Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

@LOULOUdaki! δεν έκανα τεστ γιατί και πριν 2 μήνες είχα τέτοια καθυστέρηση και επειδή είχα αγχωθεί δεν μου ερχότανε περίοδος και μόλις η γυναικολόγος μου μου έγραψε μια χοριακή δεν πρόλαβα να την κάνω, με πήραν τα αίματα. Αύριο ξανά μέρα χοριακής!

Καλημέρα περιμένουμε νέα σου σήμερα δηλαδή. . σ' ευχομαι μια μεγάλη χοριακη κ να μας πεις τα ευχάριστα πρώτη .. το χρειάζομαστε νομίζω αυτό το μήνα δεν το έχουμε ακούσει ακόμα...

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα περιμένουμε νέα σου σήμερα δηλαδή. . σ' ευχομαι μια μεγάλη χοριακη κ να μας πεις τα ευχάριστα πρώτη .. το χρειάζομαστε νομίζω αυτό το μήνα δεν το έχουμε ακούσει ακόμα...

Καλημερα κορίτσια! Τι κανετε;; Περιμένουμε τα νεα σας!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πως είστε σήμερα? Τα κορίτσια που περιμένουν Δευτέρα πως είναι? Εγώ έχω πρησμενο στηθος πολύ κ λίγο πόνο σαν να περιμένω να μου έρθει σήμερα!!! ☹️??

Καλημέρα μην απογοητεύεσαι αμέσως μπορει να μην ερθει....?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Καλημέρα μην απογοητεύεσαι αμέσως μπορει να μην ερθει....?

Καλημέρα!!! Σήμερα δεν νομίζω να έρθει!!! Αλλά είμαι σίγουρη ότι Δευτέρα θα έχω αφίξεις!!! Βέβαια η αδελφή μου που έχει 2 παλικαρακια μου λέει ότι όλα είναι ίδια στην εγκυμοσύνη και την περίοδο!!! Οπότε απλά περιμένω!!! Ευτυχώς έχω πολύ δουλειά κ δεν το σκέφτομαι πολύ!!! 

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσια τα ίδια.. δεν είναι τελείως καθαρά τα ούρα μου διακρίνω ελάχιστο το καφετί έως διαφανές. Λευκά υγρά δεν έχω πλέον.. κ εμένα το πάει για Δευτέρα χλωμό να έχω ευχάριστα .. τόσο ίδια τα συμπτώματα τι να πω..το έχω ψιλοβγαλει από το μυαλό Μ αυτό το μήνα..

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα!!! Σήμερα δεν νομίζω να έρθει!!! Αλλά είμαι σίγουρη ότι Δευτέρα θα έχω αφίξεις!!! Βέβαια η αδελφή μου που έχει 2 παλικαρακια μου λέει ότι όλα είναι ίδια στην εγκυμοσύνη και την περίοδο!!! Οπότε απλά περιμένω!!! Ευτυχώς έχω πολύ δουλειά κ δεν το σκέφτομαι πολύ!!! 

Μπράβο υπομονη λιγες μερες συμφωνω η δουλεια βοηθαει πολυ.?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Καλημερα κορίτσια! Τι κανετε;; Περιμένουμε τα νεα σας!!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Χρηστιαννα είπε:

Μπράβο υπομονη λιγες μερες συμφωνω η δουλεια βοηθαει πολυ.?

Τι έγινε κορίτσια;;Δεν μας πάει ο Δεκέμβριος;;Δεν μπορει...Κάποια θα μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Τι έγινε κορίτσια;;Δεν μας πάει ο Δεκέμβριος;;Δεν μπορει...Κάποια θα μας ανακοινωσει τα ευχαριστα!

Ναι κοριτσι αρχη ειναι ακομα μην απογοητεύεστε!!!!?

