Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μαρτακια μας?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Ναι συμφωνώ απόλυτα..δεν ξέρεις τι θα συμβεί στην πορεία μπορεί να τύχη στον πρώτο μήνα μπορεί στο χρόνο ή όποτε θέλει ο Θεός! Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε και στην ψυχοφθόρα διαδικασία να δίνουμε εξηγήσεις σε όλους.. Και εγώ πιστεύω ότι είναι η πιο ωραία περίοδος πάνω απ'όλα για τι ξεκινάς με τον άνθρωπο σου να δημιουργήσεις ένα πλασματάκι δικός σας ? και όσο για το ελεύθερο εννοείται ?

Ομορφα το περιγραφεις!Καλως ήρθες στην παρεα μας!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια σας στέλνω μπεμπεδοσκονη μπόλικη.... Από 300 πήγε η χοριακη 900....τριπλασιαστηκε!!!!!! ?

Ουαου!!!!Μπραβο!Λες να είναι διδυμάκια!Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τέτοια νουμερα!Μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Μα που πας και σου βγάζουν τοσο σύντομα την χοριακη;;Εμενα εκαναν κανα 3-4 ωρο..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Ουαου!!!!Μπραβο!Λες να είναι διδυμάκια!Καιρό είχαμε να ακούσουμε για τέτοια νουμερα!Μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Μα που πας και σου βγάζουν τοσο σύντομα την χοριακη;;Εμενα εκαναν κανα 3-4 ωρο..

Σε 1 ώρα βγαίνει... Αν την βάλουν κατευθείαν.... ?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

2 μέρες καθυστέρηση έχω.... 

aaaa πως νόμιζα ότι ήταν 5-6! τελικά το θέμα είναι να γίνει η εμφύτευση μετά ξεκινάνε όλα :-)

Συγχαρητήρια για τη χοριακή!!! Νομίζω πλέον με αυτό το νούμερο δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!!! Με το καλό!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mt3508 είπε:

25 είμαι παντρεύτηκαμε τον περασμένο Ιούλιο μετά από 10 χρονιά σχέσης ?

βρε συ είσαι μικρή! Τι αγχώνεσαι! Κορίτσι σε 3-4 μήνες θα έχετε αποτέλεσμα σίγουρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια σας στέλνω μπεμπεδοσκονη μπόλικη.... Από 300 πήγε η χοριακη 900....τριπλασιαστηκε!!!!!! ?

Με το που ανοιγω την σελιδα πεφτω σ αυτο το μνμ!! Ποσο τελειο!!! Μπραβο κοριτσι μου..μπραβο!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

25 είμαι παντρεύτηκαμε τον περασμένο Ιούλιο μετά από 10 χρονιά σχέσης ?

Είμαι 30 και παντρεύτηκα τον Σεπτέμβρη μετά από 12 χρόνια σχέσης!! Μας ψησαν το ψάρι στα χείλη... χαχαχα  πάντως ναι μη  αγχώνεσαι... θα έρθει πολύ γρήγορα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι 30 και παντρεύτηκα τον Σεπτέμβρη μετά από 12 χρόνια σχέσης!! Μας ψησαν το ψάρι στα χείλη... χαχαχα  πάντως ναι μη  αγχώνεσαι... θα έρθει πολύ γρήγορα!!

Και εμάς πριν το γάμο ήταν όλοι ποτέ θα παντρευτείτε κλπ..τωρα μετά το γάμο είναι όλοι ποτέ θα κάνετε κανένα μωράκι κλπ..οταν έρθει με το καλό θα μας ρωτάνε όλοι ποτέ θα κάνουμε το δεύτερο ?..η απάντηση μας ειναι όταν θέλουμε ξέρουμε πως γίνετε?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμείς είμαστε στο νοσοκομείο..  @Starrr μπράβο κοπέλα μου όλα καλά να πάνε.. 

Νίκη μου σας εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχεις ευχάριστα νέα.

Θα σε σκέφτομαι...

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμείς είμαστε στο νοσοκομείο..  @Starrr μπράβο κοπέλα μου όλα καλά να πάνε.. 

Καλή επιτυχία κορίτσι, όλα να πάνε κατ ευχήν! 

@Starrr τέλειο νούμερο η χοριακη, πάμε για τον υπέρηχο τώρα! Με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mt3508 είπε:

Και εμάς πριν το γάμο ήταν όλοι ποτέ θα παντρευτείτε κλπ..τωρα μετά το γάμο είναι όλοι ποτέ θα κάνετε κανένα μωράκι κλπ..οταν έρθει με το καλό θα μας ρωτάνε όλοι ποτέ θα κάνουμε το δεύτερο ?..η απάντηση μας ειναι όταν θέλουμε ξέρουμε πως γίνετε?

