Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εξωσωματικής 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 6:53 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χαχα α  Σωστή σε βρίσκω !!σίγουρα θα βρουν να έχεις θετική σκέψη !!απλά δεν είναι ακριβώς σπερματοζωάρια (οπως το φανταζομαστε )ουσιαστικά ιστους παιρνουν !!καλη επιτυχια γλυκο μου κοριτσι και θα πανε ολα καλα !!τωρα ο συζυγος  σουποναει ?

Expand  

Ναι ναι πονάει πήρε παυσίπονα και 20 μερες αναρρωτική..

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 6:54 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Ναι ναι πονάει πήρε παυσίπονα και 20 μερες αναρρωτική..

Expand  

Εμενα ειναι στη 4η μερα από παυσίπονα μόνο voltaren τον πιάνει και xeforapid

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:05 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Εμενα ειναι στη 4η μερα από παυσίπονα μόνο voltaren τον πιάνει και xeforapid

Expand  

Εμάς μας είπε ντεπον η παναντολ λες να μην τον πιάσουν? Πρωί και βράδυ να παιρνει 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:06 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Nai !!!χοριακη σε 15 μερες  εσένα ?

Expand  

Εγώ θα κάνω χορικαη στις δέκα μέρες !!! Αυτά με τις δέκα πέντε μέρες δεν τα καταλαβαίνω !!!! Εάν είναι να είναι θερινό στις δέκα μέρες δείχνει ... δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραβήξεις άλλες πέντε μέρες αγωνίας ... στον γιο μου έκανα στις 12 μέρες και ήταν 921 εάν την έκανα στις δέκα υπάρχει περίπτωση να ήταν μηδέν ;;;καμία !!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:09 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Εγώ θα κάνω χορικαη στις δέκα μέρες !!! Αυτά με τις δέκα πέντε μέρες δεν τα καταλαβαίνω !!!! Εάν είναι να είναι θερινό στις δέκα μέρες δείχνει ... δεν υπάρχει κανένας λόγος να τραβήξεις άλλες πέντε μέρες αγωνίας ... στον γιο μου έκανα στις 12 μέρες και ήταν 921 εάν την έκανα στις δέκα υπάρχει περίπτωση να ήταν μηδέν ;;;καμία !!!!!!

Expand  

Τι ημέρας έμβρυα σου έβαλε ;;;;;;; 

ποσο χρόνων είσαι ;;;;

Δημοσίευση

Expand  

Μου έδωσες κουράγιο άρα στις 10 μερες από σήμερα λες ??

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:12 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

@Niki94 Εσενα το πρόβλημα είναι του συζύγου μόνο ;;;; 

Στο σφακ είσαι και εσυ ;;;

Expand  

Όχι έχω κι εγώ σπω και κάνω άστατου κύκλους και τώρα πλέων είναι και ο σύζυγος χάσαμε 4 χρόνια τσάμπα όχι δεν είμαι στον σφακ αλλά πάω στην γυναίκα του για ενδοκρινολογικα 

Δημοσίευση

Expand  

Με τον Σφακιανουδη έκανες το 1ο σου ?

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:14 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Όχι έχω κι εγώ σπω και κάνω άστατου κύκλους και τώρα πλέων είναι και ο σύζυγος χάσαμε 4 χρόνια τσάμπα όχι δεν είμαι στον σφακ αλλά πάω στην γυναίκα του για ενδοκρινολογικα 

Expand  

Μην το σκέφτεσαι ότι χάσατε Χρόνια κάνατε αλλά όμορφα πράγματα και τώρα ήρθε η ώρα να μπεις στη διαδικασία !!

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:13 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μου έδωσες κουράγιο άρα στις 10 μερες από σήμερα λες ??

Expand  

στις On 22/3/2019 at 7:14 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Expand  

Σε ποιον είσαι ;;;;Δεν πειράζει κορίτσι !! Από δω και πέρα έχει σημασία ότι όλα θα πάνε καλά !!! Ποσό χρόνων είσαι ;;;;

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:16 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μην το σκέφτεσαι ότι χάσατε Χρόνια κάνατε αλλά όμορφα πράγματα και τώρα ήρθε η ώρα να μπεις στη διαδικασία !!

