@ditaki φαντάζομαι το σοκ σας! Θα τα καταφέρετε είμαι σίγουρη! Με το καλό κοπέλα μου ❤️
@Mantarini κορίτσι μου λυπάμαι πολυ! Δεν έχω λόγια να σου πω να απαλύνουν αυτό που νιώθεις! Εφόσον είσαι σε νησί να πας νοσοκομείο να είσαι σίγουρη για την υγεία σου! Θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!
Κορίτσι μου με το καλό θα πω αφού βιάστηκε και ήρθε το τέταρτο μωράκι σας ☺️έτσι απρόσμενα εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ..
Φαντάζομαι τώρα τα συναισθήματα σου θα ειναι κάπως μπερδεμένα και λογικό είναι δεν έχεις πολύ καιρό που γέννησες αλλά πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά και με το μωράκι και θα δεις θα κυλήσουν όλα όμορφα 🥰
Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου
θα ταλαιπωρηθείς αλλά πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση
εμένα χάπια δεν μου έδωσε ο γιατρός που ήμουν σχεδόν 8 εβδ ίσως επειδή δεν είχα και κοντά νοσοκομείο
εγώ πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο σε επαρχία και το έκανα μετα απο 3 μέρες που είδαμε ότι δεν προχωράει
Είναι δύσκολο τώρα όλο αυτό σου στέλνω μια αγκαλιά και να πάνε όλα καλά
@Mantariniαχ κορίτσι μου ξεχασα οτι εισαι απο λημνο. Και γω στη θεση σου τ ιδιο θα έκανα. Που θα την κάνεις? Όσο πιο άμεσα μπορούν να σε βάλουν από ψυχολογικής άποψης κυριως. Να πάνε όλα καλά να βγεις άμεσα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου.
Κορίτσια μου δυστυχώς εγώ δεν θα συνεχίσω στην ομαδουλα αυτή. Το σπορακι μου παλινδρομησε. Δεν ακούσαμε καρδούλα και είχε μείνει 7 εβδομάδων. Εύχομαι σε όλες να συνεχίσετε αυτό το όμορφο ταξίδι και να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας. Εγώ θα απέχω για λίγο να πάρω το χρόνο μου.