Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

nikona

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλά είμαι liveloula στην αναμονή για να κάνω εμβρυομεταφορα.εσυ τι κάνεις?

Με το καλό!Να πάνε ΟΛΑ τέλεια! 

Καλά είμαι.στις 26 θα δω καινούργιο γιατρό.Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ ο γιατρός λέει άγχος εσείς σε τι φάση βρίσκεσται κορίτσια 

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ώστε να μην αγχώνεσαι...

Εγώ έκανα το Μάιο την πρώτη προσπάθεια αλλά δεν πέτυχε.Στις 26 θα δω άλλο γιατρό και βλέπω τι θα κάνω... 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Με το καλό!Να πάνε ΟΛΑ τέλεια! 

Καλά είμαι.στις 26 θα δω καινούργιο γιατρό.Να δούμε τι θα μας πει κι αυτός!

Σ ευχαριστώ! Μακάρι να σας βοηθήσει ο καινούριος γιατρός. αυτός που ήσουν τώρα τι σου είπε?

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Καλά είμαι liveloula στην αναμονή για να κάνω εμβρυομεταφορα.εσυ τι κάνεις?

Κοριτσάκι μου τι κάνεις?!! Πότε με το καλό?! Κι εγώ ξεκίνησα προετοιμασία...! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Κοριτσάκι μου τι κάνεις?!! Πότε με το καλό?! Κι εγώ ξεκίνησα προετοιμασία...! 

Αλήθεια? Ποτέ πρόλαβες καλέ; Εγώ σε μία εβδομάδα περιμένω.αντε ωραία με το καλό αυτή τη φορά.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αλήθεια? Ποτέ πρόλαβες καλέ; Εγώ σε μία εβδομάδα περιμένω.αντε ωραία με το καλό αυτή τη φορά.

Καλέ μπαμ μπαμ... Τώρα που είμαστε ζεστοί!! Με όλη τη σημασία της λέξης!!! ??????

Αντε με το καλό σε όλες!!! Και σ'εσενα ειδικά!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Σ ευχαριστώ! Μακάρι να σας βοηθήσει ο καινούριος γιατρός. αυτός που ήσουν τώρα τι σου είπε?

Ευχαριστούμε!

Ο εξωσωματικός ήταν ικανοποιημένος με εμένα.Ο ουρολόγος μας είπε να δώσει κι άλλο σπέρμα ,ενώ έχει δώσει με βιοψία...

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Καλέ μπαμ μπαμ... Τώρα που είμαστε ζεστοί!! Με όλη τη σημασία της λέξης!!! ??????

Αντε με το καλό σε όλες!!! Και σ'εσενα ειδικά!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Είσαι γρήγορο πιστόλι?? άντε καλό μας βόλι λοιπόν!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Liveloula88 είπε:

Ευχαριστούμε!

Ο εξωσωματικός ήταν ικανοποιημένος με εμένα.Ο ουρολόγος μας είπε να δώσει κι άλλο σπέρμα ,ενώ έχει δώσει με βιοψία...

Α οκ πολλές φορές τυχαίνει ρε γαμωτο κ δεν πετυχαινει με τη πρώτη.σκεφτοσαστε καθόλου τον προεμφυτευτικο? Είναι μεγάλο το κόστος ρε γαμωτο αλλά ανεβάζει πολύ τις πιθανότητες.

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Α οκ πολλές φορές τυχαίνει ρε γαμωτο κ δεν πετυχαινει με τη πρώτη.σκεφτοσαστε καθόλου τον προεμφυτευτικο? Είναι μεγάλο το κόστος ρε γαμωτο αλλά ανεβάζει πολύ τις πιθανότητες.

Συμφωνώ ότι δεν πετυχαίνει με την πρώτη απλά δε μας είχε πει το ενδεχόμενο να δώσει σπέρμα,είχαμε μείνει στο ότι θα χρησιμοποιήσουν απο την βιοψία.οπότε μας φαίνονται κάπως όλα αυτά...

Δε μας πρότειναν προεμφυτευτικό...ο προεμφυτευτικός είναι για χρωμοσωμικές ανωμαλίες;όταν κάναμε καρυότυπο ζεύγους μας είχε πει η γιατρός πως δε θα χρειαστεί να κάνουμε προεμφυτευτικό,αν κατάλαβα καλά...

