Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Πήρα και τις εξετάσεις, όλα καλά μεν αλλά ο σίδηρος, η φεριτίνη και η Β12 χαμηλά οπότε ξεκινάω και Β12 και μέρα παρά μέρα διπλό σίδηρο! Θα το κάψουμε απόψε κυρ-Στέφανε!

Και εμένα ο σίδηρος είναι χαμηλός,ένα σίδηρο την ημέρα έπαιρνες μέχρι στιγμής;

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια και από μένα.13+2 σήμερα.Με το καλο τα μωρακια σας.Είμαι και στις μανουλες Φθινοπώρου καθώς έχω τελική ημερ. 9-9 .Μεχρι τώρα είχα πάρα πολλές δυσκολίες από πολλούς εμετούς ζαλάδες Κ γενικά με έφαγε η ξάπλα.Εκανα τη Αυχενική πριν λίγες ημέρες ..όλα καλά με το μωράκι μου αλλά έχω ένα θέμα με τον τράχηλο..μικρός σε μήκος .εκει που νόμιζα σιγα σιγα θα σηκωθώ τελικά ο γιατρός είπε πολυ ξεκούραση γιατι υπαρχει κίνδυνος.Εχει κάποια άλλη κοπέλα το ίδιο? Ειμαι κατατρομαγμενη.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια και από μένα.13+2 σήμερα.Με το καλο τα μωρακια σας.Είμαι και στις μανουλες Φθινοπώρου καθώς έχω τελική ημερ. 9-9 .Μεχρι τώρα είχα πάρα πολλές δυσκολίες από πολλούς εμετούς ζαλάδες Κ γενικά με έφαγε η ξάπλα. Εσείς πως πάτε από συμπτώματα?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η efitta είπε:

Γειά σας κορίτσια και από μένα.13+2 σήμερα.Με το καλο τα μωρακια σας.Είμαι και στις μανουλες Φθινοπώρου καθώς έχω τελική ημερ. 9-9 .Μεχρι τώρα είχα πάρα πολλές δυσκολίες από πολλούς εμετούς ζαλάδες Κ γενικά με έφαγε η ξάπλα. Εσείς πως πάτε από συμπτώματα?

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Το καλοκαίρι τελειώνει στις 21-9 οπότε είσαι εντός θέματος! Από συμπτώματα εγώ είχα αιμορραγίες κυρίως και κάτι πρωινές ζαλάδες. Να ξεκουράζεσαι και να ακούς τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Το καλοκαίρι τελειώνει στις 21-9 οπότε είσαι εντός θέματος! Από συμπτώματα εγώ είχα αιμορραγίες κυρίως και κάτι πρωινές ζαλάδες. Να ξεκουράζεσαι και να ακούς τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Σε ευχαριστώ πολύ.Αξίζουν όλη την ταλαιπωρία που τραβάμε  τα μωράκια μας.Να πάνε όλα καλα σε όλες μας.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η efitta είπε:

Γεια σου!!!με το καλό το μωράκι σου!!Εγώ ανήκω στις τυχερές δεν είχα κανένα σύμπτωμα,βέβαια στην αρχη είχα μια μικρή αποκόλληση και είχα μείνει ξαπλωμένη 10 μέρες.ολα μια χαρά θα πάνε ξεκουράσου όσο μπορείς.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! 

Μόλις γράφτηκα στο forum και είδα την συζήτηση! Ειμαι στην 20η εβδομάδα με ΠΗΤ 1/8. Εκτός από το πρώτο τρίμηνο που ήταν δύσκολο λόγω στομαχικων διαταραχών τώρα νιώθω σούπερ! Το βάρος μου βλέπω βέβαια να αυξάνεται και έχω λίγο απογοητευτεί.. Το έχω ρίξει στο περπάτημα! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η MissMary είπε:

Καλησπέρα σας! 

