Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξαφνικά δεν πίνει το γάλα της


Recommended Posts

Γειά σας μανούλες! Έχω μια μπέμπα 4μηνων εδώ και σχεδόν ένα μήνα άρχισε να μην πίνει όλο της το γάλα. Στην αρχή σκέφτηκα πως δεν πεινάει άλλο και δεν την πίεσα. Συνέχισε όμως να το κάνει σε όλα τα γεύματα. Άρχισα να την ταΐζω στις 3,5 ώρες και πάλι τα ίδια δλδ από τα 180ml που της έφτιαχνα μου άφηνε 80 90. Ακόμα και στο πρώτο γεύμα που έχει μεσολαβήσει νυχτερινός ύπνος 10 ωρών μου αφήνει 60 70ml. Ξεκινάει πίνει λέμαργα και εκεί που λέω θα το πιει όλο ξαφνικά τραβάει το κεφάλι της στο πλάι και αν επιμείνω αρχίζει να κλαίει. Επειδή στεναχωριέμαι που δεν τρώει κάποιες φορές την επιμένω καθώς σηκώνομαι και αρχίζω να τραγουδάω και να κουνιέμαι πέρα δώθε, εκεί θα πιει κι άλλο με γκρίνια ή μπορεί να το πιει και όλο. Τι μπορεί να φταίει? Έχει τύχει σε καμία από σας? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φίλη μου σε καταλαβαίνω! Αυτά τραβούσε και εγώ στην φάση που είσαι εσύ τώρα! Η παιδίατρος μας έβαζε να καταγράφουμε τα ml που πίνει σε κάθε γεύμα και να τα συγκεντρώνουμε στο 24ωρο και δεν πετύχαμε ποτέ τον στόχο. Άλλαξα γάλατα μπας και δεν του άρεσαν οι γεύσεις, καμία διαφορά. Δυστυχώς κατέληξα ότι απλά δεν του αρέσει το γάλα και τώρα που είμαστε 2 ετών γάλα δεν πίνει με μπιμπερό όπως άλλα παιδάκια. Μίλα με την παιδίατρό σου μπας και σου δώσει καμία συμβουλή τι να κάνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σκέφτομαι πως μπορεί να ευθύνονται και τα δοντάκια γτ από δύο μηνών βγάζει πολλά σάλια και βάζει συνέχεια τα χεράκια της στο στόμα. Δεν είναι όμως πολύ η ποσότητα που αφήνει; Και τι να κάνω να επιμένω με το ζόρι να το πίνει ή να την αφήνω κ ο όσο πιει; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν είναι δόντια μόνο λίγο mundisal ή της άλλη της Frezyderm και δεν μπορείς νομίζω να την πιέσεις με το ζόρι να πιει γάλα. Όταν πεινάει θα πιει περισσότερο και όταν έχει ενόχληση θα σου αφήνει το γάλα. Υπομονή, θα περάσουν όλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μ εμένα η μικρη μ θηλάζε 4 μηνών. Αλλά από φίλες μ ξέρω ότι έκαναν 5 κ 6 ώρες για να φανε όταν ηταβ 4 μηνων τ μωρά τους. Όσο μεγαλώνει δ θα τρωει τόσο συχνα. Το 3.5 ώρες είναι σύντομο διάστημα πιστεύω. Σκέψου φίλης μ ο μικρος είναι τώρα 4 μηνών κ κοιμαται 12 ωρες συνεχόμενα τ βράδυ χωρίς να φάει. Μην αγχώνεσαι κ ακολούθησε τους ρυθμούς τ μωρου σου. 

Δηλαδή τα μωρά π θηλάζουν ξέρεις πόσο πίνουν;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...