Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα μαρτακια μας?

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 2/3/2019 at 7:37 ΜΜ, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Συμφωνώ, κι εγώ θα ήμουν πολύ πιο χαλαρή αν ήμουν μικρότερη. Όσο για τα τεστ εγκυμοσύνης, τα έχω στο συρτάρι μου ξεχασμένα. Σαν να μην υπάρχουν.

Expand  

Μπράβο σου, πυγμή να βλέπω!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα φυσιολογικά το ωοθυλακιακι μου θα είναι κάπου στα 17 χιλιοστά... Τέλικα θα πάρω  αναρρωτική για την τρίτη έτσι ώστε να πάω κ στον γιατρό να με δει πριν σκάσουν. Γιατί πολύ φοβάμαι αν πήγαινα Τετάρτη μεσημέρι θα το βλέπαμε σπασμένο. Ευκαιρία λοιπόν κ για άλλες δουλίτσες την τρίτη. Σίγουρα βέβαια θα μου ξανά πει να πάω το Σάββατο πάλι. 

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!

Καλες προσπαθειες σε οσες πλησιαζουμε τις γονιμες.

@Starrr αν και δεν τα ξερω καλα στα 21-22 δεν σκαει? Οποτε γιατι να ξαναπας Σαββατο?

Εγω για Τριτη τις υπολογιζω, το τεστ μεχρι στιγμης βγαινει αρνητικο αλλα μιας και τελειωσαμε την αντιβιωση χθες αρχιζω απο σημερα προσπαθειες....προμηνυετε καυτο τριημερο??

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 6:57 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Καλημερα τσουπρες!!

@Starrr αν και δεν τα ξερω καλα στα 21-22 δεν σκαει? Οποτε γιατι να ξαναπας Σαββατο?

Εγω για Τριτη τις υπολογιζω, το τεστ μεχρι στιγμης βγαινει αρνητικο αλλα μιας και τελειωσαμε την αντιβιωση χθες αρχιζω απο σημερα προσπαθειες....προμηνυετε καυτο τριημερο??

Expand  

Γιατί πηγαίνω κ μετά που θα σκάσει. Για να δούμε πως όντως έσκασε.. Βλέπει κ μετράει το υγρό που έχει φύγει κ μετράει κ το ενδομήτριο να δούμε ότι είναι το σωστό. Κ βλέπει κ αν υπάρχει κ υγρό στο υπογλασσιο.. (κάτι τέτοιο!!). 

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 8:33 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Γιατί πηγαίνω κ μετά που θα σκάσει. Για να δούμε πως όντως έσκασε.. Βλέπει κ μετράει το υγρό που έχει φύγει κ μετράει κ το ενδομήτριο να δούμε ότι είναι το σωστό. Κ βλέπει κ αν υπάρχει κ υγρό στο υπογλασσιο.. (κάτι τέτοιο!!). 

Expand  

Καλημέρα! Αυτό το υγρό στο δουγλάσιο δείχνει ότι έγινε η ωορρηξία; Θυμάμαι που είχα κάνει υπέρηχο κάποτε μετά την ωορρηξία και μου είχε γράψει αυτό και έλεγα "Χριστέ μου, πεθαίνω;!" ?

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:08 ΠΜ, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα! Αυτό το υγρό στο δουγλάσιο δείχνει ότι έγινε η ωορρηξία; Θυμάμαι που είχα κάνει υπέρηχο κάποτε μετά την ωορρηξία και μου είχε γράψει αυτό και έλεγα "Χριστέ μου, πεθαίνω;!" ?

Expand  

Υπογλασσειο νομίζω έτσι το λένε.... Ναι μετράει το υγρό για να υπολογίσει πόσο περίπου ήταν τα χιλιοστά του ωοθυλακιου όταν έσκασε.... ??

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:14 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Υπογλασσειο νομίζω έτσι το λένε.... Ναι μετράει το υγρό για να υπολογίσει πόσο περίπου ήταν τα χιλιοστά του ωοθυλακιου όταν έσκασε.... ??

Expand  

Ελεύθερο υγρό στο δουγλάσιο χώρο λέει. Όπως και να το λένε, μάλλον δείχνει ότι έγινε ωορρηξία γιατί σε άλλο υπέρηχο πριν την ωορρηξία, δεν υπήρχε υγρό στο δουγλάσιο.

