Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλο απογευμα φιλεναδες μου!!!

Οσο μπορω θα προσπαθησω μεσα απο δω να σας βοηθησω στο στησιμο του βρεφικου-παιδικου δωματιου αφου οι περισσοτερες γνωριζετε οτι η δουλεια μου ειναι σχετικη με αυτο!Η μεγαλυτερη χαρα αναμφισβητητα ειναι ο ερχομος ενος μωρου στο σπιτι!:) :woohoo:

Ομως η οργανωση ενος παιδικου δωματιου δεν ειναι και τοσο απλη υποθεση, δεν ειναι ..παιξε-γελασε,κι αν το βρεφικο δωματιο ειναι η πρωτη μας αποπειρα να οργανωσουμε εναν παιδικο χωρο,ειδικα αν προκειται για το πρωτο μωρο,ισως αποδειχθει πιο δυσκολο για μερικες απο μας!εκτος απο το γουστο και τη διαθεση χρειαζεται να παρουμε πληροφοριες για τα απαραιτητα και να φτιαξουμε μια λιστα με τα αναγκαια για να μην παρασυρομαστε απο τις ομορφες βιτρινες!!!Πρεπει να ενημερωθειτε οπωσδηποτε για τα τεχνικα χαρακτηριστικα και για τις τιμες και κατοπιν μετα απο προσεκτικη ερευνα αγορας να καταληξετε σε κεινα που ταιριαζουν στο χωρο και που ικανοποιουν με ασφαλεια τις αναγκες του μωρου.

Αφου τελειωσει το πρωτευον ζητημα της ασφαλειας στο παιδικο δωματιο,τοτε σειρα εχει η διακοσμηση του χωρου που ειναι και το πιο ευχαριστο κομματι της υποθεσης και σιγουρα μας διασκεδαζει και μας γεμιζει χαρα!

θα ανεβαζω φωτο απο τα αρχεια της εταιριας μας και πιστευω να παρετε πολλες ιδεες για τα δωματιακια τους,που το βασικοτερο συστατικο για την επιτυχια τους,ειναι η αγαπη που απλοχερα την διαθετουμε ολες για τα παιδια μας!!!;)

• 3 months later...
Δημοσίευση

εδω μπορειτε να βρειτε πολυ χρησιμες πληροφοριες για τα ασφαλη υλικα και τον τροπο διαμορφωσης του παιδικου δωματιου

www.nesting.gr

happymom τι λες γι αυτο το δωματιο που ειναι για αγορακι?....σου αρεσει?

επειδη ζηλευεις τα κοριτσιστικα....:P :laugh:

ειναι ζωγραφικη στον τοιχο στο παιδικο δωματιο,ειναι θαλασσα με καραβακια που αρμενιζουν ανεμελα.....εχει και φαρο...:lol:

Δημοσίευση

καλα υβοννακι μου εσκισες!!!τοσο ομορφο κ ρομαντικο!! μιλαει στην ψυχη μου!αυτο ηθελα!!μου βγαζει μια γλυκύτητα ,μια ηρεμια ,μια κομψοτητα,ενα γκλαμουρ!! τι ομορφος ο τοιχος!! σε κανει να ταξιδευεις..να ονειρευεσαι!!! σε ευχαριστω!!!

καλες δουλειες υβοννακι μου!! οαλ αυτα που φτιαχνεις ειναι υπεροχα!!!

Θα βρω τη φωτο απο το δωματιο του γιου μου πριν 13 χρονια κ θα τη βαλω να τη δειτε...ηταν πολυ ωραιο !ειχα παρει τα προικια απο την kitten κατι τελεια που ειχαν ασορτι τα παντα!

απ τη μεση κ κατω το χα βαψει παλ πρασινακι κ απ τη μεση κ πανω σπασμενο ασπρο..στη μεση ηταν η ασορτι μπολντουρα με τα λαγουδακια της ιδιας μαρκας ...

δυστυχως εχω το κρεβατι κ τη συρταριερα που ειναι σε πεπαλαιωμενο πρασινο ανοιχτο..πολυ γλυκο αλλα δεσμευτικο χρωμα..Ολα τα αλλα θα τα αλλαξω γιατι τα βαρεθηκα κ θελω κι ο μικρος να εχει τα δικα του!το κρεβατακι ομως το ακριβοπληρωσα ...ειναι ρομαντικο σαν κουνια..ζωγραφισμενο πολυ ρομαντικα στο προσκεφαλο..Θα το βαλω να παρεις ιδεα....το λυπαμαι να το αλλαξω.....

Δημοσίευση

mariah έγραψε:

εγω παντως επαθα πλακα!!