Μόλις γράφτηκα στο forum και είδα την συζήτηση! Ειμαι στην 20η εβδομάδα με ΠΗΤ 1/8. Εκτός από το πρώτο τρίμηνο που ήταν δύσκολο λόγω στομαχικων διαταραχών τώρα νιώθω σούπερ! Το βάρος μου βλέπω βέβαια να αυξάνεται και έχω λίγο απογοητευτεί.. Το έχω ρίξει στο περπάτημα! 

Ααα καλως την!!! Εγω πητ 3/8!!!!!!!!!! Μαζι ακριβως ειμαστε!!! Εγω τωρα στον 5ο ξεκινησα να εχω ανακατοσουρες και αναγουλες χωρις να κανω εμετο. Εχασα τα 4 κιλα που ειχα παρει.. ελπιζω να μην μου κρατησουν πολυ ακομα

Δημοσίευση

Καλωσήρθες @MissMary! Μην αγχώνεσαι για τα κιλά, χάνονται σχετικά εύκολα μετά τον τοκετό, με τον θηλασμό και την κούραση που ακολουθεί! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κορτας είπε:

Ααα καλως την!!! Εγω πητ 3/8!!!!!!!!!! Μαζι ακριβως ειμαστε!!! Εγω τωρα στον 5ο ξεκινησα να εχω ανακατοσουρες και αναγουλες χωρις να κανω εμετο. Εχασα τα 4 κιλα που ειχα παρει.. ελπιζω να μην μου κρατησουν πολυ ακομα

Ωχ υπομονή!! Είναι δυσάρεστο αίσθημα απλά σκέφτεσαι το σκοπό και ήρεμεις λίγο! Ναι είμαστε μαζί! Τώρα στις 19/3 έχουμε την β επιπέδου, πριν κάθε εξέταση έχω λίγο άγχος αλλά εν τέλει πάνε όλα καλά και συνεχίζουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Καλωσήρθες @MissMary! Μην αγχώνεσαι για τα κιλά, χάνονται σχετικά εύκολα μετά τον τοκετό, με τον θηλασμό και την κούραση που ακολουθεί! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

Καλώς σας βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ!Πριν μείνω έγκυος είχα χάσει 20 κιλά και τα είχα διατηρησει χωρίς πρόβλημα ένα χρόνο περίπου. Και μου άνοιξε η όρεξη πάλι ξαφνικά λόγω της εγκυμοσύνης.. Στις αρχές ξέφυγα λίγο.. Τώρα προσπαθώ και τρώω πιο σωστά! 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η MissMary είπε:

Καλησπέρα σας! 

Καλώς ήρθες!με το καλό το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ;Πως ειστε σημερα εσεις ; Εγω μια ετσι μια αλλιως .Εχω ακομη κατι ανακατωσουρες που ελπίζω να σταματήσουν σύντομα γιατί έχω εξαντληθεί .Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να ξαναδώ το μωράκι μου να κάνει κωλοτούμπες ???

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η MissMary είπε:

Καλώς σας βρήκα @vivika10! Εσύ το περιμένεις πιο νωρίς ε? Με το καλό σου εύχομαι! :)

Σε ευχαριστω πολυ!!!Ναι!!έχω ΠΗΤ 22/6,είμαι στην 25 εβδομάδα.εγω μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει πολλά κιλά,αλλά και να πάρουμε δεν πειράζει χάνονται εύκολα μετά.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η efitta είπε:

Γεια σας κοριτσια ;Πως ειστε σημερα εσεις ; Εγω μια ετσι μια αλλιως .Εχω ακομη κατι ανακατωσουρες που ελπίζω να σταματήσουν σύντομα γιατί έχω εξαντληθεί .Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να ξαναδώ το μωράκι μου να κάνει κωλοτούμπες ???

Γεια σου κορίτσι!!!Εγώ σήμερα είχα πονακια στην κοιλιά λογο κούρασης μάλλον αλλά ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η vivika10 είπε:

Γεια σου κορίτσι!!!Εγώ σήμερα είχα πονακια στην κοιλιά λογο κούρασης μάλλον αλλά ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ.