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:25 ΠΜ, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Ελεύθερο υγρό στο δουγλάσιο χώρο λέει. Όπως και να το λένε, μάλλον δείχνει ότι έγινε ωορρηξία γιατί σε άλλο υπέρηχο πριν την ωορρηξία, δεν υπήρχε υγρό στο δουγλάσιο.

Expand  

Ναι ναι. Από την ωορρηξία είναι. Κ το υγρό αυτό είναι σαν να λέει στα σπερματοζωαρια προς τα εδώ ελάτε καλωσ ορισατε

?????

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!Καλη Κυριακη να εχουμε. Πως ειστε σημερα;; 

@Starrr διαβασα τα νεα σου!Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Στενη παρακολουθηση κοριτσι μου!

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:28 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα κορίτσια!Καλη Κυριακη να εχουμε. Πως ειστε σημερα;; 

@Starrr διαβασα τα νεα σου!Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!Στενη παρακολουθηση κοριτσι μου!

Expand  

Αυτό κάνω. Στενή παρακολούθηση...... Θερμοδιαγραμμα...... Επαφές....... ???

Δημοσίευση

Κορίτσια ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω...Να προχωρήσω στην επέμβαση με τον γιατρο που μου βρηκε τον πολυποδα η να παω νοσοκομειο...Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...Αν αργήσουν απο το νοσοκομείο να μου κλεισουν ραντεβου....Δεν θελω να το αφηνω αλλο...

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:36 ΠΜ, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κορίτσια ειμαι σε φαση που δεν ξερω τι να κανω...Να προχωρήσω στην επέμβαση με τον γιατρο που μου βρηκε τον πολυποδα η να παω νοσοκομειο...Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...Αν αργήσουν απο το νοσοκομείο να μου κλεισουν ραντεβου....Δεν θελω να το αφηνω αλλο...

Expand  

Εγω λέω να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα σου πουν αν έχουν αργά ραντεβού πήγενε με τον ιατρό σου

Δημοσίευση

Expand  

Μπορείς να ρωτήσεις στο νοσοκομείο ποτε είναι εφικτό να σου πρόγραμματησουν την επέμβαση κ αποφασίζεις...αν δεις ότι σ λένε πολύ μακριά μη την κάνεις σε δημόσιο..πάντως ένας μήνας τελικά δεν είναι τίποτα.. εγώ ήμουν κάθετη να μη περίμενω τόσο δεν ήθελα κ τώρα μπήκε κιόλας ο μηνας. . Το μόνο που με αγχωνει κάπως είναι ο θηροειδης ελπίζω να έχει πέσει μέχρι τότε. Μ είπανε θέλει 4-6 εβδομάδες να σταθεροποιηθει με τα χάπια. Έχω πάρει ήδη 18 χαπάκια.. 

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:51 ΠΜ, ο/η Niki94 είπε:

Εγω λέω να περιμένεις λίγο και να δεις τι θα σου πουν αν έχουν αργά ραντεβού πήγενε με τον ιατρό σου

Expand  

Σε ευχαριστω πολυ!Ειμαι λιγο χαμενη ...Δενξερω πως να το οργανωσω στο δημοσιο ,το πιστευεις;;Ενω καθε φορα που εκανα επέμβαση την εκαν σε ιδιωτικο και μου φαινοταν παιχνιδακι...Τωρα δεν ξερω απο που να το πιασω...Δεν αγχωνομαι με την επεμβαση καθολου ,με το κλεισιμο του ραντεβου αγχωνομαι.Το πιστευειςς;

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 9:52 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Μπορείς να ρωτήσεις στο νοσοκομείο ποτε είναι εφικτό να σου πρόγραμματησουν την επέμβαση κ αποφασίζεις...αν δεις ότι σ λένε πολύ μακριά μη την κάνεις σε δημόσιο..πάντως ένας μήνας τελικά δεν είναι τίποτα.. εγώ ήμουν κάθετη να μη περίμενω τόσο δεν ήθελα κ τώρα μπήκε κιόλας ο μηνας. . Το μόνο που με αγχωνει κάπως είναι ο θηροειδης ελπίζω να έχει πέσει μέχρι τότε. Μ είπανε θέλει 4-6 εβδομάδες να σταθεροποιηθει με τα χάπια. Έχω πάρει ήδη 18 χαπάκια.. 