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μενα κορίτσια μου, παει κ αυτή η εβδομάδα! 17η για μένα σήμερα και περιμενω 25-26 του μήνα..κ εγω δεν εχω ελπιδες για αυτο το μηνα γιατι η μονη ¨καλή¨ επαφη μου ήταν 2 μέρες πριν την ωορρηξια μου απο κει κ μετα με ταλαιπωρει μια κυστίτιδα οποτε στις γόνιμες μέρες μου δεν ειχα επαφες λογο πόνου.. μια το ενα μια το αλλο δεν μας πήγε κ πολυ καλα αυτος ο μήνας κοριτσια , όμως δεν εχει τελειωσει ακομα κ μακάρι να ακουσουμε απο κάποια τα ευχάριστα !!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mellenaki είπε:

Καλημέρα κ απο μενα κορίτσια μου, παει κ αυτή η εβδομάδα! 17η για μένα σήμερα και περιμενω 25-26 του μήνα..κ εγω δεν εχω ελπιδες για αυτο το μηνα γιατι η μονη ¨καλή¨ επαφη μου ήταν 2 μέρες πριν την ωορρηξια μου απο κει κ μετα με ταλαιπωρει μια κυστίτιδα οποτε στις γόνιμες μέρες μου δεν ειχα επαφες λογο πόνου.. μια το ενα μια το αλλο δεν μας πήγε κ πολυ καλα αυτος ο μήνας κοριτσια , όμως δεν εχει τελειωσει ακομα κ μακάρι να ακουσουμε απο κάποια τα ευχάριστα !!

Καλημέρα.εμενα το τεστακι εχθές μου χαμογέλασε.ηρθαμε σε επαφή εχθές κ προχθές.αααααντε να δούμε.εγω γύρω στις 25 θα κάνω ένα τεστ.ευχομαι ο Δεκέμβρης να είναι για όλες ο καλύτερος μήνας

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

@KONSTANTIA μου σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου, να κάνουμε την αρχή! Φτάσαμε στη μέση του Δεκέμβρη, πρέπει να ξεκινήσουμε τα θετικά νέα!

Εγώ τα ίδια, στην αναμονή. Δεν έκανα άλλο τεστ, δεν βρήκα χρόνο. Προς το παρόν, ησυχία.

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου και απο μενα ευχομαι θετικα αποτεεσματα σε αυτες που αναμενουν

παντως ναι μην απαγοητευομαστε γιατι οι μισες περιμενουν χριστουγεννα και οι αλλες μισες δευτερα αρα εχουμε ακομη

εγω 22η μερα σημερα και εχω μπερδευτει λιγο αλλα θα δειξει και οχι τιποτα αλλο εγω δε δουλευω λειπει και ο μικρος δεν εχω κατι να με απασχολειω 

εγω νομιζω οτι δεν εχω καν ελπιδες κκαι απο νωρις μαλιστα εχω κατι σαν σπυρακια και ειμαι και υγρη μονο το στηθος δεν εχει ακομη φουσκωσει και υποτιθεται περιμενω 23-26 του μηνα αλλα πολυ νωρις μου ηρθανν τα συμπτωματα

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η egw είπε:

καλημερα κοριτσια μου και απο μενα ευχομαι θετικα αποτεεσματα σε αυτες που αναμενουν

παντως ναι μην απαγοητευομαστε γιατι οι μισες περιμενουν χριστουγεννα και οι αλλες μισες δευτερα αρα εχουμε ακομη

εγω 22η μερα σημερα και εχω μπερδευτει λιγο αλλα θα δειξει και οχι τιποτα αλλο εγω δε δουλευω λειπει και ο μικρος δεν εχω κατι να με απασχολει

Έχεις μπερδευτεί από τι?εγώ από ότι κατάλαβα από τα τεστ εχθές είχα ωορρηξία. Σήμερα είμαι στη 18 μερα

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η egw είπε:

εγω 22η μερα σημερα και εχω μπερδευτει λιγο αλλα θα δειξει και οχι τιποτα αλλο εγω δε δουλευω λειπει και ο μικρος δεν εχω κατι να με απασχολειω 

εγω νομιζω οτι δεν εχω καν ελπιδες κκαι απο νωρις μαλιστα εχω κατι σαν σπυρακια και ειμαι και υγρη μονο το στηθος δεν εχει ακομη φουσκωσει και υποτιθεται περιμενω 23-26 του μηνα αλλα πολυ νωρις μου ηρθανν τα συμπτωματα

Καλημέρα κορίτσι μου, τα ίδια συμπτωματα έχω και εγώ, και μου παρουσιάστηκαν πολύ νωρίς αυτή τη φορά. Περιμένω 24 μας 25. Σπυρακια στο προσωπο, πρησμένο στήθος και πολύ χλωμή...άρχισα και εγώ να απογοητεύομαι...μάλλον πάει και αυτός ο μήνας..

