Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άσπρη φουσκάλα στο στηθος..ΠΟΝΑΩΩΩ


Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα, απο τον τίτλο ισως καποιες μανούλες καταλαβαίνουν κ ποιο ειναι το προβλημα μου.

θηλαζω αποκλειστικά 3 μηνες χωρις κανενα απολύτως προβλημα αλλά απο χτες εχει δημιουργηθεί μια άσπρη φουσκάλα στο στηθος με αποτέλεσμα καθε φορα που ρουφάει ο μικρος να κλαιω απο πόνο. Εχει συμβεί σε καποια; Ειναι κατι επικίνδυνο κ επίσης ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ... υποφέρω.. βοηθήστε μανουυυυυλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά! 

Είναι φυσαλίδα γάλακτος αυτό που έχεις. Είχε συμβεί κ σε 'μένα κάποια στιγμή κ δεν κατάλαβα πότε την αιτία γιατί γενικά δεν είχαμε έντομα προβλήματα με το θηλασμο.. 

Εμενα πέρασε μόνη της σε λίγες μέρες. Ίσως σε βοηθήσει κ το αμυγδαλελαιο ή η πουρελαν! 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Rosemary  ναι διαβασα λιγο περι αυτου αλλου ελεγε ισως φυγει με τον θηλασμό κ καπου διαβασα να την σπάσουμε (;!).

Εβαλα πουρελαν μηπως και... σε πονούσε κ εσενα πολυ; Έβαζες το μωρο να θηλάζει απο αυτό ή για λίγους θηλασμους να τον βάζω στο αλλο στηθος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θήλαζα κανονικά. Ούτε περισσότερο από εκείνο το στήθος ούτε λιγοτερο..

Ο πόνος που ένιωθα ήταν κάτι σαν εγκαυμα..

Δεν προσπάθησα να την σκάσω αλλά στην πορεία έγινε κόκκινη (σαν να είχε αίματακι μέσα) κ η αλήθεια είναι ότι είχα ανακουφιστεί όταν έγινε αυτό.. Τώρα λοιπόν  που το ξανά σκέφτομαι, ίσως να ειχε σκάσει από τον θηλασμό κ την τριβή.  

Νομίζω πάντως ότι η παιδιατρός θα μπορεί να σε βοηθήσει! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Γεια σας κορίτσια @NicolVall και @Rosemary ! Αυτή η φουσκαλα που λέτε ήταν πάνω στη θηλή ή στην αλω; Έχω κι εγώ από χθες κατι παρόμοιο αλλά διπλα από τη θηλή, σαν διογκωμενος αδένας montgomery μοιάζει. Σήμερα έχει και υγρό λευκό μέσα. Πονάει στο αγγιγμα σαν εγκαυμα. Το δικό σας πώς ηταν; πόσες μέρες κράτησε; και nicol πώς πέρασε τελικά (που ελπιζω να περασε!! γιατί δεν είδα follow up). Θηλαζω 2 μήνες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Antelope καλησπέρα κοπέλα μου, εμενα ηταν πανω στην θηλή. Ξεκίνησε σαν μικρο σπυράκι κ εξελίχτηκε σε φουσκάλα κανονική... περασε με θηλασμό. Πολυ πόνος βεβαια με το που ακουμπάγε το μωρο δακρυζα...αλλα αν θηλάζει το μωρακι καποια στιγμη θα σπάσει.μου κρατησε 3 μερες αλλά μετά το ξαναβγάλα καποια στιγμη επίσης για 2-3 μερες επίσης έσπασε καποια στιγμη σε κάποιο τάισμα.. υπομονη κ θα φυγει! Εχει πόνο πολυ το ξερω αλλα υπομονη κ θήλαζε κανονικα !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@NicolVall σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις. Φαινεται να είναι κάτι τετοιο και το δικό μου. Εντάξει άμα είναι 2-3 μέρες αντέχεται! Διαβασα οτι μπορει να ειναι απο λαθος πιασιμο του μωρου ή γενικα λαθη στο θηλασμό. Και ρε γμτ τα πηγαίναμε τελεια! Θα το δειξω και στην παιδίατρο που θα πάω μέσα στην εβδομάδα για το πρώτο εμβολιο του μικρού. Θα έπαιρνα το γυναικολόγο αλλά φοβάμαι θα μου πει να κόψω το θηλασμό. Όπως όταν έπαθα μαστιτιδα πριν ένα μήνα και ανέβασα 39,5 πυρετό. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rosemary είπε:

Antelope, νομίζω ήταν ο άνω στην θηλή..! 

Καλέ, θα σου περάσει, γιατί να κόψεις τον θηλασμό?

Μωρέ εγώ δεν τον κόβω, αυτός το λέει με μια άνεση σαν την εύκολη λύση. Τι; πετρωσε ο μαστός; πληγωθηκαν οι θηλες;  Δεν πέφτει ο ικτερος; κόψε το θηλασμό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να κοιμάσαι και καμία ώρα παραπάνω. Άσε, γιατί μου την έχει σπάσει! Ευτυχώς η παιδίατρος είναι πολύ βοηθητική και τελικά οι παιδίατροι είναι πιο κατάλληλοι από τους γυναικολογος σε θέματα θηλασμου!

Δεν ειναι οτι ειμαι κολλημενη με το ζορι να θηλάσω αλλα εχει αρχίσει να γίνεται τόσο απολαυστική διαδικασία που δεν παίζει να μη τη ζήσω μέχρι όσο πάει! Και τα βρίσκουμε τόσο καλά με τον μικρούλη μου! Τέλειο timing, τελειο πιάσιμο και με κοιτάει και στα μάτια και λιωνωωωωω

Παραληρω νυχτιάτικα χαχαχαχα

For the record, ήδη έχει αρχίσει να συρρικνώνεται η φουσκαλα ?

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είναι πολύ ωραίο να τα μοιράζεσαι με τις παλιές και έμπειρες. Εσείς σε τι φάση είστε τωρα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Antelope ακριβως τα ιδια συναισθήματα.. λες κ διαβάζω εμενα! Ετσι κ εμεις με τον μπέμπη.. θήλασε απο την πρωτη στιγμη κ μέχρι και τώρα που είμαστε 6 μηνών θηλάζουμε αποκλειστικά! Πριν μια βδομάδα Ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα Και προχωράμε κανονικά όλα καλά!

Οι γυναικολόγοι δεν είναι οι κατάλληλοι αφού γέννησεις.. κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους μέχρι εκείνη τη στιγμή, μετά να συμβουλεύεσαι μαία ή παιδίατρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...