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Liveloula88 είπε:

Συμφωνώ ότι δεν πετυχαίνει με την πρώτη απλά δε μας είχε πει το ενδεχόμενο να δώσει σπέρμα,είχαμε μείνει στο ότι θα χρησιμοποιήσουν απο την βιοψία.οπότε μας φαίνονται κάπως όλα αυτά...

Δε μας πρότειναν προεμφυτευτικό...ο προεμφυτευτικός είναι για χρωμοσωμικές ανωμαλίες;όταν κάναμε καρυότυπο ζεύγους μας είχε πει η γιατρός πως δε θα χρειαστεί να κάνουμε προεμφυτευτικό,αν κατάλαβα καλά...

Ωραία, ναι σίγουρα με μία αποτυχία κ σύμμαχο την ηλικία τι να προτείνουν.τωρα θα πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα τα δει όλα ο καινούριος γιατρός.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ωραία, ναι σίγουρα με μία αποτυχία κ σύμμαχο την ηλικία τι να προτείνουν.τωρα θα πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα τα δει όλα ο καινούριος γιατρός.

Μακάρι...να πάνε όλα καλά για όλες μας!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ώστε να μην αγχώνεσαι...

Εγώ έκανα το Μάιο την πρώτη προσπάθεια αλλά δεν πέτυχε.Στις 26 θα δω άλλο γιατρό και βλέπω τι θα κάνω... 

Σευχαριστω πολύ τα καλύτερα σού εύχομαι γ την επόμενη σου προσπάθεια

στις πριν 4 ώρες, ο/η Bloublou85 είπε:

Είσαι γρήγορο πιστόλι?? άντε καλό μας βόλι λοιπόν!!!

Εγώ είμαι, να δούμε τι θα κάνει το ενδομύτριο! Θα γίνει η σωστή δουλειά ή θα κάνει πάλι τα δικά του?! Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει αυτό που πρέπει αυτή τη φορά! ?????????

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Εγώ είμαι, να δούμε τι θα κάνει το ενδομύτριο! Θα γίνει η σωστή δουλειά ή θα κάνει πάλι τα δικά του?! Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνει αυτό που πρέπει αυτή τη φορά! ?????????

Σε φυσικό κύκλο δεν δοκιμαζεις; Εμενα την προηγούμενη φορά με βοήθησε που ξεκίνησα απο νωρίς τα dermestril.ε τώρα όλα καλά θα πάνε δε μπορεί.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Σε φυσικό κύκλο δεν δοκιμαζεις; Εμενα την προηγούμενη φορά με βοήθησε που ξεκίνησα απο νωρίς τα dermestril.ε τώρα όλα καλά θα πάνε δε μπορεί.

Τροποποιημενο, όχι φυσικό... Cyclacur, dermestril κανονικά. Αλλά αυτή τη φορά ξεκίνησα με 4 cyclacur αντί για 3 και τα dermestril τα ξεκίνησα μαζί με τα cyclacur, την προηγούμενη φορά τα είχα ξεκινήσει πιο αργά! Πολύ πιο αργά! Μια χαρά θα είναι πιστεύω! Και αν δεν είναι τότε θα ζητήσω να πάω με φυσικό κύκλο! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Τροποποιημενο, όχι φυσικό... Cyclacur, dermestril κανονικά. Αλλά αυτή τη φορά ξεκίνησα με 4 cyclacur αντί για 3 και τα dermestril τα ξεκίνησα μαζί με τα cyclacur, την προηγούμενη φορά τα είχα ξεκινήσει πιο αργά! Πολύ πιο αργά! Μια χαρά θα είναι πιστεύω! Και αν δεν είναι τότε θα ζητήσω να πάω με φυσικό κύκλο! 

Α ωραία έτσι κι εμένα όταν τα ξεκίνησα απο νωρίς πήρε τα πάνω του.τελεια θα πάει τώρα!!!

