Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μαρτακια μας?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

Γεια σας κοριτσια. Κ εγώ έκανα σήμερα τεστ. Αρνητικό... Παλι ?? θα αδιαθετησω μέχρι Τετάρτη. Τι κάνουμε λάθος βρε κοριτσια; ????

Καλησπερα κοριτσι! Ποτε περιμενες εσυ; Μηπως το εκανες νωρις;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Maroulita? είπε:

Καλησπερα κοριτσι! Ποτε περιμενες εσυ; Μηπως το εκανες νωρις;

Όχι δε νομίζω.. Έκανα αυτό π γράφει 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου. Απλώς το έκανα τώρα βράδυ ?αλλά Τετάρτη περιμένω σιγουρα, σταθερός κύκλος. Αλάνθαστο είναι θεωρώ 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

Όχι δε νομίζω.. Έκανα αυτό π γράφει 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου. Απλώς το έκανα τώρα βράδυ ?αλλά Τετάρτη περιμένω σιγουρα, σταθερός κύκλος. Αλάνθαστο είναι θεωρώ 

Μακαρι να εκανε!! Αλλα κ αυτα τα ατιμα δυστυχως οταν θες να ειναι λαθος δεν ειναι ποτε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!! Και του χρόνου με υγεία!! όλες με μπεμπακια στην αγκαλια μας!! Πως περάσατε σήμερα?

Καλησπέρα χρόνια πολλά εγώ αγκαλιά με το θερμόμετρο... Και τον άντρα ξάπλα λόγο της επέμβασης.. Εσείς??? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!! Και του χρόνου με υγεία!! όλες με μπεμπακια στην αγκαλια μας!! Πως περάσατε σήμερα?

Καλησπερα! Εγω ησυχα..Νιωθω οτι επιτελους ξεκουραστηκα!!!

Κ νιωθω επισης πως θα αδιαθετησω νωριτερα...απο χθες το βραδυ εχω κατι πονακια κ σημερα το ιδιο..?

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η thalaki είπε:

Xρόνια πολλά κορίτσια! @thalakiΔεν πειράζει κορίτσι μου..next month ολες μαζι! Πάμε δυνατά είπαμε???

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

γεια σας κορίτσια κ από μένα, αύριο πετάω για Αθήνα... Την Τετάρτη θα κάνω εισαγωγή κ Πέμπτη την επέμβαση. θα σας έχω ενήμερες.. ??

Ολα καλα να πανε κοριτσι...Οι σκεψεις μας μαζι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

γεια σας κορίτσια κ από μένα, αύριο πετάω για Αθήνα... Την Τετάρτη θα κάνω εισαγωγή κ Πέμπτη την επέμβαση. θα σας έχω ενήμερες.. ??

Ωωω όλα καλά να πάνε κοπέλα μου...

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Ολα καλα να πανε κοριτσι...Οι σκεψεις μας μαζι σου!

στις πριν 11 ώρες, ο/η Niki94 είπε:

Ωωω όλα καλά να πάνε κοπέλα μου...

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ. Η σκέψη σας θα Μ δίνει δύναμη να τελειωνω να προχωρήσω κ εγώ μαζί σας... Σας φιλώ θα μιλάμε... 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Καλημερα!Καλη επιτυχια κορίτσι μου!Σημερα παω κι εγω για πρεγχειρητικο ελεγχο ...Μες την εβδομαδα θα βγαλουμε τον πολυποδα...Αγχωμενη,παρολο που το εχω ξανακανει...

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η lactaki είπε:

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Καλη επιτυχια κορίτσι μου!Σημερα παω κι εγω για πρεγχειρητικο ελεγχο ...Μες την εβδομαδα θα βγαλουμε τον πολυποδα...Αγχωμενη,παρολο που το εχω ξανακανει...

Όλα καλά να σας πάνε κορίτσια!! Καλή επιτυχία!! 

Καλημεεερααααα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρυσάφω είπε:

Άντε καλή μας επιτυχία λοιπόν. Εγώ Πέμπτη θα κάνω την επέμβαση. Εσύ σε ποιο θα πας?? Αρεταίειο εμένα είναι ο γιατρός.

