Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δωρεάν δείγματα για εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!! Έκανα μια χαζοαναζήτηση στο Google να σας πω την αλήθεια για να περάσει η ώρα για δωρεάν δείγματα για τις μέλλουσες μαμάδες και τα μωράκια μας με το καλό όταν έρθουν. Βέβαια βρήκα πιο πολύ παλιά άρθρα που ανέφεραν μια ολόκληρη λίστα διαφόρων εταιρειών που στέλνουν ή έστελναν πακέτα και δείγματα. Παρόλα αυτά αν έχετε κάποια υπόψιν σας για να τα μάθουμε κι εμείς οι νέες, εδώ είμαστε να μας ενημερώσετε!! ??

• 1 year later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα irened91. Λόγω της εγκυμοσύνης μου ψάχνω και εγώ εταιρείας για αποστολή βρεφικών δειγμάτων και τα άρθρα που εμφανίζονται στο search της google δυστυχώς είναι όντως παλιά.  Παρόλα αυτά μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω με εταιρείες προκειμένου να με ενημερώσουν αν στέλνουν ή οχι δωρεάν βρεφικά δείγματα και δυστυχώς είναι ελάχιστες εκείνες που στέλνουν ακόμη, και αυτές είναι οι ακόλουθες:

Tena: Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και επιλέγεις το δωρεάν δείγμα σου. Σε λιγότερο από ένα μήνα σου στέλνουν 2 δείγματα σερβιέτας της επιλογής σου και 2 κουπόνια (1€ & 2€ για σερβιέτες).

Babyspace: Είναι το γνωστό βαλιτσάκι της caredirect. Κάνεις εγγραφή και αφού βρίσκεσαι στον 7ο-9ο μήνα εγκυμοσύνης, κάνεις παραγγελία για να λάβεις το goodie bag. Βέβαια, όταν θα κάνεις την παραγγελία θα πρέπει να είσαι μέσα στις 500 μέλλουσες μανούλες για να το παραλάβεις. Έλαβα 1 γυάλινο μπιμπερό 1 , πιπίλα, επιθέματα στήθους, διαφημιστικό κατάλογο, κουπόνια και μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Pampers: Κάνεις εγγραφή και έχεις αυτόματα κουπόνι 3€ για πάνες.

Nutricia: Κάνεις εγγραφή και επιλέγεις τα δείγματα που θέλεις να σου στείλουν. Έλαβα 1 κουτί ρυζάλευρο, δείγματα βρεφικού γάλακτος και κουπόνια για κρέμες (δυστυχώς μου ανέφεραν πως δεν στέλνουν πια την γνωστή τσαντούλα για τις εξετάσεις του μωρού).

Nestle: Κάνεις εγγραφή και αίτηση για δείγμα. Στέλνουν 1 βρεφικό γάλα σε σκόνη 400gr και μια σαλιάρα φαγητού.

Milupa: Καλείς χωρίς χρέωση στο τηλέφωνο 800-11-68500. Στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια για γάλατα. Δυστυχώς, δεν στέλνουν δείγματα.

Νουνου: Καλείς στο τηλέφωνο 80011668668 και στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια και δείγματα.

Δέλταmoms: Κάνεις εγγραφή και μπορείς να εκτυπώσεις εκπτωτικά κουπόνια. Δεν στέλνουν πια την γνωστή τσαντούλα.

Bio-bebe: Κάνεις εγγραφή και επιλέγεις να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 1 κουτί φαρίν λακτέ, 1 κουτί ρυζάλευρο και 1 βαζάκι έτοιμο γεύμα.

Sudocrem: Μπαίνεις στην σελίδα της sudocrem και στην φόρμα επικοινωνίας ζητάς να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 1 δείγμα κρέμας 15ml και 1 βρεφικό γάλα σε σκόνη Novalac (για μωρά από 12 μηνών και άνω).

Greekbios: Μπαίνεις στην σελίδα της Greekbios και στην φόρμα επικοινωνίας ζητάς να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 2 δείγματα μικρής ποσότητας από βιολογικό βρεφικό σαμπουάν και γαλάκτωμα σώματος.

Εταιρείες που κάλεσα και με ενημέρωσαν πως σταμάτησαν να στέλνουν δείγματα ή εκπτωτικά κουπόνια είναι: Babylino, Nanis, Libero, Nuk, Mam, Chicco, Medela, Mustela, Proderm, Johnson, Weleda, Septona, Frezyderm, Sanilady, Avene, Humana, Planet baby.

