Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας μανούλες! Έχω μια μπέμπα 4μηνων εδώ και σχεδόν ένα μήνα άρχισε να μην πίνει όλο της το γάλα. Στην αρχή σκέφτηκα πως δεν πεινάει άλλο και δεν την πίεσα. Συνέχισε όμως να το κάνει σε όλα τα γεύματα. Άρχισα να την ταΐζω στις 3,5 ώρες και πάλι τα ίδια δλδ από τα 180ml που της έφτιαχνα μου άφηνε 80 90. Ακόμα και στο πρώτο γεύμα που έχει μεσολαβήσει νυχτερινός ύπνος 10 ωρών μου αφήνει 60 70ml. Ξεκινάει πίνει λέμαργα και εκεί που λέω θα το πιει όλο ξαφνικά τραβάει το κεφάλι της στο πλάι και αν επιμείνω αρχίζει να κλαίει. Επειδή στεναχωριέμαι που δεν τρώει κάποιες φορές την επιμένω καθώς σηκώνομαι και αρχίζω να τραγουδάω και να κουνιέμαι πέρα δώθε, εκεί θα πιει κι άλλο με γκρίνια ή μπορεί να το πιει και όλο. Τι μπορεί να φταίει? Έχει τύχει σε καμία από σας? 

Δημοσίευση

Φίλη μου σε καταλαβαίνω! Αυτά τραβούσε και εγώ στην φάση που είσαι εσύ τώρα! Η παιδίατρος μας έβαζε να καταγράφουμε τα ml που πίνει σε κάθε γεύμα και να τα συγκεντρώνουμε στο 24ωρο και δεν πετύχαμε ποτέ τον στόχο. Άλλαξα γάλατα μπας και δεν του άρεσαν οι γεύσεις, καμία διαφορά. Δυστυχώς κατέληξα ότι απλά δεν του αρέσει το γάλα και τώρα που είμαστε 2 ετών γάλα δεν πίνει με μπιμπερό όπως άλλα παιδάκια. Μίλα με την παιδίατρό σου μπας και σου δώσει καμία συμβουλή τι να κάνεις.

Δημοσίευση

Σκέφτομαι πως μπορεί να ευθύνονται και τα δοντάκια γτ από δύο μηνών βγάζει πολλά σάλια και βάζει συνέχεια τα χεράκια της στο στόμα. Δεν είναι όμως πολύ η ποσότητα που αφήνει; Και τι να κάνω να επιμένω με το ζόρι να το πίνει ή να την αφήνω κ ο όσο πιει; 

Δημοσίευση

Αν είναι δόντια μόνο λίγο mundisal ή της άλλη της Frezyderm και δεν μπορείς νομίζω να την πιέσεις με το ζόρι να πιει γάλα. Όταν πεινάει θα πιει περισσότερο και όταν έχει ενόχληση θα σου αφήνει το γάλα. Υπομονή, θα περάσουν όλα!

Δημοσίευση

Κορίτσι μ εμένα η μικρη μ θηλάζε 4 μηνών. Αλλά από φίλες μ ξέρω ότι έκαναν 5 κ 6 ώρες για να φανε όταν ηταβ 4 μηνων τ μωρά τους. Όσο μεγαλώνει δ θα τρωει τόσο συχνα. Το 3.5 ώρες είναι σύντομο διάστημα πιστεύω. Σκέψου φίλης μ ο μικρος είναι τώρα 4 μηνών κ κοιμαται 12 ωρες συνεχόμενα τ βράδυ χωρίς να φάει. Μην αγχώνεσαι κ ακολούθησε τους ρυθμούς τ μωρου σου. 

Δηλαδή τα μωρά π θηλάζουν ξέρεις πόσο πίνουν;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Maria98 περαστικά σας κορίτσι μου! Λογικά με τον θηλασμό είναι θωρακισμένο το μωρό. Αν βουλώσει η μυτούλα μπορεί να σου δώσει κανένα διάλυμα για να της βάζεις,αλλά πιστεύω πως θα το περάσει πολύ ελαφριά.  Εμένα περίοδος μου ήρθε στις 22 μέρες από την προηγούμενη και έχω πραγματικά τρελή αιμοραγια. Χθες φόρεσα πάνα σερβιετα που είχα πάρει για το μαιευτήριο και δεν είχα χρησιμοποιήσει. Αν συνεχίσει και σήμερα θα πάρω τον γιατρό μου τηλέφωνο.
    • Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος,  εχθές εγώ και η μικρή βγήκαμε θετικές στον covid  Δεν με νοιάζει για μένα αλλά το μωράκι ήδη ρουθουνιζει και το λυπάμαι  Η παιδιατρος δεν ανησυχεί προς το παρόν 
    • Κορίτσια πήγα και στον διατροφολόγο,  έχουμε +0,5 κιλό αλλά εντάξει ήταν οι ατασθαλίες των ημερών, πάμε τώρα πιο εντατικά και βλέπουμε  Τώρα το επόμενο διάστημα θα κάνω και εξετάσεις να δούμε πως είναι τα πράγματα γενικά 
    • Πήγαμε στη παιδίατρο, όλα καλά με την μικρή είναι κοντά 62 πόντους και 6280 το πουλάκι μου , κάναμε τα εμβόλια μας και αυτή τη φορά ανεβάσαμε και πυρετό  Όσον αφορά στερεές μου είπε όχι ακόμα αφού θηλάζει να το καθυστερησουμε λίγο αλλά μπορώ να της δίνω ένα κομμάτι καρότο στο χέρι να παίζει ή πατατουλα ανά διαστήματα,  εγώ να σας πω της δίνω από το καρπούζι έτσι λίγο χυμό και γλύφει ή το ροδάκινο και βλεπω να της αρέσει η διαδικασία 
    • Καλημέρα κι από εμάς κορίτσια μου  εμένα με τον θηλασμό δεν ξέρω πόσο πίνει προφανώς αλλά καταλαβαίνω πως χορταίνει, η αλήθεια είναι πως δεν εχω μετρήσει πόσους θηλασμούς κάνουμε την ημέρα αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχω νιώσει αυτό που λένε όλη μέρα στο στήθος μαραθώνιος θηλασμός κλπ  Κορίτσια στις 33 μέρες μου ηρθε και η 2η περίοδος , έδωσα 4 φορές από 50ml για συμπλήρωμα στο μωρό και ευτυχώς το πινει το ξεπαγωμενο γάλα 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...