Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια βγήκαν κ λίγες από τις πρωινές εξετάσεις. Η προλακτίνη πήγε στα φυσιολογικά 15...και μετά από 30 λεπτά 8..??? Είμαι πολύ χαρούμενη.. 

Είσαι τέλεια! Άντε βουρ τώρα και τον επόμενο μήνα φουσκωμένη!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Τώρα είδα το μήνυμα! Σε ευχαριστώ για την προτίμηση! Μωρέ δεν είμαι πολύ γουρλού εγώ... Καλύτερα ένα τυχερό κοριτσάκι ❤

Άντε καλέ! Κι η @paradisebirdτα ίδια έλεγε κι αποδείχτηκε γουρλού!

Αν θέλει κάποια άλλη φυσικά, εγώ όσες έχω πει μου αρνηθηκατε ?

@Starrrε-ε- έρχεται! Κι η ωορρηξία κι άλλα καλά ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Προπαρασκευή σήμερα! Εδώ έχει πέσει νύστα ???

Τι κάνετε κορασίδες;;

Καλημέρα... Εγώ περιμενω σήμερα να πονεσω από αριστερά για να καταλάβω ότι έσκασε το ωάριο. Μου είπε ο γιατρός να το παρατηρήσω για να ξέρω την επόμενη φορά πως θα είναι... ? Από προσπάθειες χθες βράδυ κ προχθεσ βράδυ.... Σίγουρα κ σήμερα βράδυ.. Και ελπίζουμε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Προπαρασκευή σήμερα! Εδώ έχει πέσει νύστα ???

Τι κάνετε κορασίδες;;

Μια από τα ίδια.. Θέλω να κοιμηθώ και γενικά δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα σήμερα... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Προπαρασκευή σήμερα! Εδώ έχει πέσει νύστα ? ??

Τι κάνετε κορασίδες;;

Καλημεραααα σε όλες ! βροχη μαυριλα κ ψύχρα!! που θα παει θα αλλαξει καποια στιγμη ο καιρος αντε να μας φτιαξει κ τη διαθεση λιγο ! νυστα βαρεμαρα κλασσικαααα θελω να περασει η ωρα να σχολασω να παω σπιτακι μου..?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Μωράκια του Αγίου Βαλεντίνου 2019

Βαλεντινάκια 2019

Μέλλουσες εγκυούλες του Αγίου Βαλεντίνου 2019

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, εγκυούλες θα μυρίσει ?

Αν κ δεν θα σας ακολουθω πιθανόν σ αυτό το μήνα στις προσπάθειες λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε μαρεσε που το τελευταίο.. γέλασα χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Βαλεντινάκια 2019

ολα ωραια !! ?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Αν κ δεν θα σας ακολουθω πιθανόν σ αυτό το μήνα στις προσπάθειες λόγω του προβλήματος που δημιουργήθηκε μαρεσε που το τελευταίο.. γέλασα χαχα

Δεν πειράζει, θα μπαίνεις να μας λες νεάκια στο νέο θεματάκι! Εδώ είμαστε όλοι μια παρέα θεωρώ.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Ολα ομορφα ειναι!!! Εγω αν και ειμαι στη 14η εβδομαδα δε σταματαω καθε μερα να σας διαβαζω! Ημασταν μαζι απο σεπτεμβρη επομενως δε σας αφηνω

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Βαλεντινάκια 2019

Το τελευταίο Χαχαχαχα! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Βαλεντινάκια 2019

Καλημέρα κορίτσιαααα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είχα καιρό να γράψω, αν και προσπαθώ να σας διαβάζω! Τέλεια τα ονόματα. Πω πω έμπνευση! Μακάρι να είναι ο μήνας σου ♥️♥️Μου άρεσαν πιο πολύ τα "βαλεντινακια 2019" ?? ίσως και "sweet Valentine's Babys♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

Καλημέρα κορίτσιαααα! Ελπίζω να είστε όλες καλά. Είχα καιρό να γράψω, αν και προσπαθώ να σας διαβάζω! Τέλεια τα ονόματα. Πω πω έμπνευση! Μακάρι να είναι ο μήνας σου ♥️♥️Μου άρεσαν πιο πολύ τα "βαλεντινακια 2019" ?? ίσως και "sweet Valentine's Babys♥️♥️

@thalaki κοριτσακι μου εσυ τι κανεις σε τι φαση εισαι ?

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κορίτσια, 24η ημέρα σήμερα, ούτε υγρά ούτε πόνος στο στήθος ούτε κράμπες, τίποτα που να φανερώνει ότι κάτι καλό έγινε... ?

Έλα βρε κορίτσι, νωρίς είναι ακόμη. Αν είχαμε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση, δεν θα κάναμε καν τεστ, θα το ξέραμε από πριν. Πότε δεν περιμένεις;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Έλα βρε κορίτσι, νωρίς είναι ακόμη. Αν είχαμε συμπτώματα πριν την καθυστέρηση, δεν θα κάναμε καν τεστ, θα το ξέραμε από πριν. Πότε δεν περιμένεις;

Σε έξι μέρες... Ελπίζω να κρατηθώ σκ να μην κάνω τεστ. Μόνο νεύρα έχω ???

Δημοσίευση

Κοριτσια σας εχω νέα.. μου αλλάξανε το ραντεβού στην Μαγνητική κ δεν θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι την άλλη Πέμπτη θα την κάνω αύριο το απόγευμα στις 6.. άλλος φόβος από εκεί να δω πως θα μπω μέσα χωρίς να σκάσω.. θα με πιάσουν τα κλειστοφοβικα μου χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κοριτσια σας εχω νέα.. μου αλλάξανε το ραντεβού στην Μαγνητική κ δεν θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι την άλλη Πέμπτη θα την κάνω αύριο το απόγευμα στις 6.. άλλος φόβος από εκεί να δω πως θα μπω μέσα χωρίς να σκάσω.. θα με πιάσουν τα κλειστοφοβικα μου χαχα

Καλημέρα :) δεν θα είσαι κλεισμένη όλη μέσα . Στην αρχή θα περάσει όλο σου το κορμί μέσα απ το μηχάνημα μέχρι να βγει το κεφάλι σου έξω κ θα σταματήσει περίπου στο στήθος. Οποτε μην αγχώνεσαι γι αυτό :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...