Αυτά από την δική μου εμπειρία! Αν κάποια άλλη μανούλα γνωρίζει και άλλες εταιρείες, ας μας τις αναφέρει προκειμένου να ανανεωθεί η λίστα.

Δημοσίευση
στις On 21/4/2020 at 4:33 ΜΜ, ο/η sonia87 είπε:

Καλησπέρα irened91. Λόγω της εγκυμοσύνης μου ψάχνω και εγώ εταιρείας για αποστολή βρεφικών δειγμάτων και τα άρθρα που εμφανίζονται στο search της google δυστυχώς είναι όντως παλιά.  Παρόλα αυτά μπήκα στην διαδικασία να επικοινωνήσω με εταιρείες προκειμένου να με ενημερώσουν αν στέλνουν ή οχι δωρεάν βρεφικά δείγματα και δυστυχώς είναι ελάχιστες εκείνες που στέλνουν ακόμη, και αυτές είναι οι ακόλουθες:

Tena: Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και επιλέγεις το δωρεάν δείγμα σου. Σε λιγότερο από ένα μήνα σου στέλνουν 2 δείγματα σερβιέτας της επιλογής σου και 2 κουπόνια (1€ & 2€ για σερβιέτες).

Babyspace: Είναι το γνωστό βαλιτσάκι της caredirect. Κάνεις εγγραφή και αφού βρίσκεσαι στον 7ο-9ο μήνα εγκυμοσύνης, κάνεις παραγγελία για να λάβεις το goodie bag. Βέβαια, όταν θα κάνεις την παραγγελία θα πρέπει να είσαι μέσα στις 500 μέλλουσες μανούλες για να το παραλάβεις. Έλαβα 1 γυάλινο μπιμπερό 1 , πιπίλα, επιθέματα στήθους, διαφημιστικό κατάλογο, κουπόνια και μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Pampers: Κάνεις εγγραφή και έχεις αυτόματα κουπόνι 3€ για πάνες.

Nutricia: Κάνεις εγγραφή και επιλέγεις τα δείγματα που θέλεις να σου στείλουν. Έλαβα 1 κουτί ρυζάλευρο, δείγματα βρεφικού γάλακτος και κουπόνια για κρέμες (δυστυχώς μου ανέφεραν πως δεν στέλνουν πια την γνωστή τσαντούλα για τις εξετάσεις του μωρού).

Nestle: Κάνεις εγγραφή και αίτηση για δείγμα. Στέλνουν 1 βρεφικό γάλα σε σκόνη 400gr και μια σαλιάρα φαγητού.

Milupa: Καλείς χωρίς χρέωση στο τηλέφωνο 800-11-68500. Στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια για γάλατα. Δυστυχώς, δεν στέλνουν δείγματα.

Νουνου: Καλείς στο τηλέφωνο 80011668668 και στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια και δείγματα.

Δέλταmoms: Κάνεις εγγραφή και μπορείς να εκτυπώσεις εκπτωτικά κουπόνια. Δεν στέλνουν πια την γνωστή τσαντούλα.

Bio-bebe: Κάνεις εγγραφή και επιλέγεις να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 1 κουτί φαρίν λακτέ, 1 κουτί ρυζάλευρο και 1 βαζάκι έτοιμο γεύμα.

Sudocrem: Μπαίνεις στην σελίδα της sudocrem και στην φόρμα επικοινωνίας ζητάς να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 1 δείγμα κρέμας 15ml και 1 βρεφικό γάλα σε σκόνη Novalac (για μωρά από 12 μηνών και άνω).

Greekbios: Μπαίνεις στην σελίδα της Greekbios και στην φόρμα επικοινωνίας ζητάς να σου στείλουν δείγματα. Στέλνουν 2 δείγματα μικρής ποσότητας από βιολογικό βρεφικό σαμπουάν και γαλάκτωμα σώματος.

Εταιρείες που κάλεσα και με ενημέρωσαν πως σταμάτησαν να στέλνουν δείγματα ή εκπτωτικά κουπόνια είναι: Babylino, Nanis, Libero, Nuk, Mam, Chicco, Medela, Mustela, Proderm, Johnson, Weleda, Septona, Frezyderm, Sanilady, Avene, Humana, Planet baby.

Αυτά από την δική μου εμπειρία! Αν κάποια άλλη μανούλα γνωρίζει και άλλες εταιρείες, ας μας τις αναφέρει προκειμένου να ανανεωθεί η λίστα.

