Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!! 

Βρίσκομαι στην 22η εβδομάδα κ χθες κάναμε τη Β επιπέδου.  Όλα καλά με το μωρό. Το μόνο π μ είπε ο εμβρυολογος ήταν πως ο πλακούντας είναι χαμηλά (11mm από τον τραχηλο)  κ να το ξαναδώ με το γιατρό,  μήπως χρειαστεί καισαρική. Δ με ανησύχησε καθόλου. Δ μ είπε ότι θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα πάρα μόνο με τον τρόπο της γέννας. Εγώ βέβαια προβληματιστηκα κ το έψαξα στο Internet οπου διάβασα τα όσα, Δλδ για αιμορραγίας, για κίνδυνο της μάνας κ διαφορά αλλά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Έχω τρομάξει αρκετά. 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα χαμηλό πλακούντα. Μάλιστα στις αρχές ακούμπαγε σχεδόν στον τράχηλο και ο γιατρός μου είχε πει ότι θα ανέβει λίγο και δεν θα έχουμε πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να προσέχω αρκετά. Και όντως ανέβηκε στο 1cm δίπλα από την τράχηλο. Πραγματικά παρόλο που δεν πρόσεχα ιδιαίτερα δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά μόνο όταν πήγα να γεννήσω, λόγω του ότι ο πλακούντας εμπόδιζε το μωρό να κατέβει και έτσι κάναμε καισαρική.

Μην φοβάσαι και μην αγχώνεσαι!

Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Λίνα88 είπε:

Γειά σας κορίτσια!! 

Βρίσκομαι στην 22η εβδομάδα κ χθες κάναμε τη Β επιπέδου.  Όλα καλά με το μωρό. Το μόνο π μ είπε ο εμβρυολογος ήταν πως ο πλακούντας είναι χαμηλά (11mm από τον τραχηλο)  κ να το ξαναδώ με το γιατρό,  μήπως χρειαστεί καισαρική. Δ με ανησύχησε καθόλου. Δ μ είπε ότι θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα πάρα μόνο με τον τρόπο της γέννας. Εγώ βέβαια προβληματιστηκα κ το έψαξα στο Internet οπου διάβασα τα όσα, Δλδ για αιμορραγίας, για κίνδυνο της μάνας κ διαφορά αλλά. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία? Έχω τρομάξει αρκετά. 

Δεν ξερω για να σε βοηθήσω και εγω στο πρωτο παιδακι ειμαι και θα κανω την Β επιπέδου την Τρίτη αλλά αυτό που έχω μαθει και απο προσωπική πείρα και απο τον γιατρο μου και απο τα κοριτσια εδω μεσα ειναι οτι ο χειρότερος εχθρός σου αυτο το διάστημα ειναι το ίντερνετ.. μην τ ψαχνεις. Ρωτα τον γιατρο σου να σου λύσει ολες τις απορίες σου. Για να τον διάλεξες σημαίνει πως τον εμπιστεύεσαι απόλυτα! Αρα ακου τον γιατρό σου και απολαύσε την εγκυμοσύνη σου... με το Καλό το μωρακι σου ?

Δημοσίευση

κοριτσι μου και εγω ειχα χαμηλο πλακουντα στην εγκυμοσυνη μου ο γιατρος μου ειπε(μαλιστα δυο ρωτησα) οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα απλα να ειμαστε προσεκτικη στις επαφες

τελικα ανεβηκε αλλα εκανα καισαρικη για αλλο λογο

να μην ανησυχεις καθολου 

Δημοσίευση

να μην ανησυχεις καθολου κοριτσι μου ολα καλα θα πανε

ευχομαι με το καλο να κρατησεις ενα υγιεστατο πεμπε στα χερια σου

αγορακι η κοριτσακι ειναι;

επισης ξερεις ε; μετα τις γιοορτες των χριστουγεννων ερχονται εκπτωσεις βουρ για πεμπε ρουχα

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Λίνα88 είπε:

Γειά σας κορίτσια!! 

Καλησπεραα! Στο δευτερο παιδι μου και εμενα στη β επιπεδου μου ειπαν οτι ο πλακουντας ειναι πολυ χαμηλα  , το μονο που μου εδωσε ο γιατρος ηταν προγεστερονη για  ενα μηνα γιατι ενα σημειο ηταν ετοιμο να αποκολληθει! Δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε αιμα ουτε τιποτα!καισαρικη μπηκα επειδη ηταν και η οροηγουμενη καισαρικη απο επιλογη τωρα περισσοτερο!! Με το καλο το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι καθολουυυ!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η egw είπε:

να μην ανησυχεις καθολου κοριτσι μου ολα καλα θα πανε

ευχομαι με το καλο να κρατησεις ενα υγιεστατο πεμπε στα χερια σου

αγορακι η κοριτσακι ειναι;

επισης ξερεις ε; μετα τις γιοορτες των χριστουγεννων ερχονται εκπτωσεις βουρ για πεμπε ρουχα

Είναι αγοράκι!!!! Ναι Ανυπομονώ να περάσει π καιρός να ξεκινήσουμε τις αγορές!!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ονουςμαςειναιαληταριο είπε:

Καλησπεραα! Στο δευτερο παιδι μου και εμενα στη β επιπεδου μου ειπαν οτι ο πλακουντας ειναι πολυ χαμηλα  , το μονο που μου εδωσε ο γιατρος ηταν προγεστερονη για  ενα μηνα γιατι ενα σημειο ηταν ετοιμο να αποκολληθει! Δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε αιμα ουτε τιποτα!καισαρικη μπηκα επειδη ηταν και η οροηγουμενη καισαρικη απο επιλογη τωρα περισσοτερο!! Με το καλο το μωρακι σου και μην αγχωνεσαι καθολουυυ!!

