Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μαρτακια μας?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η vayaki είπε:

Κοριτσι με το καλο να μπεις και να βγεις απο κει και γρηγορη αναρρωση!!! Τα καλυτερα ερχονται!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου να Σαι καλά με το καλό το μωράκι σας ..

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Σημερ απγγαμε γιατρό. Είδαμε σάκο. Είδαμε κ με περιεχόμενο.... Τώρα για καρδιά θα πάμε ξανά το άλλο Σάββατο.. 

καλησπερα με το καλο κοριτσι μ..ποσο εισαι?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

καλησπερα με το καλο κοριτσι μ..ποσο εισαι?

Τώρα το μέτρησε ανάλογα τη περίοδο μου. Όταν θα ακούσουμε καρδιά θα δούμε. Για την ώρα 5 εβδομάδες κ 3 ημέρες. 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

einai απλά διαφορετικό. Το  filicine έχει μόνο φυλλικο οξύ ενώ το pregmacare και άλλες βιταμίνες όπως πχ D συν σίδηρο κλπ. Επίσης νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυλλικό οξύ από το  filicine

Ααα,σ’ευχαριστώ πολυ πολύ!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Τώρα το μέτρησε ανάλογα τη περίοδο μου. Όταν θα ακούσουμε καρδιά θα δούμε. Για την ώρα 5 εβδομάδες κ 3 ημέρες. 

Πολύ όμορφα νέα!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Ολα να είναι καλά! Να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Γεια σας κορίτσια μου.. εγώ έχω μπει από το πρωί κ περιμένω .. μια μου παίρνουν αίμα μια το ένα μια το άλλο... Τώρα με αποτελειωσανε. . Μ δώσανε καθαρκτικο ??? δε ξέρω σε πόση ώρα θα πιάσει δεν έχω καμία όρεξη . Αύριο είμαι το δεύτερο Χειρόυργειο πάντως πουρνοοο πουρνο.. 

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου...υπομονή και κουράγιο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

ααα μαζι ειμαστε σχεδον εγω με βαση υπερηχο π εκανα την πεμπτη σημερα ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων!!!εγω την δευτερα θα ξαναπαω στο γιατρο!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

ααα μαζι ειμαστε σχεδον εγω με βαση υπερηχο π εκανα την πεμπτη σημερα ειμαι 5 εβδομαδων κ 5 ημερων!!!εγω την δευτερα θα ξαναπαω στο γιατρο!!

Με το καλό κορίτσι μου κ εσύ!!!!!!! Τι ευχάριστα που είναι αυτα τα νέα!!!!! Και στα δικά μας με το καλό!??

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

τις pregnacare αλλα λιγοτερο απο μηνα. Μεχρι προσφατα επαιρνα απλά φυλικό οξύ. 

Και εγω φυλικο οξύ έπαιρνα μόνο αλλά λέμε να ξεκινήσουμε τις pregnant care his and her που είναι κ για τους δύο...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η xrisanthi είπε:

Για να ακούσεις καρδιά?? Συγχαρητήρια κ σε σένα.. ? Κ μένα Τετάρτη μου είπε αλλά δεν μπορώ λόγω δουλειάς. Κ το μεταφέραμε για Σάββατο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Για να ακούσεις καρδιά?? Συγχαρητήρια κ σε σένα.. ? Κ μένα Τετάρτη μου είπε αλλά δεν μπορώ λόγω δουλειάς. Κ το μεταφέραμε για Σάββατο.. 

σ ευχαριστω πολυ!!θελω να πιστευω πως καταρχην θα δουμε εμβρυακι κ επειτα να ακουσουμε καρδια γιατι οταν πηγα ηταν αρχη ακομη κ ειδαμε μονο αρχομενο σακο μικρουλη 2.4 χιλιοστα!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

σ ευχαριστω πολυ!!θελω να πιστευω πως καταρχην θα δουμε εμβρυακι κ επειτα να ακουσουμε καρδια γιατι οταν πηγα ηταν αρχη ακομη κ ειδαμε μονο αρχομενο σακο μικρουλη 2.4 χιλιοστα!!

Ε είχες πάει πάρα πολύ νωρίς... Ίσως να μην ακούσεις καρδιά... Αλλά θα φανεί πως κάτι αναβοσβηνει... ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ε είχες πάει πάρα πολύ νωρίς... Ίσως να μην ακούσεις καρδιά... Αλλά θα φανεί πως κάτι αναβοσβηνει... ❤️

μακαρι εστω αυτο γιατι αγχωνομαι γενικα επειδη πριν 4 χρονια ειχα κ μια βιοχημικη.... τι χοριακη ειχες εσυ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

μακαρι εστω αυτο γιατι αγχωνομαι γενικα επειδη πριν 4 χρονια ειχα κ μια βιοχημικη.... τι χοριακη ειχες εσυ?

