Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός Νοέμβρης...

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 9:53 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Πχ εγώ είχα χαμηλότερη θερμοκρασία 35,8.κ τώρα είναι 36.2... Βέβαια άλλους μήνες είχα άλλες τιμές... Αλλά μόνο αυτό τον μήνα την πήρα σωστά. Γιατί τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα θερμοκρασία από μασχάλη. Και όχι από στόμα... Υπολόγισα πως 22η ημέρα έκανα ωορρηξια... Αν κ χαμηλότερη είχα κ την 16 ημέρα.. Υγρά κ πόνο είχα κ τις 2 φορές. Οπότε η κάτι δεν πήγε καλά.... Η έκανα 2 φορές. Δνε ξέρω θα δείξει όταν θα μου ρθει περίοδος.... 

Expand  

Πως είσαι κοριτσάκι μου?Δύο φορες ωορρηξία τον ίδιο μήνα κάνουμε διαφορά με 24 ώρες!!Δηλ θα γίνει 16 κ 17 μέρα!!!Δν θα αέχει πολλές μέρες διαφορά μεταξύ τους!!Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου γτ μια φορά είχα υγρά ωορρηξίας 2 φορές τον ίδιο μήνα αλλά με διαφορά ημερών!!Ετσι προκύπτουν κ τα δίδυμα αν γονιμοποιήθουν κ τα 2 ωαριάκια!!!Εκτός αν διχοτομηθεί το ωάριο  όπου πάλι εκεί έχουμε τα πανομοιότυπα διδυμάκια!! 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 11:28 ΠΜ, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

όχι ???!!!αλλά ξέρω γενικά ότι η θερμοκρασία μου ειναι 36.6 από άσχετες φορές που μετριέμαι.και τον προηγούμενο μήνα που μετρήθηκα πάλι έτσι μια φορά 36.6 είχα. 

Expand  

Πρωινή ώρα κ από το στόμα?? 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 11:33 ΠΜ, ο/η marillia είπε:

Πως είσαι κοριτσάκι μου?Δύο φορες ωορρηξία τον ίδιο μήνα κάνουμε διαφορά με 24 ώρες!!Δηλ θα γίνει 16 κ 17 μέρα!!!Δν θα αέχει πολλές μέρες διαφορά μεταξύ τους!!Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου γτ μια φορά είχα υγρά ωορρηξίας 2 φορές τον ίδιο μήνα αλλά με διαφορά ημερών!!Ετσι προκύπτουν κ τα δίδυμα αν γονιμοποιήθουν κ τα 2 ωαριάκια!!!Εκτός αν διχοτομηθεί το ωάριο  όπου πάλι εκεί έχουμε τα πανομοιότυπα διδυμάκια!! 

Expand  

Λίγο η μέση μου πονάει. Κ είχα κ ενόχληση στο στήθος... Υγρά ελαστικά ωορρηξιας είχα κοντά στη 16η ημέρα. Απλά μετά μπερδεύτηκα γιατί κ 22η ημέρα είχα πάλι χαμηλή θερμοκρασία. Γι αυτό δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξια. Από επαφές είμαι πολύ καλ θεωρώ. 8-10-11-13-15-16-19-20-22.....

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 11:42 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Λίγο η μέση μου πονάει. Κ είχα κ ενόχληση στο στήθος... Υγρά ελαστικά ωορρηξιας είχα κοντά στη 16η ημέρα. Απλά μετά μπερδεύτηκα γιατί κ 22η ημέρα είχα πάλι χαμηλή θερμοκρασία. Γι αυτό δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξια. Από επαφές είμαι πολύ καλ θεωρώ. 8-10-11-13-15-16-19-20-22.....

Expand  

Ωωωω πολύ καλές επαφές!!Καλή τύχη εύχομαι!!Ασε εγώ έπαθα μεγάλη νίλα αυτό τον μήνα!!Είχα υγρά κ πονάκια απο 13-17 μέρα του κύκλου!!Κ τελικά έκανα ωορρηξία 30 μέρα του κύκλου!!Οπου πάλι είχα υγρά αλλά νόμιζα τυχαίο!!Κ ευτύχως που είχα κλεισμένο ραντεβού με τον γιατρό κ το είδε αλλιώς θα έτρεχα για χοριακές!!

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 3:07 ΜΜ, ο/η marillia είπε:

Ωωωω πολύ καλές επαφές!!Καλή τύχη εύχομαι!!Ασε εγώ έπαθα μεγάλη νίλα αυτό τον μήνα!!Είχα υγρά κ πονάκια απο 13-17 μέρα του κύκλου!!Κ τελικά έκανα ωορρηξία 30 μέρα του κύκλου!!Οπου πάλι είχα υγρά αλλά νόμιζα τυχαίο!!Κ ευτύχως που είχα κλεισμένο ραντεβού με τον γιατρό κ το είδε αλλιώς θα έτρεχα για χοριακές!!

Expand  

Ωχ καταλαβα... Ναι περιμένω και βλέπουμε... ? Μακαρι... 

