Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! είμαι 27 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου μωράκι μέσα στον Ιούνιο!!!ήθελα να μάθω με πόσες από εσάς είμαστε στην ίδια φαση και πως νιώθετε ψυχολογικά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Πανα είπε:

Γεια σας κορίτσια! είμαι 27 εβδομάδων και περιμένω το πρώτο μου μωράκι μέσα στον Ιούνιο!!!ήθελα να μάθω με πόσες από εσάς είμαστε στην ίδια φαση και πως νιώθετε ψυχολογικά!

Καλησπερα !! Και εγω 17 ιουνιου θα γεννήσω πρωτα ο θεος το δευτερο μου παιδακι ! Κοιτα να δεις γενικα η ψυχολογια  ανεβοκατεβαίνει αλλα ολα καλα ανυπομονώ ! Που θα γεννησεις με το καλο;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Πανα είπε:

Γεια σου κορίτσι!!Εγώ τώρα μπήκα στην 27η εβδομάδα και έχω ΠΗΤ 22 Ιουνίου.ή ψυχολογία μου έχει σκαμπανεβάσματα αλλά την παλεύω,γενικότερα ανυπομονώ να περάσουν οι μήνες.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mariasoyr είπε:

Καλησπερα !! Και εγω 17 ιουνιου θα γεννήσω πρωτα ο θεος το δευτερο μου παιδακι ! Κοιτα να δεις γενικα η ψυχολογια  ανεβοκατεβαίνει αλλα ολα καλα ανυπομονώ ! Που θα γεννησεις με το καλο;

Αααα είμαστε πολύ κοντά.κ μένα μου έχει δώσει ημερομηνία 14 Ιουνίου.θα γεννήσω στο Μητέρα.εσυ;

Έχω σταματήσει κ από τη δουλειά γιατί έσπασα κ το πόδι μου πριν λίγο καιρό οπότε ήταν πολύ δύσκολα με την ακινησία.τωρα ευτυχώς καλύτερα αλλά λίγο βαρετά!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mariasoyr είπε:

Αααα είμαστε πολύ κοντά.κ μένα μου έχει δώσει ημερομηνία 14 Ιουνίου.θα γεννήσω στο Μητέρα.εσυ;

Έχω σταματήσει κ από τη δουλειά γιατί έσπασα κ το πόδι μου πριν λίγο καιρό οπότε ήταν πολύ δύσκολα με την ακινησία.τωρα ευτυχώς καλύτερα αλλά λίγο βαρετά!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Πανα είπε:

Εγω στο ΡΕΑ θε γεννησω και ελπιζω να πανε ολα καλα ! Σου ευχομαι περαστικα ! Ειμαστε πολυ κοντα παντως . Με το καλο το μωρακι σου ????

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mariasoyr είπε:

Εγω στο ΡΕΑ θε γεννησω και ελπιζω να πανε ολα καλα ! Σου ευχομαι περαστικα ! Ειμαστε πολυ κοντα παντως . Με το καλο το μωρακι σου ????

Σε ευχαριστώ πολύ!!όπου να ναι κοντευουμε! εύχομαι κ σε σένα να πάνε όλα καλά και να υποδεχτείς με χαρά τό νέο μέλος!

• 5 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...