Expand  

Ποσο είναι ο θυροειδης σου;;

Δημοσίευση

Expand  

Μίλα πρώτα με το νοσοκομείο και αναλόγως αποφασίζεις.

Δημοσίευση
  στις On 3/3/2019 at 6:57 ΠΜ, ο/η Ginaak είπε:

Καλημερα τσουπρες!!

Expand  

Τέλεια καλή αρχή, καλά να περάσετε! ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!💙💙 Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερες να φτιάξεις μια τόσο όμορφη οικογένεια! Μπράβο σου! Η εμπειρία του τοκετού στο νερό συγκλονιστική πραγματικά να την μοιράζεσαι, για κάθε κοπέλα που θα ήθελε να το δοκιμάσει!🤗
    • Καλησπερα κοριτσια και καλη κυριακη. Μια εβδομάδα εμεινε για να μαθω αν θα εχουμε ευχαριστα. Ποσες είναι μαζι μου στην αναμονη;
    • Να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος και δυνατος ❤️❤️❤️
    • Αχ ρε κορίτσια πόση δύναμη παίρνω από ολες μας εδώ πέρα… Ειλικρινα. Χθες βράδυ με έπιασαν πάλι τα κλάματα. Είναι εντελως «ακατάλληλο» το περιβάλλον μου αυτή τη στιγμή, είμαι κι εγώ ιδιαίτερα φορτισμένη, δε μου κάνει καλό. Οχι ότι έχουν κάτι οι άνθρωποι, αλλά συνεχώς κουβέντες γύρω από βρεφάκια, οι γονείς του φίλου μου χθες ήρθαν στο σπίτι λίγο να μας δούνε κ μου έφεραν λαμπάδα, εννοείται συνοδευόμενη από την ευχή  «καλό Πάσχα, με ένα μωράκι κι εσύ του χρόνου, μην αργείτε άλλο». Δεν ζηλεύω με κακία, τα χαίρομαι τα παιδάκια, ωστόσο συνεχώς σκέφτομαι μετά , όταν μένω μόνη, πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση… Κι αυτό δε μου κάνει καλό, με στεναχωρεί.  Ούτε εγώ είμαι παντρεμένη @Lilaki93 μένουμε μαζί έχει γίνει η πρόταση αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι.. όχι ακόμα.  Σε άλλα νέα έκανα τεστάκι σήμερα, αρνητικό εννοείται… Τι να πω… Καλη Κυριακή σε όλες  κορίτσια! 
    • Αχ, το στεγνωτηριο... Πόσο έχω μετανιώσει που δεν έχω πάρει...  Ναι... Κι εμένα μου φάνηκε νωρίς. Στον πρώτο είχαμε ξεκινήσει όταν είχε κλείσει τους 5 μήνες. Αλλά το είδε το μωρό ο γιατρός που καθόταν σταθερός και που δεν έφτυνε το κουτάλι, είδε ότι έπεσε και στην καμπύλη των κιλών, κι είπε ξεκινήστε τον και θα δούμε. Για την ώρα ψιλοκαλα τα πάει, έμαθε το κουτάλι, τρώει και 8-10 κ.γ. δύο φορές τη μέρα. Τον βλέπω που ανοίγει και μόνος του το στόμα και αρπάζει το κουτάλι και το μασουλαει με μανία (το κουτάλι, όχι το φαγητό 😆). Τον ταΐζουμε πουρεδες βέβαια, παρα είναι μικρός για κομματάκια. Εν τώ μεταξύ, μας είπε εισαγωγή με πατάτες, κολοκύθια, καρότο, μετά κοτόπουλο, μοσχάρι. Τώρα είπε κι αυγό μέσα σε αυτά 🤷 η παιδίατρος που είχα στον μεγάλο μας είχε ξεκινήσει με μπανάνες και τέτοια... Θα δούμε την εξέλιξη... Τώρα μετά το Πάσχα θα τον πάμε στον παιδίατρο να τον δει και θα σας πω τα νέα του. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...