Ο κόσμος ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα... Μην κοιτάτε να ευχαριστησειτε τους γύρω σας..εσείς ξέρετε καλύτερα απ το  καθένα!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλή επιτυχία κοπέλα μου!! όλα καλά να πάνε!! θα περιμένουμε νέα Σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Ο κόσμος ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα... Μην κοιτάτε να ευχαριστησειτε τους γύρω σας..εσείς ξέρετε καλύτερα απ το  καθένα!!

Ακριβώς γι'αυτό και επιλέξαμε να μην το πούμε στον κυκλο ότι έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες.. αλλά νιώθω τόση χαρά και ανυπομονησία γι'αυτά που έρχονται και χαίρομαι που έχω βρει άτομα με την ίδια χαρά και ανυπομονησία ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sia A κοίτα εγώ αυτή τη φορά δεν είπα και δεν θα πω σε κανέναν τπτ. Θα πάμε θα ρθούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Στη δουλειά δεν ξέρουν κάτι προς το παρόν, την προηγούμενη φορά πάλι δεν είπα και όταν χρειάστηκα αναρρωτική έγραψα μια δικαιολογία, όχι τον ακριβή λόγο. Αυτή τη φορά όμως αν όλα πάνε καλά και υπάρξει θετική χοριακή και δούμε στον υπέρηχο πως υπάρχει σάκος και προχωρεί η κύηση θα πάρω κατευθείαν επαπειλούμμενη και δεν με νοιάζει καθόλου να το μάθουν κι όλοι. Αρκεί να προχωράει η εγκυμοσύνη και να είναι όλα καλά.! Βέβαια θα κοιτάξω πρώτα να ανανεωθεί και η σύμβαση μου γιατί λίγει 10/07 αν θυμάμαι καλά.  Άντε μαζί θα είμαστε στην ετ με λίγες μέρες διαφορά..  ετοιμάσου να ανοίξουμε καινούριο θεματάκι για τα μωράκια του μήνα.. που θα ρθουν και θα μείνουν αυτή τη φορά..!!! 🙏🏼🍼🌈
    • Τέλεια τα νέα σου κορίτσι μου 😊😊 Με το καλό όλα να πάνε σούπερ αυτή τη φορά 🥰 αυτό για τους γονείς κ φίλους όπως νιώθεις να κάνεις δεν έχει σωστό κ λάθος!!!! Εμείς την προηγούμενη φορά δεν το είχαμε πει σε κανέναν λόγω φόβου από την πρώτη αποβολή ούτε γονείς ούτε τπτ κ το έμαθαν όταν απεβαλλα. Κ τώρα θα ήθελα το ίδιο αλλά δεν γίνεται γτ θα σταματήσω από τη δουλειά με την ετ οπότε το ξέρουν τα αφεντικά, γονείς κ 2-3 στενοί φίλοι που είναι σχετίζονται με τη δουλειά μου!!! Μάλλον σε κόλλησα εγώ θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα 😅 Βουρ για επαφές κ που ξέρει μπορεί να μην χρειαστεί να ξεκινήσετε εξωσωματική γτ το μυαλό σας έχει φύγει από τη φυσιολογική σύλληψη 😉  Έγραψα κ στο άλλο θεματακι @pennaki @almira όλα καλά με τον υπέρηχο περιμένω κάτι αιματολογικες τις έκανα χθες οπότε Δευτέρα μου είπαν θα έχω αποτελέσματα κ αν όλα πάνε καλά 20 με 23 θα κάνουμε ετ 🙏🙏🥰🥰
    • Καλησπέρα κορίτσι, εφόσον ήταν τόσο χαμηλή η χοριακη κ πονας είναι θέμα χρόνου να σου έρθει. Εύχομαι να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται κ μετά να κάνεις σιγά σιγά μια καινούργια ζωή μακριά από ανθρώπους που δεν αξίζουν 🥰 Για να σε καθησυχάσω εγώ κ τις 2 φορές είχα κανονικά συμπτώματα ακόμη κ μετά την αποβολή, κ κάποιες μέρες μετά αφού έλεγα αφού δεν είμαι έγκυος γτ τόσα συμπτώματα ειδικά την πρώτη φορά. Οπότε μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πραγματικά έρχονται κ φεύγουν 😊 Στα δικά μου νέα κορίτσια πήγα στη γιατρό για υπέρηχο όλα καλά, τώρα περιμένω τις τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές τη Δευτέρα κ αν είναι όλα καλά 20 εως 23 θα μπούμε για ετ 😊🥰 
    • Α είμαστε μαζί τι καλά..εγώ είχα υπολογίσει να μου ερχόταν περίοδος 20/6..αλλά τέλοσπαντων αφου λετε ολες οτι ειναι νωρις..εσύ θα κάνεις τεστ άμα δεις καθυστέρηση ή και πιο πριν;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...