άφηνε κπ θα μπορούσα να φάω πολύύύ΄ και να μη νιώσω ότι βάρυνα αλλά εμ που δε κάνει.Ούτε με αναπνοές έχω κτ ιδιαίτερο, οκ αμα περπατήσω κλπ ναι θα ανέβουν οι παλμοί αλλά αυτό το χα από την αρχή εγκυμοσύνης.Επίσης δεν έχει αρχίσει ακόμα να με ενοχλεί το ανάσκελα, κάθομαι δλδ στον καναπέ άνετα πολύ ανάσκελα και στο κρεβάτι, έχω ακούσει και διαβάσει δε κάνει για την κυκλοφορία του αίματος κλπ, ντάξει είμαι λίγο ανασηκωμένη η πλάτη με μαξιλάρι κτ αλλά νιώθω άνετα και χωρίς, το χα και άγχος και έχω ρωτήσει και την εμβρυομητρικό μου και μου λέει α ακόμα κάθεσαι?ε κ΄άποια στιγμή δε θα μπορείς θα σε ενοχλεί, γενικά πάντως δεν υπάρχει κακή στάση ,το σώμα σου σου μιλάει ,αν κάτι δε σου κάνει καλό θα έχεις ενόχληση, όσο δε σε ενοχλεί κάτι είσαι οκ οπότε να μη το σκέφτομαι.  
    • Ευχαριστώ πολύ ,δεν  ενδοιαφερομαι για τον θηλασμό ,να βρω κάτι να μπορώ να κοιμάμαι θέλω γιατί έχω γεμίσει το κρεβάτι με μαξιλάρια και πάλι δεν βολευομαι χαχαχαχαχ
    • Κορτιζόνη είναι ναι δεν έχω κάνει κάτι άλλο..
    • Ναι ναι. Ειναι απο εξωσωματικη, ανεξαρτητα εμβρυακια δηλαδη.  Με το καλο τα αγορακια σου!!! 🩵💙 Εφοσον ειναι μονοχοριακα υπαρχει συσταση για τοκετο σε συγκεκριμενες βδομαδες ;;; Το εχετε συζητησει; Εμενα μου εχει πει ο γιατρος οτι θα με παει μαξ 36 και κατι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...