Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σε ποσό καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος;


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο φόρουμ & ήθελα να σας ρωτήσω. Προσπαθούμε με τον αρραβωνιαστικό μου από τον Αύγουστο, εδώ κι πέντε μήνες δηλαδή , για μωράκι. Ακόμα δεν έχει συμβεί το θαύματακι. Εσείς σε ποσό καιρό μείνατε έγκυες; Είμαστε 23 εγώ και 28 ο αρραβωνιαστικός μου...έχω αγχωθεί μήπως έχουμε κάποιο πρόβλημα ....?

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Lilipan είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο φόρουμ & ήθελα να σας ρωτήσω. Προσπαθούμε με τον αρραβωνιαστικό μου από τον Αύγουστο, εδώ κι πέντε μήνες δηλαδή , για μωράκι. Ακόμα δεν έχει συμβεί το θαύματακι. Εσείς σε ποσό καιρό μείνατε έγκυες; Είμαστε 23 εγώ και 28 ο αρραβωνιαστικός μου...έχω αγχωθεί μήπως έχουμε κάποιο πρόβλημα ....?

Όλα είναι σχετικά κορίτσι μου!!Εγώ είμαι στην προσπάθεια από τον Ιούνιο του 17 και ακόμα δεν έχει τύχει.Εχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις και όλα είναι καλά αλλά ακόμα μωράκι δεν είδαμε!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Όλα είναι σχετικά κορίτσι μου!!Εγώ είμαι στην προσπάθεια από τον Ιούνιο του 17 και ακόμα δεν έχει τύχει.Εχουμε κάνει τις βασικές εξετάσεις και όλα είναι καλά αλλά ακόμα μωράκι δεν είδαμε!

Τι εξετάσεις κάνατε κοπέλα μου; Μήπως κάνουμε και εμείς για σιγουριά ..

Δημοσίευση

το ότι δεν πετύχατε σποράκι δε σημαίνει ότι έχετε κάτι... ο γιατρός μου, μου είπε πως για να θεωρηθεί ένα ζευγάρι υπογόνιμο κ να κάνει εξετάσεις πρέπει να προσπαθεί 1 χρόνο τουλάχιστον αλλά στις γόνιμες όχι όποτε να ναι...

κ εγώ δεν εχω μωράκι.. ξεκινήσαμε ελεύθερα το καλοκαίρι κ από Σεπτέμβρη πιο στοχευμένα με τεστάκια αλλά πάλι δεν... τώρα είμαι στη φάση που αφήνω τα τεστάκια ωορρηξίας πάλι μιας κ με βοήθησαν για να ξέρω τις γόνιμες... 

μην αγχώνεσαι (τα λέω για να τ ακούω) και θα έρθει....

Δημοσίευση

Εγώ άρχισα να προσπαθώ από τον Αύγουστο και έμεινα έγκυος τον Νοέμβριο και ήταν χημική εγκυμοσύνη δυστυχώς! Και εγώ ειχα πάρει τεστ οωρρηξιας και με βοήθησε αρκετά! Εγω έμεινα έγκυος όταν χαλαροσα άσχετος που δεν προχώρησε! Πρέπει να χαλαρωσεις και εγω αυτό λέω στον εαυτό μου και τα ψιλό κατάφερα δεν ασχολουμε και τόσο με το θέμα δεν θα κάτσω να σκάσω ότι γίνει! 

Δημοσίευση

Είχα ελεύθερες επαφές από το Μάρτιο του 2017 χωρίς να κοιτάω γόνιμες. Τον Γενάρη του 2018 αποφάσισα να πάρω τεστ για να δω αν και πότε κάνω ωορηξια και έμεινα έγκυος στο πρώτο μήνα που τα χρησιμοποίησα. 

Πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Σου εύχομαι να έχεις σύντομα ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου. 

Δημοσίευση

missofegaro μπορείς να μας πεις ποια τεστακια χρησιμοποίησες;εγώ χρησιμοποιώ της hometest , αλλά έχω μπερδευτεί.Έρχεσαι σε επαφή την ημέρα του θετικού ή τις δύο επόμενες;Εσύ πως τα χρησιμοποίησες και έμεινες έγγυος;!Σου εύχομαι καλές γιορτές με την οικογένειά σου!Εύχομαι σε όλες σας ο,τι επιθυμείτε το νέο έτος!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Lilipan είπε:

Τι εξετάσεις κάνατε κοπέλα μου; Μήπως κάνουμε και εμείς για σιγουριά ..

Ακόμα είναι νωρίς άσε να περάσει ένας χρόνος και μετά!!εγώ έκανα πρώτα ορμονολογικο έλεγχο πας και στον γράφει ο γιατρός και υπέρηχο να δούμε ότι γίνεται σωστά η ωορρηξία ο άντρας μου σπερμοδιαγραμα γιατί πολλές φορές φτάει και το σπέρμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη! σαλπιγγογραφια και τώρα τελευταία έκανα και την Αμη για να δούμε τι απόθεμα ωαρίων έχω! αυτά!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Heart είπε:

missofegaro μπορείς να μας πεις ποια τεστακια χρησιμοποίησες;εγώ χρησιμοποιώ της hometest , αλλά έχω μπερδευτεί.Έρχεσαι σε επαφή την ημέρα του θετικού ή τις δύο επόμενες;Εσύ πως τα χρησιμοποίησες και έμεινες έγγυος;!Σου εύχομαι καλές γιορτές με την οικογένειά σου!Εύχομαι σε όλες σας ο,τι επιθυμείτε το νέο έτος!