Δημοσίευση

Καλήσπερα. Πήγα σήμερα στο γιατρό 17η μέρα κύκλου κ είδε ότι το ωοθυλακιο είχε σπάσει πριν κάποιες ώρες απόρησε κ ο ίδιος γιατί την Τρίτη 13η μέρα ήταν μικρό. Ευτυχώς επήλθε επαφή χθες το βράδυ, μου συνέστησε κ σήμερα το βράδυ. Κ μου είπε να πάρω από αύριο utrogestan και filicin. Τι λέτε ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας μου;; 

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια. .σκεφτόμουν κατι..εγώ βρήκα θετικό τεστ ωορρηξιας  την 17 η μέρα του κύκλου ,από χτες 21 μέρα και σήμερα 22η έχω πονακια χαμηλά. ..υπάρχει περίπτωση να  είναι τώρα η ωορρηξια? ?? Τόσες μέρες μετά το τεστακι? ??

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πάλι είδα λίγο.αιμα στην επαφή αυτή τη φορά ελάχιστο βασικά αναμειγμένο με το σπέρμα παίζει να είναι από τον άντρα μου ; Η απλά κάποιος τραυματισμός;

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 7:56 ΜΜ, ο/η Maroulli είπε:

Βρε κοριτσια. .σκεφτόμουν κατι..εγώ βρήκα θετικό τεστ ωορρηξιας  την 17 η μέρα του κύκλου ,από χτες 21 μέρα και σήμερα 22η έχω πονακια χαμηλά. ..υπάρχει περίπτωση να  είναι τώρα η ωορρηξια? ?? Τόσες μέρες μετά το τεστακι? ??

Expand  

Μέχρι 32 ωρεσμετα λένε... 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 7:59 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Κορίτσια μου πάλι είδα λίγο.αιμα στην επαφή αυτή τη φορά ελάχιστο βασικά αναμειγμένο με το σπέρμα παίζει να είναι από τον άντρα μου ; Η απλά κάποιος τραυματισμός;

Expand  

Ίσως τραυματισμός... Δες αν ξανά έχεις... Βάλε σερβιετακι αν;είναι για να το δεις καλύτερα.. 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:02 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Ίσως τραυματισμός... Δες αν ξανά έχεις... Βάλε σερβιετακι αν;είναι για να το δεις καλύτερα.. 

Expand  

Δεν έχω αίμα ούτε υγρά μόνο πάνω στο χαρτί.πφ έχω αγχωθει ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 7:59 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Expand  

Καλέ μην αγχώνεσαι το πιο σίγουρο είναι κανένας μικροτραυματισμος το έχω πάθει αρκετές φορες....

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:22 ΜΜ, ο/η Maroulli είπε:

Καλέ μην αγχώνεσαι το πιο σίγουρο είναι κανένας μικροτραυματισμος το έχω πάθει αρκετές φορες....

Expand  

Ναι αλλά πώς ήταν;

Εγώ άρχισα και αγχώνομαι μήπως είναι κανένας καρκίνος 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:24 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Ναι αλλά πώς ήταν;

Εγώ άρχισα και αγχώνομαι μήπως είναι κανένας καρκίνος 

Expand  

Κοπέλα μου μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. . Είχα ρώτησε γυναικολογο κ μου είχε πει δεν είναι τίποτα το δέρμα εκεί εινα πολύ λεπτό και ευκολα μπορεί να τραυματιστεί. . Ειδικά όταν δεν έχει συμβεί τόσες πολλές φορές δεν τίθεται λόγος να το σκέφτεσαι καν. 

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:27 ΜΜ, ο/η Maroulli είπε:

Κοπέλα μου μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. . Είχα ρώτησε γυναικολογο κ μου είχε πει δεν είναι τίποτα το δέρμα εκεί εινα πολύ λεπτό και ευκολα μπορεί να τραυματιστεί. . Ειδικά όταν δεν έχει συμβεί τόσες πολλές φορές δεν τίθεται λόγος να το σκέφτεσαι καν. 

Expand  

Δεν ξέρω πάντως δεν έχει χρόνο που έκανα το τεστ και θα κάνω και τώρα τη Κυριακή από την άλλη σκέφτομαι και το νοσοκομείο αν δεν είχα το μικρό να κοιμάται θα πήγαινα

Είμαι λίγο ήρεμη επειδή έχω κάνει το εμβόλιο

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:33 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Δεν ξέρω πάντως δεν έχει χρόνο που έκανα το τεστ και θα κάνω και τώρα τη Κυριακή από την άλλη σκέφτομαι και το νοσοκομείο αν δεν είχα το μικρό να κοιμάται θα πήγαινα

Expand  

Καλά το έμβολιο είναι για 2 τύπους καρκίνου. Αλλά μην το σκέφτεσαι καν δεν είναι τίποτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.... ?

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:33 ΜΜ, ο/η egw είπε:

Expand  

Καλέ τι νοσοκομείο? ? Τόσο πολύ αίμα ειδες???

Δημοσίευση
  στις On 3/11/2018 at 8:35 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Καλά το έμβολιο είναι για 2 τύπους καρκίνου. Αλλά μην το σκέφτεσαι καν δεν είναι τίποτα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου.... ?

