Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Είμαι στην 22η μέρα του κυκλου και εδώ και 3 4 μέρες έχει πρηστεί παρά πολύ το στήθος μου και με πονάει παρά πολύ ακόμα και στο άγγιγμα.τι μπορεί να είναι αυτό ρε κοριτ Σια? Καμία εγκυμοσύνη Αλλά είναι νωρίς και για την περιοδο νωρίς είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mariatzo είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι στην 22η μέρα του κυκλου και εδώ και 3 4 μέρες έχει πρηστεί παρά πολύ το στήθος μου και με πονάει παρά πολύ ακόμα και στο άγγιγμα.τι μπορεί να είναι αυτό ρε κοριτ Σια? Καμία εγκυμοσύνη Αλλά είναι νωρίς και για την περιοδο νωρίς είναι.

Ποτέ δεν ξέρεις αλλά καλό θα είναι να μην δίνεις σημασία σε συμπτώματα τόσο νωρίς! Κάνε υπομονή λίγη υπομονή ... τι κύκλο έχεις ;

Δημοσίευση

Γεια σου @andy2019!Εμένα το στήθος μου με πονάει σχεδόν πάντα πριν την περίοδο κ πολύ μάλιστα αλλά εγώ έχω κύκλο 25-26 μέρες επομένως είναι λογικό να ξεκινάει να πονάει από την 20-21η μέρα.Εσυ τι κύκλο έχεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Soulful είπε:

Γεια σου @andy2019!Εμένα το στήθος μου με πονάει σχεδόν πάντα πριν την περίοδο κ πολύ μάλιστα αλλά εγώ έχω κύκλο 25-26 μέρες επομένως είναι λογικό να ξεκινάει να πονάει από την 20-21η μέρα.Εσυ τι κύκλο έχεις;

Συγγνώμη λάθος στην @mariatzo πήγαινε το μνμ!

Δημοσίευση

Κορίτσια  ο κύκλος μου 28 με 30 ημέρες είναι.τοσο πολύ πρώτη φορά ναι.εψει γίνει τούμπανο. Και πολύ πόνο. Πιο πολύ έχω ανησυχήσει μήπως είναι τίποτα κακό δεν ξέρω.το σκέφτηκα και για εγκυμοσυνη Αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα το ξέρω.αλλα πρώτη φορά τόσο πολύ.

Δημοσίευση

Καλησπερα!η περιοδος δν ειναι παντα με τα ιδια συμπτωματα,ειδικα αν προσπαθεις για παιδακι τρελενετε το σωμα και κανει διαφορα πραγματα!η μπορει να ειναι και εγκυμσυνη!παντως δν νομιζω να ειναι κατι αλλο ειδικα με τα σςυμπτωματα που λες οτι εχεις.περιμενε να αδιαθετησεις και αν δν σου περασει μιλα με τον γυναικολογο σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...