καλα γιατι δε σε ηξερα 11 μηνες πριν γμτ:(

Maraki στο επομενο μωρο...:laugh: παρεπιπτοντως σημερα περασα εξω απο το μαγαζι σου στην καλαμαρια,αλλα δεν μπηκα μεσα γιατι βιαζομουν πολυ,...τι ωραια πραγματα εχετε,μου αρεσε και η βιτρινα σας πολυ ...θα κανονισουμε να παμε μια μερα μαζι αν μπορεις ενταξει να τα δω με την ησυχια μου?;)

Δημοσίευση

Ωραια Μαρακι μου θα το κανουμε συντομα,θα σου στειλω μην να βρεθουμε εκει στο μαγαζι σου για να δω και τα βρεφικα ολα;)

Ανθη μου ευχομαι γρηγορα να σου προκυψει το ευχαριστο κι απο δωματια οσα θες,θα βαλω κι αλλες φωτο!Και που θα με βρεις?εδω στο μαμυ ειμαι συνεχεια:laugh: χαχαχαχα,απο το μεσημερι κι επειτα... κοβω βολτες εδω μεσα μαζι σας:laugh: επισης μπορεις να μου στειλεις πμ.

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

καλα υβοννακι μου εσκισες!!!τοσο ομορφο κ ρομαντικο!! μιλαει στην ψυχη μου!αυτο ηθελα!!μου βγαζει μια γλυκύτητα ,μια ηρεμια ,μια κομψοτητα,ενα γκλαμουρ!! τι ομορφος ο τοιχος!! σε κανει να ταξιδευεις..να ονειρευεσαι!!! σε ευχαριστω!!!

καλες δουλειες υβοννακι μου!! οαλ αυτα που φτιαχνεις ειναι υπεροχα!!!

Θα βρω τη φωτο απο το δωματιο του γιου μου πριν 13 χρονια κ θα τη βαλω να τη δειτε...ηταν πολυ ωραιο !ειχα παρει τα προικια απο την kitten κατι τελεια που ειχαν ασορτι τα παντα!

απ τη μεση κ κατω το χα βαψει παλ πρασινακι κ απ τη μεση κ πανω σπασμενο ασπρο..στη μεση ηταν η ασορτι μπολντουρα με τα λαγουδακια της ιδιας μαρκας ...

δυστυχως εχω το κρεβατι κ τη συρταριερα που ειναι σε πεπαλαιωμενο πρασινο ανοιχτο..πολυ γλυκο αλλα δεσμευτικο χρωμα..Ολα τα αλλα θα τα αλλαξω γιατι τα βαρεθηκα κ θελω κι ο μικρος να εχει τα δικα του!το κρεβατακι ομως το ακριβοπληρωσα ...ειναι ρομαντικο σαν κουνια..ζωγραφισμενο πολυ ρομαντικα στο προσκεφαλο..Θα το βαλω να παρεις ιδεα....το λυπαμαι να το αλλαξω.....

Το συγκεκριμενο χρωμα ειναι τελειο!!!!!!Αμα μπορεσεις να βαλεις φωτο θα σου πω τι ομορφους συνδυασμους μπορεις να κανεις και να φτιαξεις ενα καταπληκτικο δωματιο με αυτα που εχεις!Οπως τα περιγραφεις τα επιπλακια πρεπει να ειναι φανταστικα!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

Για εκεινα τα χρονια αλλα κ για τωρα... ναι ειναι φανταστικα..ολα εκτος απ την τιμη τους!!:P

αλλα ποσες φορες εχεις την ευλογια κ τη χαρα να φτιαξεις κατι τοσο ομορφο για αυτους που αγαπας τοσο πολυ ?

τωρα του εκανα εφηβικο..απλο αλλα πανεμορφο..ασπρο ,μαυρο κ γκρι!

θα προσπαθησω να το βαλω και αυτο!! δεν εχει ζωγραφια αλλα τα σχηματα των σωματων δυο ποδοσφαιριστων σε μαυρο χρωμα σε μεγαλο μεγεθος...

ξετρελαθηκε κ αυτος κι οι φιλοι του!

θα του πω να μου τις βαλει εδω ..γιατι εγω..δεν ξερω τον τροπο...:woohoo:

ευθχαριστω υβοννακι μου!:kiss:

Δημοσίευση

Για εκεινα τα χρονια αλλα κ για τωρα... ναι ειναι φανταστικα..ολα εκτος απ την τιμη τους!!:P

αλλα ποσες φορες εχεις την ευλογια κ τη χαρα να φτιαξεις κατι τοσο ομορφο για αυτους που αγαπας τοσο πολυ ?