Expand  

Ευχαριστώ κοπέλα μου 

Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά ήταν η δεύτερη φορά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είναι απόλυτα φυσιολογικές οι μαυρίλες που νιώθεις..όλες μας τα έχουμε περάσει και τα περνάμε...άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει και να το αποβάλλει, έτσι θα ηρεμήσει η ψυχούλα σου πιο γρήγορα. Ξέρει ΕΚΕΙΝΟΣ τις δοκιμασίες που μας βάζει και τον λόγο που το κάνει..και στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά.. Μη ξεχνάς άλλωστε μετά από κάθε καταιγίδα, έρχεται το 🌈...έτσι θα έρθει και σε μας το δικό μας 🌈.. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά..❣️
    • Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ είχα δέκα από εξωσωματικες και είκοσι από εγκυμοσύνη😂😁😁😁 έχω χάσει σε ένα χρόνο και κάτι τα 24. Τα πρώτα έφυγαν εύκολα μόνα τους αλλά για τα υπόλοιπα έχω βάλει στη ζωή μου τη θερμιδομετρηση.  Γυμναστήριο δεν προλαβαίνω, περπάτημα ελάχιστο, οπότε έπρεπε απλά να μειώσω τις θερμίδες. Κατέβασα το yazio και καταχωρω τις θερμίδες που καταναλώνω.  Χάνω εννοείται πολύ πιο αργά καθώς συνήθως τις ξεπερνάω αλλά τρώω τα πάντα και έχω έναν έλεγχο. Έχασα σε τέσσερις μήνες μόνο πέντε κιλά αλλά χωρίς στέρηση. Μόλις γυρίσεις στη δουλειά θα γίνει πιο εύκολη η απώλεια.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, όπως το έγραψες,η ηλικία είναι ένα θέμα. Στη θέση σου αν έκανα βλαστοκύστες στη διέγερση δεν θα πήγαινα σε φυσικούς αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Εγώ παρότι δεν είχα καλή ανταπόκριση κι έκανα ένα ή δύο έμβρυα, οι φυσικοί δεν μου ταίριαξαν, ανέβαινε απότομα μία ορμόνη ενώ το ωάριο ήταν ακόμα ανώριμο, κάτι τέτοιο. Οπότε με τις ορμόνες ήταν πιο ελεγχόμενο. Αν έχεις υπομονή κι αποθέματα δοκίμασε δύο τρεις φυσικούς καθώς ο ένας δεν είναι ενδεικτικός.
    • Καλησπέρα κοριτσι μου! Εμένα με βοήθησε πολύ τ εντατικο περπάτημα. Κ γω ειχα 2 μωρα με 21 μηνες διαφορά κ στο 2ο ζορίστηκα να χασω τ κιλα π πήρα, ειχα παρει μολις 12 αλλά μετά τον τοκετο κτλ μ ξέμειναν 5 6 π δ μπορούσα να χάσω με τίποτα. Ξεκινησα λοιπόν κάθε μέρα να περπαταω για μια ώρα. Εντατικά. Σαν να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου. Απο πάντα περπατουσα αλλά με 2 μωρα μ ήταν δύσκολα. Κοιμιζα τ μεσημέρι τη μεγάλη π ήταν 2 και, τ μωρο στο καροτσι κ περπάτημα.
    • Κορίτσια γεια σας, έχω πολύ καιρό να γράψω, σας διαβάζω όμως, γιατί ήμουν πολύ απογοητευμένη. Χρειάζομαι όμως την πολύτιμη γνώμη σας. Είμαι στα 42, χωρίς ιδιαίτερα θέματα ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος, με το θέμα φυσικά όμως της ηλικίας. Πέρσι τον Μάρτη κάναμε την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικης με μηδενική χοριακη, τον Μάη πήγαμε με κατεψυγμένα εμβρυα και πάλι μηδενική χοριακη. Φέτος τον Μάρτη πάλι με ενέσιμα και πάλι μηδενική χοριακη και δυστυχώς δεν έχω κάτι στην κατάψυξη. Ο γιατρός θέλει τώρα να δοκιμάσουμε με φυσικούς κύκλους, κατευθείαν, έκανα ήδη μια ωοληψια αλλά το ωάριο δεν γονιμοποιηθηκε. Θέλω να ρωτήσω, επειδή κάπου το διάβασα, μήπως το ότι είμαι κατευθείαν μετά από πρόκληση μειώνει την ποιότητα ωαρίων και κακώς ξεκινήσαμε αμέσως; Επίσης, έχει νόημα να πηγαίνουμε με φυσικούς, 1 ωάριο κάθε μήνα, που μπορεί να μη γονιμοποιηθει, να μην είναι ποιοτικό κτλ; Και εγώ πόσο να αντέξω αλήθεια να μπαίνω για μεθη κάθε μήνα με αμφίβολα αποτελέσματα; Ο γιατρός θέλει να κάνουμε φυσικούς μέχρι να βγουν 2 εμβρυα. Σας ευχαριστώ πολύ για όποιες απαντήσεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...