Αχ να προσέχεις να μη κουράζεσαι...Εγώ είμαι μόνιμα στη ξεκούραση λόγω κάποιου προβλήματος..τα έχω παίξει ήδη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η MissMary είπε:

Ωχ υπομονή!! Είναι δυσάρεστο αίσθημα απλά σκέφτεσαι το σκοπό και ήρεμεις λίγο! Ναι είμαστε μαζί! Τώρα στις 19/3 έχουμε την β επιπέδου, πριν κάθε εξέταση έχω λίγο άγχος αλλά εν τέλει πάνε όλα καλά και συνεχίζουμε! 

Εγω 27/03 για την β επιπεδου και επισης ειμαι πολυ αγχωμενη...

Δημοσίευση

Κοπέλες μου, χαλαρώστε και απολάυστε τις εγκυμοσύνες σας με τα πάνω και τα κάτω τους! Μη ξεχνάτε ότι δεν θα είσαστε ούτε για πάντα έγκυες ούτε πολλές φορές στην ζωή σας οπότε ζήστε την κάθε στιγμή.

Έρχεται και η Καθαρά Δευτέρα, να μας κάνει καλό καιρό να πετάξουμε τον αετό μας και να φάμε τα σαρακοστιανά μας με αγαπημένα πρόσωπα συντροφιά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια έκανα σήμερα το β επιπέδου βρισκομαι στην 22 βδομάδα όλα καλά δόξα το θεό  ο μπέμπης δε καθόταν για καλή φοτο βέβαια μας έκανε ντροπες!!!! Με το καλό σε όλες τα μπεμπακια (Πητ 15/7)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katia267 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έκανα σήμερα το β επιπέδου βρισκομαι στην 22 βδομάδα όλα καλά δόξα το θεό  ο μπέμπης δε καθόταν για καλή φοτο βέβαια μας έκανε ντροπες!!!! Με το καλό σε όλες τα μπεμπακια (Πητ 15/7)

Τέλεια!!!!εγω μετα τη β επιπεδου ενιωσα λιγο καλυτερα απο θεμα αγχους,τωρα παμε για καμπυλη σακχάρου. Και εμένα στην αρχή είχε τα χεράκια μπροστά στο πρόσωπο,τον περιμέναμε λίγο αλλά μετά βγαλαμε ωραίες φώτο χαχαχα.

Δημοσίευση

Διάβασα στα γρήγορα τα νέα σας κορίτσια... Καλώς ήρθαν οι νέες μανούλες! Με το καλό όλα!!! Χαίρομαι για όσες κάνανε την Β επιπέδου κι όλα καλά! Μόνο ευχάριστα να έχουμε! Όσο για τον σίδηρο νομίζω πως οι περισσότερες έχουμε ένα θεματάκι με αυτό... εγώ έχω δύο μέρες τώρα που δεν αισθάνομαι κι πολύ καλά... αισθάνομαι να με πονάνε όλα κι φοβερή εξάντληση. Ευτυχώς ακούω συνέχεια τα μωρά μου κι δεν ανησυχώ γι αυτά... Δευτέρα έχουμε καμπύλη σακχάρου κι υπέρηχο...

Δημοσίευση

@MissMary Καλώς ήρθες! Με το καλό! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο και να προσέχεις αν είναι να πάρεις κιλά,τα παιρνεις. Επίσης αν ήσουν με λιγότερα κιλά από το κανονικό χρειάζεται το σώμα σου να πάρει βαρος. Εγώ κανονικά έπρεπε να είμαι 54 κιλά και ήμουν 49-50,με το που έμεινα έγκυος (χωρίς να αλλάξω τη διατροφή μου) πήγα 55-56 σε 2,5 μήνες. Τώρα σταθερά παίρνω 1 κιλό το μήνα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...