Χρησιμοποίησα τα one step. Ξεκινησα την δέκατη μέρα, ήταν πολύ αχνό. Άρχισε σιγά σιγά να κοκκινίζει αλλά ποτέ δεν έγινε ίδιο κόκκινο όσο η γραμμή έλεγχου. Επαφές είχα 13 και 16η μέρα του κύκλου, που ήταν και το πιο κόκκινο τεστ. Την επομένη άρχισε πάλι να ξεθωριάζει. Αυτές μόνο οι επαφές ήταν αρκετές για να μείνω έγκυος. 

Σε αυτό ήμουν τυχερή. 

Μετά ξεκίνησαν οι ατυχίες. 

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Χρησιμοποίησα τα one step. Ξεκινησα την δέκατη μέρα, ήταν πολύ αχνό. Άρχισε σιγά σιγά να κοκκινίζει αλλά ποτέ δεν έγινε ίδιο κόκκινο όσο η γραμμή έλεγχου. Επαφές είχα 13 και 16η μέρα του κύκλου, που ήταν και το πιο κόκκινο τεστ. Την επομένη άρχισε πάλι να ξεθωριάζει. Αυτές μόνο οι επαφές ήταν αρκετές για να μείνω έγκυος. 

Σε αυτό ήμουν τυχερή. 

Μετά ξεκίνησαν οι ατυχίες. 

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!εύχομαι η χρονιά που έρχεται να γεμίσει το σπιτικό σου μόνο ευτυχία!Τέρμα οι ατυχίες, το εύχομαι από καρδιάς!κι ας μη γνωριζόμαστε έχουμε όλες κάτι κοινό την επιθυμία μας για οικογένεια!μόνο και μόνο αυτό μας κάνει να νιώθουμε η μία την άλλη!

Δημοσίευση

Καλησπέρα! Και εγώ είμαι καινούρια στο φόρουμ και σου εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρεις σύντομα! Είναι πραγματικά μαγικό να μαθαίνεις πως θα γίνει μανούλα. 

Εγώ είμαι 25 και πήρε πολύ λίγες προσπάθειες απο την στιγμή που το πήραμε απόφαση. Σε περίπου 1 μήνα από την στιγμή που το αποφασίσαμε, έγινε το θαύμα! Τώρα είμαστε στον δεύτερο μήνα. 

Δημοσίευση

Γεια σου lilypan. Εγω ειμαι 30 και ο συζηγος μου 41.Εμεινα εγκυος μετα απο 2χρονια.εχω πολυκυστικες και στην σαλπιγγογραφια που εκανα μου βρηκαν συμφησεις στις σαλπιγγες.χρησιμοποιησα τεστ ωορηξιας μετα την σαλπιγγιγραφια και τον δευτερο μηνα ημουν εγκυος.Το σπερμοδιαγραμμα που εκανε ο αντρας μου ηταν καλο.Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.ευχομαι συντομα με ενα σπορακι?

Δημοσίευση

Καλησπέρα από εμένα και καλή χρονιά να έχουμε!!! με το καλό τα μωράκια μας!! Όσο τετριμμένο κι αν διαβάζεται όσο το σκέφτεσαι τόσο θα αγχώνεσαι! εμείς το πετύχαμε στον τρίτο μήνα προσπάθειας αλλά πραγματικά εκείνο τον μήνα δεν το είχα σκεφθεί καθόλου!! Συμμετείχα σε αγώνες ποδηλάτου στα βουνά κι έκανα γυμναστική εντατικότατα γιατί μου αρέσει πολύ! Πίστεψέ με όταν θέλει αυτό να έρθει τότε θα έρθει! Είχα πάρει και τεστάκια ωορρηξίας αλλά βαρέθηκα και δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ! Κάνε 'ό,τι μπορείς για να περνάς όμορφα και μόνο αν περάσουν σχεδόν 2 χρόνια να το ψάξεις! Άλλωστε είσαι πολύ μικρούλα! 

Δημοσίευση

Εμείς προσπαθούσαμε 15 μήνες. Έμεινα έγκυος μετά από σαλπιγγογραφία (ακριβώς 5 μέρες μετά), ώντας σε ταξίδι υπερατλαντικό που ήμουν χαλαρή, ζαμανφου και πίσω τούρλα. Εγώ 38 ο άντρας μου 46.

Τώρα έχουμε ένα μωρό φρατζολάκι (την κόρη μας) 6 μηνών. 

Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!!!!!!!!! Είστε μικροί και έχετε πολλάαααααααα περιθώρια. Εμένα με πίεζε και η ηλικία μου. Οπότε χαλάααααααααρωσε και θα έρθει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω ο Ιανουάριος μόνο σε μένα φαίνεται ατελείωτος ή το ίδιο κι εσείς; Κάθε Ιανουάριο έχω αυτή την αίσθηση αλλά φέτος νομίζω ότι δε λέει να φύγει. Εχει συμπέσει και 5ος μήνας να είναι όλος ο Ιανουάριος και κάπως μου φαίνεται...  @ElkΚαλή τύχη με το γιατρό, ελπίζω να τον βρεις και να έχεις περισσότερο χρόνο για να δεις το μωρό. 
    • Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...