Μετάβαση σε περιεχόμενο

Pralina

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  14
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με Pralina

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Pralina

  Περιμένοντας την Τετάρτη!

  Να σε ρωτήσω κάτι.. Δηλαδή με την μέρα σύλληψης που σου έδωσε, η εμφάνιση του σάκου ή του καρδιακόυ παλμού, και τα ορια στη χοριακη ήταν ίδια με τα πινακακια πχ που υπάρχουν? Έχω τόσα βιβλία στο σπίτι και όλα λένε 5 εβδομάδα ακούς παλμό. Κατά μέσο όρο πάντα.
 2. Pralina

  Περιμένοντας την Τετάρτη!

  Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Δεν έχω ιδέα αυτό είναι το πρόβλημα χεχε.. Πρώτη χοριακη ηταν 11 του μήνα και ηταν 4. Αρνητική αλλά ανεβασμένη. Μετά στις 15 ήταν 79! Δεν μπορώ να καταλάβω 😕 γιατί δεν ξερω ποτέ είχα ωορηξια. Πάντως οι επαφές ήταν 28,30 και 5 Οκτωβρίου 😕
 3. Καλησπέρα! Μετά από πολλά κύματα μπορώ να πω ότι είμαι έγκυος. Έχω άστατο κύκλο. Τελευταία περίοδος ξεκίνησε 15 Αυγούστου. Χοριακη την Πέμπτη 366 και σήμερα Δευτέρα 1916. Σε 2 μέρες πάμε στον γιατρό. Δεν έχουμε ιδέα πότε έγινε η σύλληψη. Τι περιμένω να δω την Τετάρτη για να είναι όλα καλά? Αλλά sites λένε να δούμε τον σάκο κι άλλα λένε να ακούσουμε καρδιά. Επίσης εκεί θα μάθω πότε έγινε η σύλληψη μετά τον υπέρηχο?
 4. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Έτσι φαντάζομαι κι εγώ! Για να δούμε ρε κορίτσια..! Μακαριιιιιι! Εμένα μάλλον μου είπε να ξανά κάνω επειδή η πρώτη ήταν αρνητική οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς την πρόοδο της!
 5. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Μάλλον είναι διαφορετικό σε κάθε γυναίκα! Έτυχε και μια γνωστή μου είχε ακριβώς το ίδιο σύμπτωμα και πήρε τον γιατρό της μόνο για αυτά τα τσιμπήματα και τελικά ηρνα έγκυος! Έχει κι εκείνη έντονες πολυκυστηκες ίσως είναι αυτός ο λόγος, ποιος ξέρει! Να ρωτήσω κάτι που ίσως να ξέρεις. Αν Δευτέρα είναι 79 η χοριακη, την Παρασκευή πρέπει να διπλασίασε το ανά δύο μέρες?
 6. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Το κατάλαβα από τα τσιμπήματα στη κοιλιά που δνε τα είχα ξανά νιώσει ποτέ στη ζωή μου και αναρωτιόμουν τι είναι! Υπομονή μέχρι τη Παρασκευή να δούμε πως θα συνεχιστεί ❤️
 7. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Καλησπέρα!! Χοριακη 79! Και προγεστερονη 21! Ξεκίνησα το πρωί φολικο οξύ το μεσημέρι βιταμίνη d και βραφυ προγεστερονη.. Βέβαια ακόμα μετά το σοκ με τον άλλον γιατρό δεν το έχω πιστέψει ακομα. Περιμένω τη χοριακη την Παρασκευή για να δω πόσο θα έχει ανέβει.. Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και δνε ξέρω πολλά πράγματα! Τώρα μαθαίνω σιγά σιγά!
 8. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για τη ευχή! Επειδή έκανα τα τεστ και ητνα θετικά πλέον, που σημαίνει ότι η χοριακη είχε διπλασιαστεί τουλάχιστον σε 2 μέρες, κατά την γνώμη μου δεν το έψαξε καθόλου και ένιωσα ότι με ακύρωσε ενώ γνωρίζω γυναίκες που είχαν 3.45 και 3.5 και είχα μωράκι. Πήρα τον παλιό μου γιατρό τηλ και μου είπε αυτά που πίστευα ότι θα μου πει. Να κάνω εξετάσεις σήμερα για να δω τι πρόοδος υπάρχει. Γι αν δούμε.. Στις 6 30 θα ξέρω!! 🙏🙏🙏
 9. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Εννοείται ότι θα ενημερώσω! Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου!
 10. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Ναι έκανα 3 τεστ εγκυμοσύνης βασικά και έχω ακόμα δέκατα και πόνους στη κοιλιά μόνιμα. Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση του γυναικολόγου και συμβουλευτηκα έναν παλιό μου γυναικολόγο και μου είπε να κάνω αύριο χοριακη και προγεστερονη. Για να δούμε.
 11. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Επίσης, δύο μέρες μετά δηλαδή το Σάββατο, έκανα τα τεστ και έδειξαν θετικά. Τα οποία έχουν όριο πάνω από 10hcg που σημαίνει ότι διπλασιαστηκε μέσα σε 2 μέρες.
 12. Pralina

  Κορίτσια παρακαλώ θέλω τη γνώμη σας

  Diwni σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω πολυκυστηκες και η τελευταία περίοδος ξεκίνησε 15 Αυγούστου (γιατί τότε ήταν η τελευταία φορά που πήρα yasminelle). Οπότε δεν μπορώ να ξεβρ τίποτα όσον αφορά καθυστέρηση γιατί από τότε έτσι κι αλλιώς δεν είχα αδιαθετησει. Πότε δεν ξερω ποτέ θα αδιάθετησω, κάποιες φορές κάνω και 4 μήνες. Μια χοριακη έκανα την Πέμπτη και ήταν 4.
 13. Είχα περίεργα τσιμπήματα για 5 μέρες στις ωοθήκες και δέκατα για μια εβδομάδα. Έκανα χοριακη βγήκε 4. Μετά από 3 μέρες έκανα 3 τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν θετικά. Το όριο των τεστ λένε ότι ειναι από 10 hcg και πάνω. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι βιοχημικη κυηση. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το συμπέρανε αυτό, εφόσον θα μπορούσε να είναι στα πρώιμα στάδια η εγκυμοσύνη. Το θεωρώ άδικο να προδικαζει έτσι μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αύριο θα κάνω πάλι χοριακη να δω πόσο έχει φτάσει. Έχω φίλη που στην πρώτη χοριακη είχε 3.45 και έκανε κανονικά μωράκι. Γιατί να με ακυρώσει έτσι από τώρα? Έχει δίκιο?
×