Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anatoli123

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  15
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Anatoli123

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλημέρα κορίτσια, είμαι σχετικά καινούργια στο forum. Είχα γράψει παλιότερα για την προσπάθεια που κάνουμε για ένα μωράκι αλλά μάταια. Και αφού έκανα όλες τις εξετάσεις σαλπιγγογραφια, ορμονικές και για θρομβοφιλια και ο άντρας μου για σπέρμα το μόνο που έχουν βρει είναι σε εμένα θρομβωφιλια. Στην αρχή είπα οκ όλα καλά τουλάχιστον βρήκαμε τι έχω. Ξεκινάω salospir στις γόνιμες μέρες και σταματάω την μέρα που έρχετε η περίοδος. Μου λέω ο γιατρός μάλλον από την θρομβωφιλια δεν μπορεί να γίνει η εμφύτευση. Έχει συμβεί σε καμία αυτό βρε κορίτσια γιατί το μόνο που βρίσκω και διαβάζω είναι η αποβολές και στην δική μου περίπτωση δεν μπόρεσα να πιάσω ποτέ παιδι. Μήπως και την salospir την παίρνω λίγες μέρες τον μήνα?
 2. Anatoli123

  Θρομβοφιλια

  Με παρακολούθηση κύκλου ξεκίνησα κ το χάπι τωρα περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα. Απλά μου ανάφερε και το θέμα της εξωσωματικής και με φόβισε αρκετά.
 3. Anatoli123

  Θρομβοφιλια

  Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έχω ξεκινήσει με σαλοσπιρ κ παρακολουθήσει τις γόνιμες μέρες. Έχω κάνει και σαλπιγγογραφια ίσως να βοηθήσει περισσότερο απ' ότι λένε. Άντε να δούμε!! 😊
 4. Anatoli123

  Σπερματεγχυση

  Καλησπέρα babymom, και εγώ με θρομβοφιλια είμαι το σπέρμα βγήκε πολύ καλό μας είπε ο γιατρός θα μας παρακολουθήσει 2 μήνες κ αν δεν πιάσουμε πάμε για σπερματεγχυση.
 5. Anatoli123

  Θρομβοφιλια

  Καλησπέρα, ξέρει καμία αν με θρομβοφιλια μπορούμε να κάνουμε κανονικά παιδι? Ή μόνο με εξωσωματική?
 6. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  25με26/8 με παρακολούθηση απο τον γιατρό. Μια έρχονται μια φευγουν τα δέκατα.
 7. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Κορίτσια καλησπέρα.. τα δέκατα είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης? Από Εχθές το απόγευμα έχω δέκατα 37,2 και περιπου 5μερες πονακια χαμηλά μια δεηια κ μια αριστερα. περιοδο περιμενω στις 10/9
 8. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Κορίτσια καλησπέρα Μόλις γύρισα από γιατρό μου είπε σε 13 μέρες αν δεν δω περίοδο να κάνω τεστ. Ελπίζω να μην έρθει.. Αλλιώς μπορεί να πάω για σαλπιγγογραφια για να μην έχω άλλο αυτό το άγχος.
 9. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Για σάλπιγγες ακόμη Όχι. Μου είπε θα παρακολουθήσει και τον επόμενο μήνα τον κύκλο μου και μετά υπέρηχο στις σάλπιγγες. Αλλά αφού έχω σταθερό κύκλο κ όλα βγήκαν σωστά μέχρι τώρα υπάρχει περίπτωση να βρει πρόβλημα εκεί? Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να το αποφύγω αυτό αν και μ λέει πως δεν πονάει όσο η αλληλογραφία
 10. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Κ σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες. Εμείς κάναμε σπερματοδιαγραμμα κ βγήκε καλό ορμονικές δικές μου καλές σταθερό κύκλο έχω κ δεν πιάνουμε. Τι να πω δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
 11. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ LH, FSH, ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΚΑΙ E2. O ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
 12. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούργια στην ομάδα σας. Βλέπω αυτά που ανεβάζετε κ θα ήθελα την γνώμη σας. Ειμαι 29 ετών προσπαθώ με τον άντρα μ εδώ κ 18μηνες να κάνουμε παιδι αλλά τίποτα. Κάναμε και οι 2 εξετάσεις και όλα βγήκαν καλά. Αυτό τον μήνα ο γιατρός μου παρακολουθεί τον κύκλο μου για να κάνουμε ακριβώς στις γόνιμες μέρες. Ο κύκλος μου είναι σταθερός 29. Τι λέτε να φταίει? Γίνετε με σταθερό κύκλο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?
×