Καλημέρα!! Πριν σου στείλουν τα δείγματα σε ειδοποίησαν όλες οι εταιρείες με email η τηλέφωνο? Η απλά σου στείλανε τα δείγματα?  

Δημοσίευση

Καλημέρα! Κάλεσα όλες τις εταιρείες πρώτα τηλεφωνικώς και στην πορεία με δική τους καθοδήγηση (όπως σας αναφέρω δίπλα από κάθε εταιρεία) έκανα αίτηση για δείγματα τα οποία μου έστειλαν. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sissh είπε:

Καλημέρα!! Πριν σου στείλουν τα δείγματα σε ειδοποίησαν όλες οι εταιρείες με email η τηλέφωνο? Η απλά σου στείλανε τα δείγματα?  

Καλημέρα! Κάλεσα όλες τις εταιρείες πρώτα τηλεφωνικώς και στην πορεία με δική τους καθοδήγηση (όπως σας αναφέρω δίπλα από κάθε εταιρεία) έκανα αίτηση για δείγματα τα οποία μου έστειλαν. 

Δημοσίευση

Εννοώ μετά από αυτό το τηλ που έκανες πριν σου έρθουν στο σπίτι σου στέλνουν ιμαιλ? Πχ η τενα μου έστειλε ιμαιλ ότι θα τα στείλει σε 15 μέρες! Οι άλλες δεν μου έστειλαν κάτι στο ιμαιλ....η sudocrem δεν στέλνει δείγματα λόγω κορονοιου είπε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sissh είπε:

Εννοώ μετά από αυτό το τηλ που έκανες πριν σου έρθουν στο σπίτι σου στέλνουν ιμαιλ? Πχ η τενα μου έστειλε ιμαιλ ότι θα τα στείλει σε 15 μέρες! Οι άλλες δεν μου έστειλαν κάτι στο ιμαιλ....η sudocrem δεν στέλνει δείγματα λόγω κορονοιου είπε! 

Τις είχα καλέσει όλες πριν τον κορονοϊό! Μου είχαν στείλει επιβεβαιωτικό email Tena, Babyspace, Nestle, Nutricia, Biobebe και μου είχε στείλει τότε και η Sudocreme. Milupa & Nounou μόνο τηλεφωνικά. Δεν στέλνουν κάποιο email. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η sonia87 είπε:

Τις είχα καλέσει όλες πριν τον κορονοϊό! Μου είχαν στείλει επιβεβαιωτικό email Tena, Babyspace, Nestle, Nutricia, Biobebe και μου είχε στείλει τότε και η Sudocreme. Milupa & Nounou μόνο τηλεφωνικά. Δεν στέλνουν κάποιο email. 

Α ωραία ευχαριστω πολύ!! Αυτό ήθελα να δω εάν στέλνουν επιβεβαιωτικο μήνυμα!! 

• 2 years later...
Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Επαναφέρω αυτό το θέμα για να μου πείτε όσες έχετε ζητήσει δείγματα, ποιος είναι ο κατάλληλος μήνας κύησης για να ζητήσω κ εγώ απ οποία εταιρεία δίνει πλέον??

Με το καλό στις μέλλουσες μανούλες να πάρουν τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους και όσες τα έχετε πάρει ήδη να σας ζήσουν κ να είναι γεμάτα υγεία ❤️

• 3 months later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα, σχετικά με την Babyspace , που δίνει το baby gift box , αυτό γνωρίζω οτι το δίνουν στο νοσοκομείο όταν γεννήσεις. Ισχύει ?  
ή είναι άλλο βαλιτσάκι με δείγματα ? 

Ευχαριστώ πολύ ! 

• 2 months later...
Δημοσίευση
στις On 4/9/2022 at 12:36 ΠΜ, ο/η mirsini21 είπε:

Καλησπέρα, σχετικά με την Babyspace , που δίνει το baby gift box , αυτό γνωρίζω οτι το δίνουν στο νοσοκομείο όταν γεννήσεις. Ισχύει ?  
ή είναι άλλο βαλιτσάκι με δείγματα ? 

Ευχαριστώ πολύ ! 

Καλησπέρα! Ναι, ισχύει.. σου δίνουν στο μαιευτήριο αλλά μπορείς να κάνεις αίτηση για δείγματα και στο site τους και σου στέλνουν και σπίτι. Δε στέλνουν σε όλες, αλλά δεν χάνεις κάτι! Με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...