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα και από μένα 

Και εγώ μια από τα ίδια απογοητευμένη έχω αρχίσει να έχω πονακια στην μητρα και κάποιες ενοχλεισεις στο στήθος μου όποτε Δευτέρα θα έρθει! να ξεπριστη και η κοιλιά μου

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ναι φυσικά 

Οσες έκανα είναι μέσα στα όρια που γράφει δίπλα ως φυσιολογικές αλλά στο ίντερνετ διαβάζω άλλες φυσιολογικές και λίγο έχω στεναχωρεθει.. Πχ fsh 12- προγεστερόνη.0.81(που κανονικά την μετράνε από όσο διάβασα μετά την ωορρηξία) 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Έχεις μπερδευτεί από τι?εγώ από ότι κατάλαβα από τα τεστ εχθές είχα ωορρηξία. Σήμερα είμαι στη 18 μερα

εχω μπερδευτει που εχουν ερθει τοσο νωρις τα συμπτωματα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ μια από τα ίδια και αν έχω και καμιά δύσκολη μέρα με τα παιδεία όταν χαλαρώνω ένα γλυκό θέλω για να ηρεμήσω 😂
    • Τέλεια!! Μπράβο στη ζουζούνα και σε σένα!  
    • Ούτε η δικιά μου έχει σάλια.. και δεν μπορώ να θυμηθώ και πότε σταμάτησαν.. αλλά σίγουρα έχει πολλούς μήνες.. σάλια από ένα σημείο και μετά είχε μόνο όταν δάγκωνε αφοσιωμένα τα παιχνίδια της αλλά και αυτό τώρα το έχει σταματήσει..  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που χρειάζεται να προσέξεις στο μέλι.. σίγουρα προσέχεις ποιότητα.. ιδανικά αν έχεις κάποιον δικό σας άνθρωπο εμπιστοσύνης σε κανά χωριό τίποτα να σου δώσει.. προσωπικά της το έδωσα πρώτα μαγειρεμένο σε μαρινάδα στο κοτόπουλο και μετά στο γιαούρτι.. αλλά δεν είναι και του γλυκού η δικιά μου οπότε δεν ξετρελαθηκε.. Για τα κουταλάκια του παιδιού τώρα.. όταν το έψαχνα, όλοι οι ειδικοί πρότειναν της ezpz που έχει για το κάθε στάδιο ηλικίας του παιδιού και βοηθά στο αντανακλαστικό του κλεισίματος του στόματος για να μάθει να τρώει μόνο του..  https://share.google/vrPFvDEYqK57IYw1x Από τα παραπάνω που δείχνεις, κανένα δεν εξυπηρετεί από όσο ξέρω.. ειδικά τα κάτω.. μη ξοδευτεις να τα πάρεις δηλαδή..  Προσωπικά δεν είχα την δυνατότητα να  πάρω τα συγκεκριμένα οπότε πήρα κάτι παρόμοια με ξύλινο σκελετό και σιλικόνη στην άκρη που δεν εξυπηρέτησαν γιατί ήταν για άνω των 12 μηνών (δεν το ήξερα τότε) και προτιμούσε να δαγκώσει το ξύλο από το να το χρησιμοποιήσει για να φάει και ενώ δοκίμασα μερικά ακόμα γνωστών εταιρειών που έλεγαν από 4μ+ να μοιάζουν με τα ezpz αλλά δυστυχώς είχαν πολύ κακό  στόμιο για το παιδί (είτε πολύ πλατύ, είτε πολύ βαθύ) ή ήταν τόσο μαλακά που τσάκιζαν και έπεφτε το φαγητό πριν το βάλει στο στόμα, στο τέλος κατάβολεύτηκε κάτι φθηνά του Jumbo τύπου 1€ που πήραμε τυχαία έτσι για να τα δοκιμάσουμε και αυτά.. καλή αναλογία σκληρού/μαλακού ώστε να μην διπλώνει/τσακίζει, όταν έβρισκε μάγουλο πχ ή κούτελο κ.