Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός Νοέμβρης...

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η levanda είπε:

θεωρητικά κάνεις ωορρηξία 15η ημέρα κ σύμφωνα με το τεστακι. Και εγώ το ίδιο. Για αυτό ήρθαμε σε επαφή 14η ημέρα. Κανονικά κ αύριο πρέπει να έρθουμε σε επαφή 15η ημέρα για καλό κ για κακό. 

Υποτίθεται ότι μέρα παρά μέρα πρέπει για να δυναμώσει το σπέρμα κ αφού ήρθαμε σε επαφή την 14η ημέρα, καλύπτω κ την 15η ημέρα. Αλλά λέω μήπως είναι καλύτερα 2 απανωτές μέρες..

Εγώ τυχαία ήρθα σε επαφή 13η που είδα μετά θετικό τεστακι κ χθες που ένιωσα τσιμπηματακια ωορηξιας όλη μέρα ήρθα σε επαφή .. λέω κ για σήμερα ..δε ξέρω.. γιατι φοβαμαι μήπως έκανα λάθος . Τον προηγούμενο μήνα είδα θετικό 16η μέρα κ ένιωσα τσιμπηματακια 2 μέρες μετά .. εντελώς διαφορετικα δλδ

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Εγώ τυχαία ήρθα σε επαφή 13η που είδα μετά θετικό τεστακι κ χθες που ένιωθα τσιμπηματακια ωορηξιαςήρθα σε επαφή .. λέω κ για σήμερα ..δε ξέρω.. γιατι φοβαμαι μήπως έκανα λάθος . Τον προηγούμενο μήνα είδα θετικό 16η μέρα κ ένιωσα τσιμπηματακια 2 μέρες μετά .. εντελώς διαφορετικα δλδ

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Εγώ τυχαία ήρθα σε επαφή 13η που είδα μετά θετικό τεστακι κ χθες που ένιωσα τσιμπηματακια ωορηξιας όλη μέρα ήρθα σε επαφή .. λέω κ για σήμερα ..δε ξέρω.. γιατι φοβαμαι μήπως έκανα λάθος . Τον προηγούμενο μήνα είδα θετικό 16η μέρα κ ένιωσα τσιμπηματακια 2 μέρες μετά .. εντελώς διαφορετικα δλδ

Καλημέρα... Ξαναεκανες τεστ? 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Να μην τον ξεζουμιξω κ σήμερα δηλαδή??πρέπει να δω υγρά λευκα για να καταλάβω ότι τελείωσε??

Ναι όταν έχει τελειώσει τότε έχεις τα λευκά υγρά. Αν θέλετε δεν είναι απαγορευτικό... 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. Σήμερα σηκώθηκα με πρησμένο στήθος κ επιτέλους ανέβηκε η θερμοκρασία... Χθες 36,2 σήμερα 36,6. Κ εγώ κ τους πόνους χαμηλά.. Μάλλον αρρωστησα για ακόμη μια φορά κ πονάει ο λαιμός μου. Κ ήπια ένα ντεπον το πρωί δνε άντεχα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Σήμερα σηκώθηκα με πρησμένο στήθος κ επιτέλους ανέβηκε η θερμοκρασία... Χθες 36,2 σήμερα 36,6. Κ εγώ κ τους πόνους χαμηλά.. Μάλλον αρρωστησα για ακόμη μια φορά κ πονάει ο λαιμός μου. Κ ήπια ένα ντεπον το πρωί δνε άντεχα.. 

Καλημερα!Περαστικα σου κοριτσι μου!Πινε ζεστα και μελι και ευχομαι να περασει γρηγορα....Το πρισμενο στηθος κατι αλλο λεει εεε;;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Περαστικα σου κοριτσι μου!Πινε ζεστα και μελι και ευχομαι να περασει γρηγορα....Το πρισμενο στηθος κατι αλλο λεει εεε;;

Θα δείξει το τι λέει... Σκεφτόμουν μήπως πάρω αντιβίωση γιατί δεν αντέχω... Ήθελα να κάνω κ το αντιγριππικο. Δεν μένω 5 μέρες χωρίς να χω κάτι... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Ναι όταν έχει τελειώσει τότε έχεις τα λευκά υγρά. Αν θέλετε δεν είναι απαγορευτικό... 

Θα παρακολουθήσω τα υγρά σήμερα να δω αν είναι λευκά κ βλέπουμε.πονακια χαμηλά όπως χθες δεν έχω πάντως .. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Κι εγώ μια από τα ίδια.. Ενοχλεί το στήθος, έχω τεράστια κούραση αλλά καθόλου υγρά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κι εγώ μια από τα ίδια.. Ενοχλεί το στήθος, έχω τεράστια κούραση αλλά καθόλου υγρά.. 

Όχι χθες είχα φουλ υγρα. Τώρα μέχρι αυτή την στιγμή δεν είχα... Αλλά νιώθω καταβεβλημενη και λόγω της ασθένειας. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Όχι χθες είχα φουλ υγρα. Τώρα μέχρι αυτή την στιγμή δεν είχα... Αλλά νιώθω καταβεβλημενη και λόγω της ασθένειας. 

Διαύγεια μηδέν :) ούτε κατάλαβα τι έγραψα Χαχαχα! Περαστικά σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Θέλω τόσο πολύ να τα έχω καταφέρει αυτό το μήνα!!! 

Καλές επιτυχίες κορίτσι μου στο εύχομαι

Εγώ είχα χθες το βράδυ αυτά που λέτε της ωορρηξίας και σήμερα οπότε πιάνει και σήμερα η ότι έγινε έγινε;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η egw είπε:

Εγώ είχα χθες το βράδυ αυτά που λέτε της ωορρηξίας και σήμερα οπότε πιάνει και σήμερα η ότι έγινε έγινε;

Ε και σήμερα για καλό και για κακό. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η egw είπε:

Εννοείται και σήμερα!!! Επίσης καλή επιτυχία!! ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...