Εγώ έτσι κι αλλιώς θα πάω με καισαρική λόγω υψηλής μυωπίας. Δ με ανησυχεί αυτό. Φοβάμαι μονο μην κινδυνευσει το μωρό η εγώ. 

Δημοσίευση

Εγώ πάλι είμαι από τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο χαμηλός πλακούντας στην β' επιπέδου δυστυχώς δεν ανέβηκε ποτέ, αντίθετα έφραξε εντελώς την "έξοδο" του μωρού, έγινε δηλαδή επιπωματικός :( 

δούλευα κανονικότατα (καθηγήτρια ιδιωτικού) ώσπου ένα απόγευμα στην 31 και κάτι εμφανίστηκε το πρώτο αιματάκι. Εντάξει, ήμουν υποψιασμένη όμως.. Μετά από λίγες μέρες στην 32+2 και καθώς νοσηλευόμουν προληπτικά για να ελέγχουμε την μπουμπού, οδηγηθήκαμε τελικά σε κατεπείγουσα καισαρική λόγω περισσότερου αίματος. Όλα πήγαν κατ'ευχήν. 

Όπως και να έχει, σου περιέγραψα την εξαίρεση και την πιο ακραία περίπτωση που ήμουν εγώ, οπότε, όπως διαπιστώνεις, όλα ελέγχονται και όλα πάνε καλά. Κανείς δεν κινδυνεύει. 

Με το καλό το αγόρι σου ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η demie_14 είπε:

Εγώ πάλι είμαι από τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες ο χαμηλός πλακούντας στην β' επιπέδου δυστυχώς δεν ανέβηκε ποτέ, αντίθετα έφραξε εντελώς την "έξοδο" του μωρού, έγινε δηλαδή επιπωματικός :( 

δούλευα κανονικότατα (καθηγήτρια ιδιωτικού) ώσπου ένα απόγευμα στην 31 και κάτι εμφανίστηκε το πρώτο αιματάκι. Εντάξει, ήμουν υποψιασμένη όμως.. Μετά από λίγες μέρες στην 32+2 και καθώς νοσηλευόμουν προληπτικά για να ελέγχουμε την μπουμπού, οδηγηθήκαμε τελικά σε κατεπείγουσα καισαρική λόγω περισσότερου αίματος. Όλα πήγαν κατ'ευχήν. 

Όπως και να έχει, σου περιέγραψα την εξαίρεση και την πιο ακραία περίπτωση που ήμουν εγώ, οπότε, όπως διαπιστώνεις, όλα ελέγχονται και όλα πάνε καλά. Κανείς δεν κινδυνεύει. 

Με το καλό το αγόρι σου ❤️❤️❤️ 

Nα το χαίρεσαι το παιδάκι σ!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Κ Νά πέρασει γρήγορα ο καιρός... 

Δημοσίευση
στις On 21/11/2018 at 4:08 ΠΜ, ο/η Λίνα88 είπε:

Γειά σας κορίτσια!! 

Η αδερφη μου στη δευτερη εγκυμοσυνη της ειχε επιπωματικο πλακουντα και ειχε και αποκόλληση με αρκετα σοβαρη αιμορραγια....Οχι μονο σταματησε η αιμορραγια αλλα και ο πλακουντας ανεβηκε και φυσιολογικα με vbac γεννησε...Τωρα ο μικρουλης μας ειναι 8 μηνων....Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου ? Τωρα γι αυτο που λες για τη μυωπια το εχεις ψαξει καλα; Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μυθος και μονο αν εχεις θεμα με τον αμφιβληστροειδη σε πανε για καισαρικη....

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lina1987 είπε:

Η αδερφη μου στη δευτερη εγκυμοσυνη της ειχε επιπωματικο πλακουντα και ειχε και αποκόλληση με αρκετα σοβαρη αιμορραγια....Οχι μονο σταματησε η αιμορραγια αλλα και ο πλακουντας ανεβηκε και φυσιολογικα με vbac γεννησε...Τωρα ο μικρουλης μας ειναι 8 μηνων....Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις καθολου ? Τωρα γι αυτο που λες για τη μυωπια το εχεις ψαξει καλα; Γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μυθος και μονο αν εχεις θεμα με τον αμφιβληστροειδη σε πανε για καισαρικη....

Αχ να σας ζήσει!!!!! Ο γιατρος μου μου έχει πει όταν φτάσουμε κοντά στην ημερομηνία τοκετού να πάω σε οφθαλμίατρο να μετρήσει την πίεση των ματιών μου. Συνήθως μέχρι έξι βαθμούς σε αφήνουν να γεννήσεις κανονικά. Από εκεί κ πάνω Δν το διακινδυνευουν.

Δημοσίευση
στις On 27/11/2018 at 9:21 ΜΜ, ο/η Λίνα88 είπε:

Nα το χαίρεσαι το παιδάκι σ!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Κ Νά πέρασει γρήγορα ο καιρός... 

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Κ εσύ με το καλό ❤️ Νεράκι θα κυλήσει ο καιρός!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...