Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωορρηξια περιοδος θηλασμος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας. Εχω ενα μωρακι περιπου 10 μηνων.. Μεχρι τωρα θηλαζα αποκλειστηκα και περιοδος δεν μου εχει ερθει. Αλλα επειδη ηθελε να θηλαζει 9 με 10 φορες ακομα το 24ωρο της εδωσα συμπηρωμα για το βραδυ γαλα και θηλαζω μονο το πρωι και μια φορα ακομα μεσα στην ημερα. Ξερει καποια αν τωρα που θηλαζω 2 φορες μονο θα εχω ωορρηξια συντομα ή πρεπει να σταματησω τελειως να θηλαζω?  Θελω ενα δευτερο παιδακι συντομα αλλα και να την θηλασω μεχρι να παει ενος, γιαυτο ρωταω..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου...Παρόμοιες απορίες έχω και εγώ. Η κόρη μου σε 10 μερες θα γίνει 8 μηνών και το μόνο γάλα που πίνει είναι μητρικο.. Προς το παρόν  δεν εχω περίοδο... Η μικρή πίνει γάλα πρωί μεσημέρι βράδυ και συνήθως  2 φορες μέσα στη νύχτα, ιδιαίτερα όταν υποφέρει από  τα δοντάκια της που ακόμη δεν έχουν σκάσει και την ταλαιπωρούν . Αναρωτιέμαι, μόλις αραιωσω τους θηλασμους αν θα έχω αμέσως περίοδο ή αν θα πρέπει να περάσει ο καιρός και να αποθηλασω. Και εγώ μέχρι το χρόνο σκέφτομαι να το φτασω. Αν μάθεις κάποια πληροφορία για αυτο θα χαρώ να τη μοιραστείς.

Δημοσίευση

Κοριτσια νομίζω πως είναι καθαρά αρον οργανισμό. Εγώ θηλάσα αποκλειστικά 8 μήνες κ περίοδος μ ήρθε από τ 5ο κιόλας μήνα που οι θηλασμοι ηταβ στο φουλ κ τ γαλα μ άφθονο. Η κολλητή μ αδιαθετησε μόλις έκοψε τ θηλασμο. Πάνω σε μια βδομάδα. Έχω φίλη π δ θηλάσε παρά έβγαζε ένα γεύμα μόνο με θήλαστρο κ τα άλλα ξένο κ πάλι αδιαθετησε μόλις τ έκοψε κ αυτό.

Δημοσίευση

κορίτσια καλημερά σας καταρχην να σας πω οτι δεν σημαινει οταν θηλαζουμε οτι δεν μπορουμε να μεινουμε εγκυες δε ξερω πως ακριβως ερμηνευεται αλλα οι ορμονες ειναι στο φουλ ωορρηξια γινεται κανονικα κι μπορουμε να μεινουμε εγκυες απλα δεν ξερουμε το ποτε γινεται

μετα ειναι ανα γυναικα δηλαδη εγω εβλεπα μετα τους εξι μηνες μια σταγονα ανα δυο μηνες αιμα και που και που ειχα κανονικα τους πονους της περιοδου χωρις συμπτωματα και ενω θηλασα μεχρι τα 2 στο χρονο εβλεπα κανονικα και εκανα τρελους θηλασμους

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Gelie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου...Παρόμοιες απορίες έχω και εγώ. Η κόρη μου σε 10 μερες θα γίνει 8 μηνών και το μόνο γάλα που πίνει είναι μητρικο.. Προς το παρόν  δεν εχω περίοδο... Η μικρή πίνει γάλα πρωί μεσημέρι βράδυ και συνήθως  2 φορες μέσα στη νύχτα, ιδιαίτερα όταν υποφέρει από  τα δοντάκια της που ακόμη δεν έχουν σκάσει και την ταλαιπωρούν . Αναρωτιέμαι, μόλις αραιωσω τους θηλασμους αν θα έχω αμέσως περίοδο ή αν θα πρέπει να περάσει ο καιρός και να αποθηλασω. Και εγώ μέχρι το χρόνο σκέφτομαι να το φτασω. Αν μάθεις κάποια πληροφορία για αυτο θα χαρώ να τη μοιραστείς.

Εννοειται.. Αμα μαθω κατι θα στειλω η αν δω κατι σε εμενα.. Εγω μειωσα  τους θηλασμους σε 2 την ημερα στις 12 του μηνα.. Θα δειξει ποσο καιρο θα κανει. 

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 23/1/2019 at 12:09 ΠΜ, ο/η Gelie είπε:

Λοιπον κοριτσι... Ηραθα παλιιι.. Θυμασαι που ειχα μειωσει τους θηλασμους σε 2 την ημερα στις 12/1? Μεχρι τις 15/2 τιποτα δεν μου ηρθε.. Και ειπα εκεινη τη μερα να τους μειωσω σε εναν μονο το πρωι.. Λοιπον απο 15/2 τσεκαρισμενα με τεστ ωοερηξιας εκανα ωορρηξια 1/3...  Αρα τωρα περιμενουμε να δουμε..  Θα ερθει η κοκκινομουρα στις 15/3 ή θα εχω ευχαριατα νεαααα!!!! Εσυ πως πας? Συνεχιζεις να μην εχεις???

Δημοσίευση

@ΚατεριναΣκ συνεχίζω τον θηλασμό ακόμη για ένα μήνα... Τέλη Μαρτιου θα αρχίσω να παραλείπω το μεσημεριανο ώστε οι θηλασμοι να γίνουν πρωί βράδυ..και ευελπιστώ απο τα μέσα του Απρίλη και μετά να θηλάζω μόνο βράδυ. Θα το κρατησω έτσι για λίγες εβδομάδες ώστε να αποθηλασω. Περίοδος ακόμα δεν έχει εμφανιστεί.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...