τωρα του εκανα εφηβικο..απλο αλλα πανεμορφο..ασπρο ,μαυρο κ γκρι!

θα προσπαθησω να το βαλω και αυτο!! δεν εχει ζωγραφια αλλα τα σχηματα των σωματων δυο ποδοσφαιριστων σε μαυρο χρωμα σε μεγαλο μεγεθος...

ξετρελαθηκε κ αυτος κι οι φιλοι του!

θα του πω να μου τις βαλει εδω ..γιατι εγω..δεν ξερω τον τροπο...:woohoo:

ευχαριστω υβοννακι μου!:kiss:

Δημοσίευση

ΥΒΟΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΔΤΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΤΟΙΧΟΣ.

Δημοσίευση

ΟΧΙΙΙΙ ΜΗΗΗΗ!!! Τωρα που αρχιζω κ συνηθιζω στο 2ο αγορι..θελεις κιντερουλα μου..να σκασω απ τη ζηλια μου παλι?? κι αυτος ο αντρας μου..μου εχει απαγορευσει να φορεσω κορδελιτσα στο γιο μας!!:laugh: :laugh:

• 1 month later...
Δημοσίευση

ΥΒΒΟΝΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!! ΑΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΑΛΛΑ...Η ΜΑΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΜΕ ΓΚΑΣΤΡΟΜΕΝΗ? ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ! ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΒΟΝΝΗ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

Καντινου μου ευχαριστω πολυ!:) Πολυ γελασα μ αυτο που ειπες για την πεθερα :laugh:

Σας βαζω κι αλλες φωτο να δειτε ζωγραφικη στο παιδικο και για αγορακια και για κοριτσακια:P

1Muralsbabynursery_designslargebyDJtumb8_191.jpg

Ybonni mou einai uperixo! sunxaritiria...kanete katapliktiki douleia!

Septembri skeftomai na metakomiso to magazi....tha kanonisoume sigoura kati omorfo gia ton toixo!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπαίνω και συχνά στο site πια

αλλά το θέμα με την ζωγραφική σου

δεν θα μπορούσα να μην το σχολιάσω Υβοννάκι μου...............

Τι τέλειο δωματιάκι είναι αυτό?

Θαύμα, υπέροχο, ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Συγχαρητήρια Υβόννη μου,

δημιουργίες ζωντανές, μπράβο σου!!!

Δημοσίευση

:laugh: Μαρι μου ευχαριστω παρα πολυ!!!!που γυρνας βρε ατιμο κοριτσακι?σε ποια παραλια λιαζεις την κοιλιτσα σου?:laugh: χαχαχαχαχ...μας ελλειψες πολυ,κανεις ανεπιτρεπτες απουσιες και θα σε μαλωσουμε!:P :laugh: αντε ..να μπαινεις συχνοτερα,να μας λες νεα σου,τωρα εφτασε ο καιρος και για σενα,μην μας ξεχασεις και δεν ξερουμε αν γεννησες η οχι,περιμενουμε να μας πεις,ενταξει?;)

Δημοσίευση

Υβοννάκι μου γλυκό

δεν ήξερα σε πιο θέμα θα σε βρω

γί´αυτο σου απαντώ εδώ ...αν κ δεν είναι σωστό!

(συγνώμη!)

Είμαι πολύ καλά κ χωρίς άγχος

αναμένω το σποράκι μου...

Τριγυρίζω συνεπχεια γί´αυτο δεν πολύ-μπαίνω, χιχιχι!

Όλα κυλούν υπέροχα!

Φυσικά κ θα σε ενημερώσω , μην μου ανησυχείς!

Είμαι στις «Αυγουστιάτικες»,

θα σε ψάξω κ στο «καφενείο» σου....

Φιλία γλυκά Υβόννη μου!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

εδω μπορειτε να βρειτε πολυ χρησιμες πληροφοριες για τα ασφαλη υλικα και τον τροπο διαμορφωσης του παιδικου δωματιου

www.nesting.gr

happymom τι λες γι αυτο το δωματιο που ειναι για αγορακι?....σου αρεσει?

επειδη ζηλευεις τα κοριτσιστικα....:P :laugh:

ειναι ζωγραφικη στον τοιχο στο παιδικο δωματιο,ειναι θαλασσα με καραβακια που αρμενιζουν ανεμελα.....εχει και φαρο...:lol:

AGORISTIKO_BEBE_1aventurabellnisailing1.jpg

:ohmy: δεν το ανεβαζες νωριτερα???ειναι τελειο!ολο!απιθανο!

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...