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε;;

Νιώθω χάλια..έχω καφετιά, κάποια σημάδια περιόδου, η θερμοκρασία στο 36,3 το πρωί και μάλλον τελικά μου έρχεται πάλι… Κ ενώ όπως ξανά είπα δεν περίμενα πολλά αυτόν τον μήνα, βαθιά μέσα μου ήλπιζα σε ένα θαύμα και με έχει ρίξει τόσο πολύ.. :(

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maroulita? είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;;

Νιώθω χάλια..έχω καφετιά, κάποια σημάδια περιόδου, η θερμοκρασία στο 36,3 το πρωί και μάλλον τελικά μου έρχεται πάλι… Κ ενώ όπως ξανά είπα δεν περίμενα πολλά αυτόν τον μήνα, βαθιά μέσα μου ήλπιζα σε ένα θαύμα και με έχει ρίξει τόσο πολύ.. :(

@maroulita Καλησπέρα... οχι δεν πρέπει... αν είναι να έρθει ας έρθει! Δε χάθηκαν οι μέρες.. μη στενοχωριεσαι! Ειπαμε παμε για τον άλλο μηνα ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Μη το σκέφτεσαι... ας ερθει ας φυγει για να έρθουν οι γόνιμες μερούλες σου και να απολαύσεις τον ερωτα με τον άντρα σου.. και πού ξερεις;;; Μπορεί να ειναι ο τυχερος σου μήνας????????

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

@maroulita Καλησπέρα... οχι δεν πρέπει... αν είναι να έρθει ας έρθει! Δε χάθηκαν οι μέρες.. μη στενοχωριεσαι! Ειπαμε παμε για τον άλλο μηνα ΟΛΕΣ ΜΑΣ! Μη το σκέφτεσαι... ας ερθει ας φυγει για να έρθουν οι γόνιμες μερούλες σου και να απολαύσεις τον ερωτα με τον άντρα σου.. και πού ξερεις;;; Μπορεί να ειναι ο τυχερος σου μήνας????????

Πόση δύναμη μου δίνεις... 
Να σου πω τόσες μέρες έτσι το σκεφτόμουν αλλά από σήμερα το πρωί που όλα έδειξαν ότι με πλησιάζει κ πάλι κάτι με έχει πιάσει...
Μακάρι ο επόμενος να είναι τυχερός για πολλές από μας!!!! ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Maroulita? είπε:

Πόση δύναμη μου δίνεις... 
Να σου πω τόσες μέρες έτσι το σκεφτόμουν αλλά από σήμερα το πρωί που όλα έδειξαν ότι με πλησιάζει κ πάλι κάτι με έχει πιάσει...
Μακάρι ο επόμενος να είναι τυχερός για πολλές από μας!!!! ❤️ 

Έτσι, ειναι.. δυστηχώς.. μια μας πιάνουν τα down μια ,μας φεύγουν.. ρεαλιστικά να το δούμε και θετικά! Κι εγω αυτο το μηνα τα ιδια! Παμε θετικά και δυνατα για τον επόμενο!!! Ανοίγει ο καιρός, φτιαχνει η διάθεση μας  .Θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ και θα ειμαστε εδω ολες να τα συζητάμε τα ευχαριστά μας!!!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

Έτσι, ειναι.. δυστηχώς.. μια μας πιάνουν τα down μια ,μας φεύγουν.. ρεαλιστικά να το δούμε και θετικά! Κι εγω αυτο το μηνα τα ιδια! Παμε θετικά και δυνατα για τον επόμενο!!! Ανοίγει ο καιρός, φτιαχνει η διάθεση μας  .Θα έρθει ΣΙΓΟΥΡΑ και θα ειμαστε εδω ολες να τα συζητάμε τα ευχαριστά μας!!!!!???

Ακριβώς κ γω στα ιδια! Περιμένω αύριο κ ηδη έχει αρχίσει απο σήμερα λιγο καφε ετσι για σπασιμο ενω εγω κανονικά δεν εχω ποτε κατι τέτοιο. Ισως έρχεται κ κάποιες ώρες νωρίτερα, ποιος ξέρει. Δεν ξέρω αυτό το μήνα με επιασε πλεον τρελή απογοήτευση. Κάθε μήνα έλεγα όλα καλά, τον επόμενο αλλα πια νομίζω κουράστηκα πραγματικά. Κυρίως κουράστηκα να ελπίζω κ κάθε μήνα να βλέπω την περίοδο. Εχω αποφασίσει να παω σε ειδική Ενδοκρινολογο που ασχολείται με την αναπαραγωγή. Ολα τα γυναικολογικά είναι καλά οποτε ισως ήρθε η ώρα να δω κ αλλού... αυτη μου ρύθμισε κ το θυρεοειδή κ γενικά ίσως έχει να προτεινει κατι. Δεν ξερω αισθάνομαι οτι εχω χάσει την ελπίδα μου πια... ουφ...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Ακριβώς κ γω στα ιδια! Περιμένω αύριο κ ηδη έχει αρχίσει απο σήμερα λιγο καφε ετσι για σπασιμο ενω εγω κανονικά δεν εχω ποτε κατι τέτοιο. Ισως έρχεται κ κάποιες ώρες νωρίτερα, ποιος ξέρει. Δεν ξέρω αυτό το μήνα με επιασε πλεον τρελή απογοήτευση. Κάθε μήνα έλεγα όλα καλά, τον επόμενο αλλα πια νομίζω κουράστηκα πραγματικά. Κυρίως κουράστηκα να ελπίζω κ κάθε μήνα να βλέπω την περίοδο. Εχω αποφασίσει να παω σε ειδική Ενδοκρινολογο που ασχολείται με την αναπαραγωγή. Ολα τα γυναικολογικά είναι καλά οποτε ισως ήρθε η ώρα να δω κ αλλού... αυτη μου ρύθμισε κ το θυρεοειδή κ γενικά ίσως έχει να προτεινει κατι. Δεν ξερω αισθάνομαι οτι εχω χάσει την ελπίδα μου πια... ουφ...