Expand  

Το είπα ότι από λόγο ιατρού χάσαμε που δεν μας είπε από την αρχή το θέμα του συζύγου και μας είπε ότι όλα 3ιναι καλά δεν με πείραξε που έχασα χρόνια ίσα ίσα με έκανε να ωριμάσω καλυτερα 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:17 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Σε ποιον είσαι ;;;;Δεν πειράζει κορίτσι !! Από δω και πέρα έχει σημασία ότι όλα θα πάνε καλά !!! Ποσό χρόνων είσαι ;;;;

Expand  

Είμαι 25 είμαι στον Κελλάρη πλέων 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:15 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Με τον Σφακιανουδη έκανες το 1ο σου ?

Expand  

Ναι !!! Με την πρώτη ... δεν είχα κάτι ιδιαίτερο ήμουν 30 απλά είχα γεννηθεί μια μισή αριστερή ωοθηκη ξαι σάλπιγγα κατά τα Αλλά το χωράφι σούπερ !!! Εάν ο άντρα μου δεν ήταν και αυτός μέτριος θα πηγαίναμε φυσιολογικά ... αυτά 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:18 ΜΜ, ο/η Niki94 είπε:

Το είπα ότι από λόγο ιατρού χάσαμε που δεν μας είπε από την αρχή το θέμα του συζύγου και μας είπε ότι όλα 3ιναι καλά δεν με πείραξε που έχασα χρόνια ίσα ίσα με έκανε να ωριμάσω καλυτερα 

Expand  

@Niki94 όλα θα πάνε καλά !!!!είσαι μικρηη

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:19 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Ναι !!! Με την πρώτη ... δεν είχα κάτι ιδιαίτερο ήμουν 30 απλά είχα γεννηθεί μια μισή αριστερή ωοθηκη ξαι σάλπιγγα κατά τα Αλλά το χωράφι σούπερ !!! Εάν ο άντρα μου δεν ήταν και αυτός μέτριος θα πηγαίναμε φυσιολογικά ... αυτά 

Expand  

@Papadakis σήμερα έκανες την έμβρυο ??του το είπες ότι θα κανεις νωρίτερα τη χοριακη ?

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:21 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Papadakis σήμερα έκανες την έμβρυο ??του το είπες ότι θα κανεις νωρίτερα τη χοριακη ?

Expand  

Την Τρίτη !!! Σιγά μην του το πω ... εγώ είμαι εκεί μέσα από τον Απρίλιο του 2015 και από τον Δεκέμβριο του 17 έως μαι σήμερα έχω κάνει 6 !!!σιγα μην τον ρωτήσω κιόλας χααχχαχαχ

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:20 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Niki94 όλα θα πάνε καλά !!!!είσαι μικρηη

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κι σε εσένα εύχομαι να μας πεις ευχάριστα νέα... 

στις On 22/3/2019 at 7:20 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Είσαι πολυυυυυ μικρή !!!!!! Αμη fsh e2 καλές ;;;;;όλα θα πάνε καλά !!! Ποτέ θα ξέρεις για τον άντρα σου ;;;

Expand  

Αμη δεν έχω κάνει όλες η άλλες καλές δεν ξέρω θα με πάρει ο ιατρός όταν θα έχουμε το αποτέλεσμα λογικά δεν κάνουν πολύ 

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:21 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

@Μπεμπελουκαβλαστοκυστες είπες έβαλες δεν βρίσκω απάντηση !!

Expand  

Όχι :-( δε μου έβαλε βλαστοκύτταρα δεν ξέρω γιατί το επέλεξε να πάμε στη 3η μερα

Δημοσίευση
  στις On 22/3/2019 at 7:23 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Την Τρίτη !!! Σιγά μην του το πω ... εγώ είμαι εκεί μέσα από τον Απρίλιο του 2015 και από τον Δεκέμβριο του 17 έως μαι σήμερα έχω κάνει 6 !!!σιγα μην τον ρωτήσω κιόλας χααχχαχαχ

Expand  

Χαχαχχχαχχ 6 φορές ?μπράβο ρε χαρα στο κουράγιο σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...