Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοπέλες μου κι από μένα 

Ήρθαν οι γονείς μου για ένα τριήμερο από Κύπρο και έφυγαν πριν απο λίγο και τώρα ο μικρός μου είναι κάπως στεναχωρημένος 

Θάλασσα Ιουνίο λίγο επικίνδυνο αν είναι παγωμένο γενικά όμως θα πηγαίνω με την οικογένειά και λέω να μένω στις ξαπλώστρες 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η LondonBaby είπε:

Καλημέρα στις γλυκές μανούλες!! Τι κάνετε? Πώς είστε? Έχω ξυπνήσει με όρεξη σήμερα. Χθες ο καλός μου μου έκανε δώρο ένα ειδικό μασάζ εγκυμοσύνης κ με χαλάρωσε τόσο πολύ!!!! Γύρισα κοιμήθηκα και το μεσημέρι και το βράδυ πάλι ψοφησα στον ύπνο. Τι ωραίο πράγμα!!! Πόσο μου είχε λείψει!!!??

@joy2 κοπέλα μου κουράγιο!! Αφού είναι όλα για το καλό των μωρών σου. Τι να κάνουμε? Όσο για το ρυθμικό χτύπημα που ένιωσες. Κ γω το νιώθω έντονα πλέον κάθε μέρα. Το είχα ψάξει κ μάλλον είναι λοξυγγας από το υγρό που καταπίνουν. Τι παθαίνουν κ αυτά εκεί μέσα!!!! Χαχααχαχ

@KONSTANTIA Ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου από την κοιλιά σου. Εμένα κάποιες μέρες με πιάνει πολύ το στομάχι μου κ δεν ξέρω εάν φταίει ο σίδηρος που παίρνω. Έχω πόνο γαστρεντερίτιδας. 

Αχ θαλασσιτσα!! Ήλιος!! Αμμουδιά!!???

Φέτος μόνο τα βρωμονερα του Τάμεση θα βλέπω. Όλο το υποτιθέμενο "καλοκαιρι"!

Κάντε καμία βουτιά κ για μένα όσες πατε!!

Έτσι είναι κορίτσι μου! Όλα για το καλό τους! Μπράβο βρε τι ωραία να σου κάνουν μασάζ και τι ωραία που κοιμηθηκες όμορφα μετά!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η LondonBaby είπε:

Καλημέρα στις γλυκές μανούλες!! Τι κάνετε? Πώς είστε? Έχω ξυπνήσει με όρεξη σήμερα. Χθες ο καλός μου μου έκανε δώρο ένα ειδικό μασάζ εγκυμοσύνης κ με χαλάρωσε τόσο πολύ!!!! Γύρισα κοιμήθηκα και το μεσημέρι και το βράδυ πάλι ψοφησα στον ύπνο. Τι ωραίο πράγμα!!! Πόσο μου είχε λείψει!!!??

@joy2 κοπέλα μου κουράγιο!! Αφού είναι όλα για το καλό των μωρών σου. Τι να κάνουμε? Όσο για το ρυθμικό χτύπημα που ένιωσες. Κ γω το νιώθω έντονα πλέον κάθε μέρα. Το είχα ψάξει κ μάλλον είναι λοξυγγας από το υγρό που καταπίνουν. Τι παθαίνουν κ αυτά εκεί μέσα!!!! Χαχααχαχ

@KONSTANTIA Ελπίζω να είσαι καλύτερα κορίτσι μου από την κοιλιά σου. Εμένα κάποιες μέρες με πιάνει πολύ το στομάχι μου κ δεν ξέρω εάν φταίει ο σίδηρος που παίρνω. Έχω πόνο γαστρεντερίτιδας. 

Αχ θαλασσιτσα!! Ήλιος!! Αμμουδιά!!???

Φέτος μόνο τα βρωμονερα του Τάμεση θα βλέπω. Όλο το υποτιθέμενο "καλοκαιρι"!

Κάντε καμία βουτιά κ για μένα όσες πατε!!

Έτσι είναι κορίτσι μου για το καλό τους όλα! Τι ωραία που σου έκαναν μασάζ και κοιμήθηκες σαν πουλάκι! Μπράβο μπράβο! Όσο για θάλασσα εμένα δεν με κόβω, ζεσταινομαι πολύ και το πήγαινε έλα θα με ζαβλακωσει... Οπότε κάτσε εκεί στη δροσούλα και μη μιλάς καθόλου!!! :)

Δημοσίευση

Γειά σας! Όλα καλά σήμερα με το γιατρό, το μωράκι είναι με το κεφάλι κάτω σταθερά εδώ και λίγο καιρό.Του είπα ότι δεν το νιώθω να κουνιέται τόσο πολύ όσο πριν και μου είπε είναι λογικό όσο πάει δεν έχει τόσο χώρο.

Μάζεψα και όλη τη χαρτουρα για το ΙΚΑ, ξεκινάει η άδεια εγκυμοσύνης σε λίγο. Μου έγραψε τις τελευταίες εξετάσεις και μια ένεση που πρέπει να κάνω στο φαρμακείο γιατί έχω ομάδα αίματος Α rezus αρνητικό. Τώρα ξανά ραντεβού αρχές Ιουλίου και μετά λέει θα με βλέπει κάθε βδομάδα. Πλησιάζουμε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΆ BEBE 2019!!??