300 την μέρα που περίμενα περίοδο. Κ 900 2 ημέρες μετά. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η xrisanthi είπε:

Εμένα νομίζω μου είπε ότι ο λεκιθιλικοσ είναι 2 χιλιοστά.... Μέτρησε κ το σάκο... Κ το μωρό.. Φάνηκε η σκιά. 

Δημοσίευση

Εμένα νομίζω μου είπε ότι ο λεκιθιλικοσ είναι 2 χιλιοστά.... Μέτρησε κ το σάκο... Κ το μωρό.. Φάνηκε η σκιά. 

εμενα μονο σακο ειχε μπορεσει να δει ηταν πολυ αρχη ακομη.... ααα δεν ξαναεκανες μετ χοριακη εμενα η πρωτη ηταν 75 η δευτερη 322 κ η τριτη 586

Δημοσίευση

εμενα μονο σακο ειχε μπορεσει να δει ηταν πολυ αρχη ακομη.... ααα δεν ξαναεκανες μετ χοριακη εμενα η πρωτη ηταν 75 η δευτερη 322 κ η τριτη 586

Όχι δεν ξανά έκανα. Γιατί φτάσαμε στο 900.κ μου είπε δε χρειάζεται άλλη.... Σήμερα εκτός το φελισιν κ σιδηρο μου έγραψε κ προληπτικά προγεστερονη. Είναι το μόνο που μπορούμε λίγο να βοηθήσουμε στο να μην πάει κάτι στραβά. Κ σε 10 μέρες. Θα το ακούσουμε... Ελπίζουμε. Για να μου πει συγκεκριμένα ημερομηνίες κτλ. 

Δημοσίευση

Όχι δεν ξανά έκανα. Γιατί φτάσαμε στο 900.κ μου είπε δε χρειάζεται άλλη.... Σήμερα εκτός το φελισιν κ σιδηρο μου έγραψε κ προληπτικά προγεστερονη. Είναι το μόνο που μπορούμε λίγο να βοηθήσουμε στο να μην πάει κάτι στραβά. Κ σε 10 μέρες. Θα το ακούσουμε... Ελπίζουμε. Για να μου πει συγκεκριμένα ημερομηνίες κτλ. 

κ εμενα μ εδωσε προγεστερονη φολικο οξυ κ σαλοσπιρ...μακαρι ολα να μας πανε καλα!!!

Δημοσίευση

κ εμενα μ εδωσε προγεστερονη φολικο οξυ κ σαλοσπιρ...μακαρι ολα να μας πανε καλα!!!

Σε πείραξε η προγεστερόνη? Εγώ πήρα το πρώτο σήμερα. Κ είμαι στα χαμένα... Κ σκέφτομαι Κως θα πάω αύριο δουλειά... Μάλλον θα βάζω ξυπνητήρι 5 το πρωί... Κ μετά 5 το απόγευμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Σε πείραξε η προγεστερόνη? Εγώ πήρα το πρώτο σήμερα. Κ είμαι στα χαμένα... Κ σκέφτομαι Κως θα πάω αύριο δουλειά... Μάλλον θα βάζω ξυπνητήρι 5 το πρωί... Κ μετά 5 το απόγευμα. 

χαπακι παιρνεις? εμενα μ εδωσε κολπικη μονο πριξιμο μ δημιουργει....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ ασε κι εγώ έτσι φανταζομουν, αλλά τους κάνουν τις εξετάσεις την τρίτη μέρα νοσηλείας και τα αποτελέσματα είναι έτοιμα απόγευμα, οπότε δεν δίνουν εξιτήριο!
    • Αύριο γιατί όχι;;; 2 νύχτες δεν τους φτάνουν;; 😜
    • Στον μικρο δεν είχα πάνες αγκαλιάς τώρα θα παρω κάνα δυο μην φανταστείς. Από πράγματα δεν με έχει ρωτήσει κάνεις αν χρειάζομαι κάτι και δεν θέλω να πω και από μόνη μου γιατί γενικά από υποσχέσεις πολλά είχαν ειπωθεί στην αρχή και τώρα όλοι έχουν κάνει πίσω.   Από ρούχα έχω από την φίλη μου και από τον γιο μου δεν παίρνω αλλά μόνο ότι χρειαστεί εν καιρώ.  Ρούχα για έξοδο από το μαιευτήριο θέλω να πάρω κάτι καινούργιο να το κρατήσω κιόλας όπως έχω και του γιου μου και να πάρω και ένα λεπτό κουβερτάκι για να την βγάλω από το μαιευτήριο γιατί από τον γιο μου έχω 2 μπλε χοντρά.  Κορίτσια έχετε σκεφτεί όνομα για τα μωρά σας?  
    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...