ο.κ... μικρό ρηχό στόμιο όπως θα έπρεπε..  https://share.google/PriVcsMxMsYYl5qyl Η δικιά μου από 6μ πήρε κουταλάκι.. και ναι μέχρι να μάθει έτρωγαν τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια της μέσα.. μιλάμε για "τρελή επιτυχία" ούτε στόχο να το έβαζε.. εδώ και μερικούς μήνες (από 8μ περίπου) της αφήνω προγεμισμενα κουταλάκια στο δίσκο πάνω, το παίρνει το τρώει μου το δίνει πίσω και παίρνει το επόμενο που της έχω ήδη αφήσει στο δίσκο.. ναι πάλι λερώνεται γύρω από το στόμα αλλά καμία σχέση..  Το μπιμπερο καλό είναι να το κόψετε σιγά σιγά.. δεν βοηθάει πουθενά.. και είναι λογικό να δυσκολεύεται με το καλαμάκι.. είναι εντελώς διαφορετική διαδικασία για να το πιει σε σχέση με το μπιμπερο, χρειάζεται να χρησιμοποιεί διαφορετικά την γλώσσα το παιδί, να αναπτύξει νέες δεξιότητες που απαιτούν χρόνο και εξάσκηση.. εγώ της δίνω από ανοιχτό ποτηράκι μετά το φαγητό όταν είναι στην καρέκλα ακόμα ώστε αν τα κάνει π@@να (που θα τα κάνει) να μην γίνει ο τόπος όλος, και ένα κλειστό ποτηράκι με καλαμάκι που της έχω μόνιμα προσβάσιμο για να πίνει όποτε θέλει..  Στην διαφοροποίηση των υγρών ανά ποτήρι έχει δίκιο η @_piripiri_ και σωστά το αναφέρει.. συνδέουν συγκεκριμένα σκεύη με το υγρό στοιχείο που περιέχει οπότε λογικό να τους έρχεται παράξενο και να μην το θέλουν διαφορετικά.. όπως ακριβώς και εμείς δηλαδή.. πχ και εγώ που της έβαλα κατσικίσιο γάλα στο ποτήρι με το καλαμάκι που έχουμε και ενώ το πήρε με ενθουσιασμό γιατί αγαπάει το νερό, όταν είδε ότι δεν ήταν νερό αυτό το έφτυνε και το πέταξε.. της πήρα ένα άλλο παρόμοιο ποτηράκι με καλαμάκι σε άλλο σχέδιο χρώμα κλπ και το δέχτηκε, τουτέστιν το κράτησε και το πιπιλαγε όχι ότι ξετρελαίνεται ιδιαίτερα με το κατσικίσιο παρόλο που δοκίμασα διάφορους τρόπους.. εσένα τώρα @Θέτις Κ. που έχετε χρονισει μπορείς να κόψεις το μπιμπερο μαζί με τη φόρμουλα ταυτόχρονα και να περάσετε σε γάλα κατσικίσιο στο ποτήρι ή σε ποτήρι με καλαμάκι.. όπως περίπου έκανες την μετάβαση από το στήθος στην φόρμουλα, κάπως έτσι και από το μπιμπερο στο ποτήρι.. σταδιακά φυσικά..
    • Να σας ζήσει κορίτσι!!! Γέρος δυνατός και χαρούμενος!!! Καλή ανάρρωση!!!! Πως ήταν η γέννα σου;;; Έχω ακούσει για ανακούφιση από κάτω που βάζουν αλουμινονερο.. Το βάζεις σε στρογγυλά βαμβακακια πάνω στη σερβιετα και ανακουφίζει... 
    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...