Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά ναι σίγουρα, θέλει μεγάλη προσοχή!κι επίσης δεν αντέχω καθόλου το κρύο, από προχτές κάθομαι κουκουλωμενη😂 @nikiev98 μου σχετικά με τα νούμερα κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω μόνο μερικά 0-3 ή 56 εκ. για τον πρώτο καιρό, γιατί μου έφεραν δώρο κάποια 62εκ πολύ χειμερινά και δεν νομίζω ότι θα προλάβει να τα φορέσει, μου Φαινονται αρκετά μεγάλα. Η μεγάλη μου πάντως γεννήθηκε 3100 και 50 εκ και τα 56 τις πρώτες μέρες της ήταν τεράστια. Αλλά και πάλι έφτασε πολύ γρήγορα στο 62. Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι άλλαξε πολύ γρήγορα και νούμερο Πάνας. Είχα πάρει μηνιαία πακέτα και θυμάμαι ότι το νο2 το χρησιμοποίησα καμιά βδομάδα και κατευθείαν πήγε στο 3 και οι πάνες αποθήκη. Οπότε κι από αυτά μην παίρνετε πολλά από τώρα. 
    • Πόσο δίκιο έχεις 😁 τη μέρα των Χριστουγέννων ήμασταν έξω από το πρωί,μεσημέρι σε άλλο σπίτι και το βράδυ πάλι έξω...εε εκεί χαλάσαμε εντελώς τα πάντα!!χτες λέμε οκ θα κάτσουμε σπίτι για να ηρεμήσει...τελικά τον βγάλαμε μόνο για μια βόλτα για να χαζέψουμε πάλι τα φωτάκια...κοιμήθηκε 10.30 και ξύπνησε πριν κάνα μισάωρο με 1 μόνο αφύπνιση κατά τις 7.30.. 🧿💙
    • Μακάρι κορίτσι μου να είναι όλα καλά για εμάς και όλα τα κορίτσια 🫶🏻 εμένα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη 🙏
    • Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ επιστροφή στην εργασία μου μετά από άδεια 10 ημερών. Ευτυχώς είναι μόνο για σήμερα και από αύριο έχουμε πάλι ΣΚ.. 🤣 Σε άλλα νέα ευτυχώς πήρα την άδεια γιατί τελικά μου χρειάστηκε μετά την ωοληψία. Ευτυχώς προς το παρόν όλα καλά σε αυτό το κομμάτι, όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους εμβρυολόγους και το γιατρό μου. Η διέγερση ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης το ίδιο. Καλά δεν ξέρουμε από γονιδιακής μορφής τι συμβαίνει αλλά από εξωτερικής άποψης οι εμβρυολόγοι είναι ικανοποιημένοι. Δεν έχω ιδέα ακόμη ποιότητες και τέτοια γιατί δεν μου είπανε και δεν μου έχουν δώσει και τπτ στο χέρι. Μου ήρθε η περίοδος στο καπάκι μέσα σε 5 μέρες, είχα αίμα αρκετό στις 2 πρώτες μέρες και γενικά μια ατονία και μία εξάντληση.. με ταλαιπώρησαν λίγο όταν ήταν να μου κάνουν τη μέθη, δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα και με τρύπησαν τέσσερις φορές σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα  να μελανιάσουν όλα μιας και έσπαγαν οι φλέβες. Τεσπα, αυτό είναι μικρής σημασίας, πέρασε.  Τώρα ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω πρωί βράδυ 2 χαπάκια cyclacur, μόνο τα άσπρα, μέχρι τις 3ης Ιανουαρίου που θα πάω για εξετάσεις αίματος πάλι και υπέρηχο. Αν όλα είναι καλά θεωρώ πως μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει και η εμβρυομεταφορά. Λόγο νομοθεσίας και ηλικίας και καλής κατάστασης οργανισμού μου είπαν ότι δεν θα μου βάλουν 2 εμβρυάκια αλλά μόνο ένα, για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι γίνεται συνήθως; Γιατί εγώ ξέρω ότι βάζουν δύο από την αρχή. Όλα μου τα εμβρυάκια είναι βλαστοκύστες 5 ημερών.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...