Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στοχευμενος γενετικός έλεγχος

misofeggaro

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έχει κάνει κάποια από εσάς εξέταση στοχευμενου γενετικού ελέγχου; 

Δεν ξέρω αν το λέω σωστά, αλλά μετά τις γιορτές θα μπω στη διαδικασία να εξεταστω. Γιατί τελικά όσο ψάχνεις βρίσκεις. 

Θα σας εξηγήσω στην πορεία τι συμβαίνει, αλλά προς το παρόν με ενδιαφέρει να μάθω για την διαδικασία, το κόστος και τα αποτελέσματα. 

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία πάνω από όλα! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έχει κάνει κάποια από εσάς εξέταση στοχευμενου γενετικού ελέγχου

Δεν ξέρω αν το λέω σωστά, αλλά μετά τις γιορτές θα μπω στη διαδικασία να εξεταστω. Γιατί τελικά όσο ψάχνεις βρίσκεις. 

Θα σας εξηγήσω στην πορεία τι συμβαίνει, αλλά προς το παρόν με ενδιαφέρει να μάθω για την διαδικασία, το κόστος και τα αποτελέσματα. 

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία πάνω από όλα! 

Κορίτσι μου εννοείς τον προγεννητικό έλεγχο ή είναι πιο ειδικες εξετάσεις?

στις πριν 12 ώρες, ο/η marillia είπε:

Κορίτσι μου εννοείς τον προγεννητικό έλεγχο ή είναι πιο ειδικες εξετάσεις?

Οχι εννοώ πιο συγκεκριμένο έλεγχο, για συγκεκριμένα συνδρομα που πιθανόν να μην ανιχνεύονται με την αμνιο. 

Δεν ξέρω τι με έκανε να ζητήσω νεκροψία του παιδιού μου, καθώς στην αρχή είπα όχι στην ιδέα ότι θα το "ξεκοκκαλισουν" όπως με περίσσια ευκολία μου είπε ένας γιατρός, αλλά ένα λάθος που τους έκανε να το κρατήσουν μια εβδομάδα στο ψυγείο του νοσοκομείου με έκανε να το ξανασκεφτώ και να πάρω τελικά τη σωστή απόφαση. Ο θάνατος προήλθε από το τοξοπλασμα που είχε επηρεάσει όλα τα όργανα του αλλά κάποια ευρήματα που βρέθηκαν θυμίζουν ένα σπάνιο σύνδρομο, με μόλις 20 κρούσματα καταγεγραμμενα στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία, το οποίο έχει κληρονομικοτητα. Πρέπει λοιπόν να ελέγχθω αν έχω το γονίδιο του συγκεκριμένου συνδρόμου, και ίσως και ο πατέρας του παιδιού. 

Εντάξει, αν μου συμβεί και αυτό με βλέπω να γερνάω με γατιά και σκυλιά. Γιατί για να υιοθετήσεις στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η misofeggaro είπε:

Οχι εννοώ πιο συγκεκριμένο έλεγχο, για συγκεκριμένα συνδρομα που πιθανόν να μην ανιχνεύονται με την αμνιο. 

Δεν ξέρω τι με έκανε να ζητήσω νεκροψία του παιδιού μου, καθώς στην αρχή είπα όχι στην ιδέα ότι θα το "ξεκοκκαλισουν" όπως με περίσσια ευκολία μου είπε ένας γιατρός, αλλά ένα λάθος που τους έκανε να το κρατήσουν μια εβδομάδα στο ψυγείο του νοσοκομείου με έκανε να το ξανασκεφτώ και να πάρω τελικά τη σωστή απόφαση. Ο θάνατος προήλθε από το τοξοπλασμα που είχε επηρεάσει όλα τα όργανα του αλλά κάποια ευρήματα που βρέθηκαν θυμίζουν ένα σπάνιο σύνδρομο, με μόλις 20 κρούσματα καταγεγραμμενα στην παγκόσμια ιατρική βιβλιογραφία, το οποίο έχει κληρονομικοτητα. Πρέπει λοιπόν να ελέγχθω αν έχω το γονίδιο του συγκεκριμένου συνδρόμου, και ίσως και ο πατέρας του παιδιού. 

Εντάξει, αν μου συμβεί και αυτό με βλέπω να γερνάω με γατιά και σκυλιά. Γιατί για να υιοθετήσεις στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. 

δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα σου ευχομαι γρηγορα να ξεπερασεις οτι σε βασανιζει κ να εχεις ενα μπεμπε..

στις πριν 33 λεπτά, ο/η antzy9 είπε:

δεν ξερω να σε βοηθησω αλλα σου ευχομαι γρηγορα να ξεπερασεις οτι σε βασανιζει κ να εχεις ενα μπεμπε..

Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι τα καλύτερα. Άργησα να ξεκινήσω τις προσπάθειες και τώρα το μετανιώνω. Ήταν βέβαια οι συνθήκες περίεργες. Όμως κατάλαβα, με τον πιο σκληρό τρόπο, πως ένα θετικό τεστ είναι μόνο μια μικρή αρχή. Και δυστυχώς σε κάποιες από εμάς, τίποτα δεν είναι εύκολο και αυτονόητο. Έχουμε το αγγιγμα του Μηδα, από την ανάποδη. 

?

Κορίτσι μου δεν ξέρω καθολου για τις εξετάσεις που λες... Αλλά πραγματικά σου εύχομαι μέσα μα μέσα απο την καρδιά μου.. να σου πάνε όλα σωστά από εδώ κ πέρα..  Αυτό που σου έτυχε να μην τύχει σε αλλη γυναικα.. αλλα κ εσυ να κάνεις ένα γερό παιδάκι... απλά να πω κ εγώ ότι στην αρχή δεν ήθελα να κάνω παιδάκι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου μετά γνώρισα τον άντρα μου αλλά κ πάλι δεν ήθελα..  Μέχρι που μια φίλη μου είπε μην περιμένεις να κάνεις παιδί όταν θελεις δεν έρχονται όλα τόσο εύκολα.. το σκέφτηκα κ λέω οκ ας ξεκινήσουμε να δούμε μέχρι που έχασα ευτυχώς νωρίς ένα παιδάκι κ τότε άλλαξαν όλα... Κ το μόνο που έχω να πω σε όλες τις γυναίκες είναι ότι ποτέ δεν μας έρχονται όπως τα θέλουμε.. Τώρα είμαι έγκυος πάνε όλα καλά κ είμαι πολύ ευτυχισμένη..  συγγνώμη για τα πολλά λόγια που είπα στο ποστ σου κορίτσι μου... καλές γιορτές να έχουμε κ να ξέρεις μια θετική σκέψη πάντα μας βοηθάει... να πάνε όλα καλά.. το είδα κ μόνη μου.. Αυτό.. ???

στις πριν 5 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Λυπάμαιπολύ κοπέλα μου.. εύχομαι να έρθει ξανά σύντομα και να μην γίνει τίποτα δεν ξέρω από εξετάσεις κοπέλα μου καθόλου αυτού του είδους μπορείς να δεις αν δεν κάνω λάθος και σε γενιτιστη μήπως είναι από κανένα άλλον και πάει ανα 2 με 3 γενιές αυτό οπότε ψαχτο κοπέλα μου και σου εύχομαι τα καλύτερα 

στις πριν 7 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καταρχήν εύχομαι να κάνεις ένα δικό σου υγιέστατο παιδί. Όμως μην αποκλείεις την υιοθεσία. Είσαι νέα ακόμη. Δεν έφτασες και στα 50 που είμαστε ο άντρας μου κι εγώ. Αναφέρω συχνά την ηλικία μου και μπορεί να κατάντησα και βαρετή, αλλά αντικειμενικά είναι πρόβλημα από όλες τις απόψεις. Μην καταθέτεις λοιπόν τα όπλα όπως έκανα κι εγώ.... Σου εύχομαι να γίνει αυτό που θα σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!!! Σε φιλώ και σε αγκαλιάζω σαν μεγάλη αδελφή....

στις πριν 8 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Υπάρχει κ ο προεμφυτευτικος έλεγχος που αποκλείει εμβρια με το σύνδρομο αυτό...με τη μέθοδο της εξωσωματικής ..δεκάδες γυναίκες εκεί έξω καταφεύγουν σε αυτόν  κ για πιο απλά θέματα όπως το να έχουν κ οι δυο το στίγμα...ο μοναδικός λόγος που το αναφέρω είναι γιατί διαβάζουν κ άλλες με σύνδρομα...δεν είναι κορίτσι μου όλα άσπρο ή μαύρο...κ προπαντώς ξεκινάμε κοιτώντας μόνο το επόμενο βήμα όχι το τελευταιο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...