στις πριν 21 ώρες, ο/η Sugarmam είπε:

Σευχαριστω πολύ τα καλύτερα σού εύχομαι γ την επόμενη σου προσπάθεια

Καλή επιτυχία κορίτσι !!!! Δεν το έχω ξανά ακούσει ούτε το έχω πάθει αυτό με τις ταχυπαλμίες .../ θεωρώ ότι είναι από το άγχος σου 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Papadakis είπε:

@Bloublou85 @Geo2009 καλή επιτυχία κορίτσι μου ...... να έχουμε σύντομα θετικές χοριακες !!! Άντε γιατί έχουμε πέσει τελευταία ........

Ευχαριστουμε κοπέλα μου, εσύ τι κάνεις?

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Ευχαριστουμε κοπέλα μου, εσύ τι κάνεις?

Χαπακώνομαι όλη μέρα !!!!! Και εγχυσεις κολπικες ... μαζεύω σε φυσικό κύκλο για να κάνουμε προσπάθεια από Σεπτέμβριο  πρώτα ο θεός !!!!!

απογοητευμενη είμαι γενικά .... δεν ήθελα να ξαναμπώ στην διάδικασια αντιβιωσεων αλλά μου είπε ότι θα είναι σαν να πετάμε τα με έμβρυα εάν τα βάλουμε στο υπάρχον ενδομήτριο .......

στις πριν 1 ώρα, ο/η Papadakis είπε:

Χαπακώνομαι όλη μέρα !!!!! Και εγχυσεις κολπικες ... μαζεύω σε φυσικό κύκλο για να κάνουμε προσπάθεια από Σεπτέμβριο  πρώτα ο θεός !!!!!

απογοητευμενη είμαι γενικά .... δεν ήθελα να ξαναμπώ στην διάδικασια αντιβιωσεων αλλά μου είπε ότι θα είναι σαν να πετάμε τα με έμβρυα εάν τα βάλουμε στο υπάρχον ενδομήτριο .......

Έκανες κάποια εξέταση για φλεγμονή? Να είσαι αισιόδοξη που βρέθηκε κάτι το οποίο διορθώνεται κ θα προχωρησεις με τις καλύτερες συνθήκες.

στις πριν 16 ώρες, ο/η Papadakis είπε:

@Bloublou85 @Geo2009 καλή επιτυχία κορίτσι μου ...... να έχουμε σύντομα θετικές χοριακες !!! Άντε γιατί έχουμε πέσει τελευταία ........

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Ευχαριστούμε πολύ! Εσύ πότε τελειώνεις με τη θεραπεία περίπου σου είπαν? 

Πέρνα μία από το θέμα των μαμάδες με εξωσωματική του 20 να ανέβεις λίγο! 3 θετικές χοριακες σε 1 βδομάδα!! Γλέντι τρικούβερτο!!! ??????

στις On 18/6/2019 at 10:41 ΠΜ, ο/η Geo2009 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Ευχαριστούμε πολύ! Εσύ πότε τελειώνεις με τη θεραπεία περίπου σου είπαν? 

Πέρνα μία από το θέμα των μαμάδες με εξωσωματική του 20 να ανέβεις λίγο! 3 θετικές χοριακες σε 1 βδομάδα!! Γλέντι τρικούβερτο!!! ??????

Άντε μπράβο τα κορίτσια πολύ χαίρομαι !!!! Θα κάνω τρεις μήνες και είδωμεν παράλληλα θα μαζεύω κιόλας τα αυγούλακια μου .....

στις On 17/6/2019 at 8:34 ΜΜ, ο/η Bloublou85 είπε:

Έκανες κάποια εξέταση για φλεγμονή? Να είσαι αισιόδοξη που βρέθηκε κάτι το οποίο διορθώνεται κ θα προχωρησεις με τις καλύτερες συνθήκες.

Το ίδιο εκανα και Περσυ και είχα 4 αρνητικές .... για αυτό είμαι απαισιόδοξη ..... το έχω ξανά κάνει και δεν πετύχε. Απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να ψάξουμε την στιγμή που έχω ήδη ένα παιδί έτσι μου λέει .... τι να πω ....

μεσα στο καλοκαίρι ούτε ποτό ούτε τίποτα άσε Δράμα και δεύτερη χρόνια δεν ξερωωωωωω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...