Δημοσίευση

@MissMary  εγώ έχω γιατρό την Παρασκευή, έχω έναν μήνα να δω το μωρό και μου έλειψε! Την προηγούμενη φορά είχα πάει με τον μικρό και μας έδωσε μια 3D φωτογραφία και ο γιός μου την κοίταζε και έλεγε "νινι, νινί" και σκάσαμε στα γέλια! Δεν ήθελε να την αφήσει από τα χέρια του ο καλός μου! 

Χαρτούρα με ΙΚΑ θα κάνω από Δευτέρα γιατί και εγώ βγαίνω στις 22 Ιουνίου και ανυπομονώ! Doppler έκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

@MissMary  εγώ έχω γιατρό την Παρασκευή, έχω έναν μήνα να δω το μωρό και μου έλειψε! Την προηγούμενη φορά είχα πάει με τον μικρό και μας έδωσε μια 3D φωτογραφία και ο γιός μου την κοίταζε και έλεγε "νινι, νινί" και σκάσαμε στα γέλια! Δεν ήθελε να την αφήσει από τα χέρια του ο καλός μου! 

Χαρτούρα με ΙΚΑ θα κάνω από Δευτέρα γιατί και εγώ βγαίνω στις 22 Ιουνίου και ανυπομονώ! Doppler έκανες?

Χεχε περίμενει το αδερφάκι του! Τι ωραία και εγώ έχω δύο αδέρφια και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη παρέα και συμπαράσταση που είχα μικρότερη αλλά και τώρα ! Μακάρι τα οικονομικά μας να το επιτρέψουν να μεγαλώσουμε και εμείς την οικογένειά! 

Ναι doppler έκανα τωρα τέλος Μαΐου. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η KONSTANTIA είπε:

Φανταστικά!!! Κοντοζυγώνει και έρχεται το μωρό σου!!!

Τι περιμένουμε όλοι πως και πως!! Λες να είναι σημάδι ότι θα έρθει γρήγορα?? Και όχι στις 40 πχ? Ή είναι άσχετο με τον τοκετό?? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Pralina είπε:

Τι περιμένουμε όλοι πως και πως!! Λες να είναι σημάδι ότι θα έρθει γρήγορα?? Και όχι στις 40 πχ? Ή είναι άσχετο με τον τοκετό?? 

Δεν ξέρω εάν έχει σχέση. Εγώ έχω από πολύ νωρίς. Από τον 4ο μήνα Κ μετά είναι πιθανό να βγάζουμε πρωτόγαλα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kate99 είπε:

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις για μένα κοπέλες ? Χθες έμεινα στην κλινική μου χορήγησαν και ενέσεις κορτιζόνης σε περίπτωση που γέννησω πρόωρα 

Κορίτσι μου να πάνε όλα καλά εύχομαι! Σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Kate99 είπε:

Ξεκίνησαν οι συσπάσεις για μένα κοπέλες ? Χθες έμεινα στην κλινική μου χορήγησαν και ενέσεις κορτιζόνης σε περίπτωση που γέννησω πρόωρα 

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου!! Υπομονή Κ κουράγιο!! ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kate99 είπε:

@MariannakiM @LondonBaby Σας ευχαριστώ πολύ κοπέλες. Θα σας κρατώ ενήμερες!!!! ❤️

Μην αγχώνεσαι για τίποτα.. Όλα καλά θα πάνε!!! Ακόμα και να βγει νωρίς, η κουμπάρα μου γέννησε 35 και 5 την κόρη της και ούτε μια μέρα θερμοκοιτίδα δεν μπηκε!  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Pralina είπε:

Μην αγχώνεσαι για τίποτα.. Όλα καλά θα πάνε!!! Ακόμα και να βγει νωρίς, η κουμπάρα μου γέννησε 35 και 5 την κόρη της και ούτε μια μέρα θερμοκοιτίδα δεν μπηκε!  Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά! 

Πάντως ο γιατρός μου δεν μου φάνηκε να ανησυχεί ήταν πολύ ήρεμος απλά μου είπε αύριο να πάω να κάνω την τελευταία δόση της ένεσης και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Kate99 είπε:

Πάντως ο γιατρός μου δεν μου φάνηκε να ανησυχεί ήταν πολύ ήρεμος απλά μου είπε αύριο να πάω να κάνω την τελευταία δόση της ένεσης και αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί 

Ναι από ότι ξέρω η κορτιζόνη βοηθάει στο να δώσει ένα boost στους πνεύμονες του μωρού! Αλλα και πάλι ότι και να γίνει δεν είναι λόγος να ανησυχείς πιστεύω!! Και αφού ειναι και ο γιατρός σου κουλ όλα μια χαρά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Pralina είπε:

Εσύ κορίτσι μου πως πάει?? Το μωρό τι κάνει?? 

Το μωρό μια χαρά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε,απλά δυσκολεύομαι λίγο στις κινήσεις μου λογο καισαρικής αλλά γενικά δικαστές πολύ καλά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...