Αγαπημένη μου @Tokyo καθότι ειμαι νέα στην παρέα και αν μου επιτρέπεις, πόσο καιρό προσπαθείτε;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Jesabell είπε:

Αγαπημένη μου @Tokyo καθότι ειμαι νέα στην παρέα και αν μου επιτρέπεις, πόσο καιρό προσπαθείτε;

6μήνες, βασικα 7 με αυτον που μολις περασε. Δεν είναι παααρα πολυ αλλα ειμαι λιγο ανυπόμονη, ειναι που ειμαι σχεδον 37 :-) Απλα εχω αρχισει να φοβαμαι γιατι εχω πολυ σταθερό κυκλο κ ωορρηξία, εχω κανει ολες τις εξετάσεις (ορμονες, σαλπιγγογραφια) το ιδιο κ ο αντρας μου κ ολα ειναι καλα οποτε;;;;

Εσεις ποσο καιρο προσπαθείτε; ποσο χρονων είσαι κορίτσι;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Πόσο σε νιώθω να ξερεις..... :(

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

6μήνες, βασικα 7 με αυτον που μολις περασε. Δεν είναι παααρα πολυ αλλα ειμαι λιγο ανυπόμονη, ειναι που ειμαι σχεδον 37 :-) Απλα εχω αρχισει να φοβαμαι γιατι εχω πολυ σταθερό κυκλο κ ωορρηξία, εχω κανει ολες τις εξετάσεις (ορμονες, σαλπιγγογραφια) το ιδιο κ ο αντρας μου κ ολα ειναι καλα οποτε;;;;

Εσεις ποσο καιρο προσπαθείτε; ποσο χρονων είσαι κορίτσι;

Ακριβως ιδιους μήνες, ειμαι 35 κ εγω με σταθερο κυκλο, σπερματόγραμμα οκ ο αντρας μου... ομως. Επειδή εχω ενα σοβαρό αυτοάνοσο( σε πολυ καλη κατάσταση κ σταθερή πια) δεν μπορω να κανω σαλπιγγογραφία ακόμη γιατι απαγορεύεται  να πάρω φάρμακα ( ακομη και παυσίπονα), εκτός απο αυτά που παίρνω για τη νόσο.. σε 3 μήνες λογικά θα μπορώ να παω να την κάνω αν ολα πανε καλα... κοιτα δε προσπαθούμε πολύ αλλα ειναι η ηλικία μας που μας αγχώνει... ε;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

Ακριβως ιδιους μήνες, ειμαι 35 κ εγω με σταθερο κυκλο, σπερματόγραμμα οκ ο αντρας μου... ομως. Επειδή εχω ενα σοβαρό αυτοάνοσο( σε πολυ καλη κατάσταση κ σταθερή πια) δεν μπορω να κανω σαλπιγγογραφία ακόμη γιατι απαγορεύεται  να πάρω φάρμακα ( ακομη και παυσίπονα), εκτός απο αυτά που παίρνω για τη νόσο.. σε 3 μήνες λογικά θα μπορώ να παω να την κάνω αν ολα πανε καλα... κοιτα δε προσπαθούμε πολύ αλλα ειναι η ηλικία μας που μας αγχώνει... ε;

Το ενα ειναι η ηλικία όμως επειδη οι περισσότερες φιλες μου γυρω στα 35-36 εκαναν παιδια εχω δει ότι οκ δεν ειναι κ τραγικο θεμα. Ολες εκαναν χοντρικα στο 6 μηνο κ εχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάτι που δεν εχω βρει. Ξερω οτι εχω θρομβοφιλια ομως οχι ωστε να επηρεαζει τη συλληψη, χρειάζονται ενεσεις στην εγκυμοσύνη. Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτώ. Ευτυχώς οποια εεξέταση κ να εχω κάνει βγαίνει πολυ καλη κ ούτε εχω κατι χρόνιο ευτυχώς.ειλικρινά δεν ξερω τι να σκεφτώ πια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...