Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Anatoli123 είπε:

Καλησπέρα, ξέρει καμία αν με θρομβοφιλια μπορούμε να κάνουμε κανονικά παιδι? Ή μόνο με εξωσωματική? 

Απ όσο γνωρίζω θέλει παρακολούθηση. Μίλησε με τον γιατρό σου για να δει κ τις τιμές από τις εξετάσεις. Αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα στη σύλληψη. ? Μην αγχώνεσαι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Anatoli123 είπε:

Καλησπέρα, ξέρει καμία αν με θρομβοφιλια μπορούμε να κάνουμε κανονικά παιδι? Ή μόνο με εξωσωματική? 

Φυσικά .απλά με την επιβεβαίωση της κύησης κάνεις κάποια αγωγή μέχρι τη γέννα πχ ένεσης ή σαλοσπιρ η κ τα δυο μαζι

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ξεκινήσει με σαλοσπιρ κ παρακολουθήσει τις γόνιμες μέρες. Έχω κάνει και σαλπιγγογραφια ίσως να βοηθήσει περισσότερο απ' ότι λένε. Άντε να δούμε!! ?

Δημοσίευση
στις On 26/10/2018 at 11:51 ΜΜ, ο/η Anatoli123 είπε:

Φυσικά και μπορείς να κάνεις κανονικά παιδί.το σαλοσπιρ σου το πρότεινε ο γιατρός προληπτικά σε περίπτωση εγκυμοσύνης;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η vivika10 είπε:

Φυσικά και μπορείς να κάνεις κανονικά παιδί.το σαλοσπιρ σου το πρότεινε ο γιατρός προληπτικά σε περίπτωση εγκυμοσύνης;

Με παρακολούθηση κύκλου ξεκίνησα κ το χάπι τωρα περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα. Απλά μου ανάφερε και το θέμα της εξωσωματικής και με φόβισε αρκετά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω ειχα δει κόκκινο αιμα 4+5, μου έκοψαν τοτε το σαλοσπιρ αν και δεν εχω θρομβοφιλια. Μηπως εσυ με θρομβοφιλια δεν έπρεπε να στο κόψουν; Πήγαινε κι σε έναν αιματολογο. Εμένα μου έκοψαν και την μετφορμινη (η ενδοκρινολογος, ο εξωσωματικος ελεγε οχι ακομα). Δεν ήξερα τι να κανω. Ο νέος ενδοκρινολογος ειπε δεν έπρεπε να κοπεί γιατι ρυθμίζει το σάκχαρο και την ισουλινη που ειναι ασταθείς στις πολυκυστικες. Θα μπορούσα να το παιρνω μεχρι και το 2ο τριμηνο. Δεν ξερω τι ισχύει. Ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Δεν ξερεις απο που να το πιάσεις.
    • Ρωτάω γιατί δεν μου ανεφερε κάτι ουτε για αποξεση ουτε για φάρμακα! Απλώς να σταματήσω την προγεστερόνη και θα ερθει περίοδος απλα πιο βαρια μορφή.. Προβληματιστηκαμε πολυ γιατι το έμβρυο ηταν απο προεμφυτευτικο,ηταν υγιές,  εχω θρομβοφιλια και επαιρνα αντιπικτικές,απλα επειδή ειχα καφε για 2 βδομάδες τις ειχα σταματήσει σύμφωνα με την αιματολογο! Για αντισώματα επισης επειδη εχω θετικα καποια αντισώματα ανα, έπαιρνα κορτιζόνη απο πριν την ετ, ειχαμε καλύψει ολα τα ενδεχόμενα...  
    • Η υστεροσκοπηση γίνεται για να καθαρίσει οτι υπολείμματα έμειναν και δεν έφυγαν με την αποβολή και τα χαπια συν να αφαιρέσουμε τον πολύποδα που ειχα (αν και δεν ενοχλούσε μου είχε πει). Θα δει και το περιβάλλον της μήτρας και θα μου πει τι θα κανουμε. Εκανα χοριακη την ιδια μερα της αποβολής και 5 μερες μετα. Επεσε κατακόρυφα. Το αιμα κρατησε 6 μερες και μετα 3 μερες ειχα λίγα καφε. Τωρα τελείωσε. Έχεις κανει εξετασεις θρομβοφιλιας; Εμενα μου τα έβαλε ο εξωσωματικος και ειχε εναν ανοσολογικο ελεγχο (αντισώματα για διαφορα αυτοανοσα και nk κυτταρα). Δεν βρέθηκε κάτι. Πολλές φορες η αποβολη οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Ουτε εγω η ιδια δεν ξερω τι απάντηση να σου δώσω. Περιμένω την επομενη προσπάθεια. Εμένα μου ειπε οτι μπορει να οφείλεται και στις πολυκυστικες λόγω μεταβολικου συνδρόμου και αντίστασης στην ινσουλινη. Πηγα σε ενδοκρινολογο αναπαραγωγής και το ιδιο ειπε κι εκεινος. Μου εδωσε αγωγη και ειδικη διατροφη για να μειώσουμε την φλεγμονη απο τις πολυκυστικες. Θα δούμε. Υπομονη.
    • Καλη επιτυχία κορίτσι μου εύχομαι ολα να πανε καλα ! Μετά την αιμορραγία στο σπιτι εκανες χοριακη μετα να δεις εαν έπεσε?? Η υστεροσκόπηση ειναι διαγνωστική? Η γυναικολόγος μου μου ειπε θελω να απευθυνθείς σε ανοσολογο! Να δουμε τι θα μας πει ξεκλειδώνουμε ενα μεγαλο κλάδο που πολλοί γιατροι δεν συμφωνούν, αλλα ας παρουμε μια γνωμη και απο εκει.
    • Δεν παρεξηγώ κοριτσι μου. Κι εγώ στην αρχη ειχα πολυ πονο και θυμό. Σε όποιο γιατρο πηγα δεν υπάρχει δυστυχώς απάντηση. Οι γιατροί δεν μπορούν δυστυχως να ελέγξουν την δυναμική και την ανάπτυξη των εμβρύων. Εγω αυτο καταλαβα. Το θέμα ειναι οτι εμεις τα περνάμε. Κανεις δεν μας καταλαβαινει. Εγω τη Δευτέρα μπαίνω για υστεροσκοπηση να με καθαρίσει κιολας.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...