Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Maroulli είπε:

ειναι ο πρωτος μηνας που μπαινω σε διαδικασια με τα τεστακια αυτο με εχει αγχωσει λιγακι το να δω θετικο αποτελεσμα! σημερα ειναι η 13μερα χτες ειχα κατι πονακια χαμηλα δεξια κ αριστερα και σημερα εχω ενοχλησει στο στηθος μου.

Μετά το θετικό τεστ θα κάνεις ωορρηξια μετά από 1 ημέρα... Να το προσέξεις... 

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες ! κ εγω σημερα ειμαι στην 23η μέρα ο κύκλος μου σταθερος 27-28 ημέρες περιμενω περιοδο την δευτέρα τρίτη και θα μου έρθει γιατι ξεκίνησαν σημερα πονάκια κ πονάει κ το στηθος μου ως συνηθως αυτες τις μέρες, αντε κοριτσακια πάμε για τους επόμενους μήνες !! ?

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Meli_aa είπε:

Να σας πω και τα νέα μου σήμερα ξεκινά η 3η ημέρα καθυστέρησης και μόνα συμπτώματα κράμπες κ λίγος πόνος χαμηλά και νιώθω λίγο περίεργα το στήθος μου σαν να έχω φαγούρα δεν ξέρω πως να το περιγράψω . Αυτά :) εάν δεν έρθει μέχρι αύριο θα πάω απευθείας για χοριακη δεν ασχολούμαι με τα τεστακια ?

Ατε κοριτσι μου καμε χοριακη να μας πεις τα ευχαριστα.. Ευχομε. Να εισε.. Κε εγω. Ετσι ενιοθα κραμπες.. Νιοθεις το αμα ισε ενγκιος... Εγω εκανα τεστ πυ διχνι. Που τι σιλλιψη κε βγηκε θετικο.. Δοκιμαστο.. ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Ατε κοριτσι μου καμε χοριακη να μας πεις τα ευχαριστα.. Ευχομε. Να εισε.. Κε εγω. Ετσι ενιοθα κραμπες.. Νιοθεις το αμα ισε ενγκιος... Εγω εκανα τεστ πυ διχνι. Που τι σιλλιψη κε βγηκε θετικο.. Δοκιμαστο.. ?

Ποιας εταιρίας Λενι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Εσύ πήγες για χοριακη??

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Οχι δεν πηγα γτ νομιζο δεν χριςζετε.. Κ να παω απευθειας γιατρο... 

Α δε τα ξέρω αυτά αλλά έχω την εντύπωση πως κ ο γιατρός πριν πας ζητάει χοριακη... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Νε καπιες φορες νε.. Φενετε αμα το δει ογιατρος.. ?

Δεν ζητάει μόνο αν είσαι πολύ. Τώρα στη αρχή δεν έχει κάτι να δει οπότε το παρακολουθείς από την χοριακη.... Οπότε καλό είναι να κάνεις μια χοριακη να ξέρεις που βρίσκεσαι... 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Νε καπιες φορες νε.. Φενετε αμα το δει ογιατρος.. ?

Ότι σου πει ο γιατρός σου.

Νομίζω πριν το δει κανεις χοριακη να δει που βρίσκεσαι κ μετά πας 

Θα στα πει εκείνος όμως καλύτερα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ότι σου πει ο γιατρός σου.

Νομίζω πριν το δει κανεις χοριακη να δει που βρίσκεσαι κ μετάνε πας 

Θα στα πει εκείνος όμως καλύτερα..

Νε σε ευχαριστο.. Θα παω κ. Θα δο τινθα μου πει.. ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Δεν ζητάει μόνο αν είσαι πολύ. Τώρα στη αρχή δεν έχει κάτι να δει οπότε το παρακολουθείς από την χοριακη.... Οπότε καλό είναι να κάνεις μια χοριακη να ξέρεις που βρίσκεσαι... 

Β

Κορίτσια μου εγώ δε ξέρω τι να σκεφτώ μια λέω έρχεται και μια τίποτα

Η αλήθεια στο γιο μου το είχα νιώσει αλλά τώρα επειδή δεν είναι πρώτη προσπάθεια αποκλείεται να το νιώσω 

Πφ θα απογοητευτω νομίζω και κυρίως ο άντρας μου άρχισε και το πιστεύει εγώ το προσγειώνεται όμως 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Σίγουρα θα σου ζητήσει να κάνεις χοριακη ο γιατρός σου.. 

Συμφωνώ να δει και σε ποια βδομάδα είσαι

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Αμα εισε 5ενβομαδον.φενετε νομιζο. Κ. Ιπολογιζι. Το. Κ. Λει. Σθοθ ο. Γιατρος. Θα δειχει. Που θα. Παω ισος ζιτισει.. ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η egw είπε:

Β

Η αλήθεια στο γιο μου το είχα νιώσει αλλά τώρα επειδή δεν είναι πρώτη προσπάθεια αποκλείεται να το νιώσω 

Πφ θα απογοητευτω νομίζω και κυρίως ο άντρας μου άρχισε και το πιστεύει εγώ το προσγειώνεται όμως 

Ελα.να.εχουμε.θετικα.αποτςλςσματα..τι νιοθεις κ που ισε στο. Κικλο? 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η egw είπε:

Β

Κάνε ένα να δεις. Κ μη απογοητεύεσαι... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Αμα εισε 5ενβομαδον.φενετε νομιζο. Κ. Ιπολογιζι. Το. Κ. Λει. Σθοθ ο. Γιατρος. Θα δειχει. Που θα. Παω ισος ζιτισει.. ?

Καλά πάρε τηλ τον γιατρό σου. Κ θα σου πει αυτός. Εγώ πάντως θα έκανα χοριακη δύο φορές τουλάχιστον. 5 εβδομάδων βλέπουν σάκο. Δνε βλέπεις αν αναπτύσσεται. Κ θα σε ξανά δει μετά από 2 εβδομάδες. Εγώ θα το χα άγχος. Κ με μια χοριακη θα ένιωθα καλύτερα. Ο καθένας βέβαια κάνει οτι νιώθει. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Καλά πάρε τηλ τον γιατρό σου. Κ θα σου πει αυτός. Εγώ πάντως θα έκανα χοριακη δύο φορές τουλάχιστον. 5 εβδομάδων βλέπουν σάκο. Δνε βλέπεις αν αναπτύσσεται. Κ θα σε ξανά δει μετά από 2 εβδομάδες. Εγώ θα το χα άγχος. Κ με μια χοριακη θα ένιωθα καλύτερα. Ο καθένας βέβαια κάνει οτι νιώθει. 

Νε το χερω σιγουρα σε ευχαριστο. Βλεπει σακο κ. Συ λει. Νομιζο ποσο εισε.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...