Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να είσαι!!!! Εφόσον είχες κάνει τεστακια ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία η εμφύτευση βέβαια μπορεί και να αργήσει λίγο οπότε υπάρχει περίπτωση να βγει το τεστ αρνητικό έχει τύχη σε φίλη μου η αυτό στο λέω!!!μπορείς να περιμένει 2 μέρες ακόμα και να κάνεις ακόμα ένα!!

Τεστ τέλος..χαχα.. κατευθείαν για χοριακη αν δεν έρθει αύριο κ μεθαύριο...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η levanda είπε:

Μακάρι να σου μείνουν οι σερβιέτες στο ράφι! ?

Διανυω την 31η ημέρα του κύκλου. Περιμένω μέχρι και αύριο. Δεν έχω καθόλου πονάκια περιόδου παρά μόνο πόνο κ πρήξιμο στήθους. 

Μαζι ειμαστε λεβαντα μου μακαρη να εχουμε θετικα αποτελεσμστα.. Κεγω το ιδιο που κ που δαν κραμπες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι να είσαι!!!! Εφόσον είχες κάνει τεστακια ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία η εμφύτευση βέβαια μπορεί και να αργήσει λίγο οπότε υπάρχει περίπτωση να βγει το τεστ αρνητικό έχει τύχη σε φίλη μου η αυτό στο λέω!!!μπορείς να περιμένει 2 μέρες ακόμα και να κάνεις ακόμα ένα!!

Ναι αυτό σκέφτομαι ότι έκανα χθες πρωί κ ήταν αρνητικο.. κ λέω δε θα έχω ελπίδες.. από την άλλη διαβάζω ότι εχςι τύχει αρνητικο τεστ κ να είναι έγγυος η κοπέλα κ μάλιστα το διαβάζω πολύ συχνά.. θα δούμε..

Δημοσίευση

@Λενι Πώς τα πας με τη θεραπεία? Μακάρι να είναι τελικά τυχερός ο μήνας! 

@lactaki Εννοείται και μπορεί να είσαι έγκυος κ το τεστ να είναι αρνητικό. Μπορεί ακόμα να μην πιάνει την ορμόνη γιατί είναι νωρίς! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η levanda είπε:

@lactaki Εννοείται και μπορεί να είσαι έγκυος κ το τεστ να είναι αρνητικό. Μπορεί ακόμα να μην πιάνει την ορμόνη γιατί είναι νωρίς! 

Δεν εκανα. Τιποτα μονο κρεμα. Εβαλα γιατι  περιμενω να αιδαθετισο να τι αρχισω. Κ δεν ερχετε.. Μακαρη να ημαατε τιχερες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η levanda είπε:

Μακάρι τι να πω... Απλά αν είναι για να μου έρθει θέλω να έρθει να τελειώνω να μη με ταλαιπωρεί. Σήμερα δεν έχω πόνους περιόδου κ είμαι καθαρή.. Παρασκευή κ Σάββατο ειχα πόνους κ καφέ υγρά.. επίσης εδώ κ κανα δυωρο Μ έχει πιάσει κράμπα αριστερά χαμηλά.. το στήθος μου τίποτα.. απλά λίγο πιο βαρύ το νιώθω δεν έχει πριστει δε με πονάει...

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Όταν βλέπεις αυτά τα διάφανα εκείνη την ημέρα έχεις ωορρηξια?? 

Το προηγούμενο μήνα όταν τα είχα δει την επόμενη μέρα που έκανα το τεστ οωρρηξιας βγήκε θετικό! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Το προηγούμενο μήνα όταν τα είχα δει την επόμενη μέρα που έκανα το τεστ οωρρηξιας βγήκε θετικό! 

Εγώ ναι.... εκείνη την ημέρα έχω ωορηξια! την προηγούμενη είχα και θετικό τεστ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! 25η μέρα του κύκλου μου σήμερα κ περιμένω υπομονετικά να περάσουν οι μέρες να δω αν είναι τυχερός αυτός ο μήνας για μας!!! Συμπτώματα δεν έχω κ δεν κοιτάω!!! Έχω φάει τα μούτρα μου τόσο καιρό κ απλά περιμένω!!! Μόνο το στηθος μου έχει πρηστεί τρομερά από την ωορρηξία κ πέρα!!! Εύχομαι την Παρασκευή που είναι κ η γιορτή του αντρουλη μου να μη με θυμηθεί η περίοδος κ να έχω το πιο τέλειο δωράκι για εκείνον!!! ???Φιλιά σε όλες σας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η earrp είπε:

Καλημέρα... Μετα σταμάτησαν τα υγρά... Οπότε θα δω κ σήμερα.... Αν κ το θεωρώ πολύ νωρίς ακόμη... Μετράω Κ πρωινή θερμοκρασία από το στόμα... ?

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 25η μέρα του κύκλου μου σήμερα κ περιμένω υπομονετικά να περάσουν οι μέρες να δω αν είναι τυχερός αυτός ο μήνας για μας!!! Συμπτώματα δεν έχω κ δεν κοιτάω!!! Έχω φάει τα μούτρα μου τόσο καιρό κ απλά περιμένω!!! Μόνο το στηθος μου έχει πρηστεί τρομερά από την ωορρηξία κ πέρα!!! Εύχομαι την Παρασκευή που είναι κ η γιορτή του αντρουλη μου να μη με θυμηθεί η περίοδος κ να έχω το πιο τέλειο δωράκι για εκείνον!!! ???Φιλιά σε όλες σας!!! 

Καλημερα. Κοριτσι. Μου.. Χαλαρα κ. Ευχομε. Να εχεις. Θετικα αποτελεσματα.. Εγω. Διανυω την 32μερα κ. Ακομα τιποτα.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου .

Εύχομαι θετικά αποτελέσματα και για τις δύο σας .

Λένι μου ποια μέρα θα διαλέξεις για τεστ;

Εγώ είμαι στην 28η σήμερα δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική αν περάσει η Κυριακή θα έχω ελπίδες

Εμένα τη γιορτή του ο άντρας μου την έχει στις 9 οπότε έχω μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Καλημερα. Κοριτσι. Μου.. Χαλαρα κ. Ευχομε. Να εχεις. Θετικα αποτελεσματα.. Εγω. Διανυω την 32μερα κ. Ακομα τιποτα.. 

Καλημέρα!!! Μπράβο κοπέλα μου εύχομαι το μπεμπέ να είναι ήδη στην κοιλίτσα σου!!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα... Μετα σταμάτησαν τα υγρά... Οπότε θα δω κ σήμερα.... Αν κ το θεωρώ πολύ νωρίς ακόμη... Μετράω Κ πρωινή θερμοκρασία από το στόμα... ?

Καλημέρα! 

Και εγώ μετράω θερμοκρασία από το στόμα??δες και σήμερα άμα συνεχισεις να έχεις υγρά?

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. εγώ επιτέλους αδιαθέτησα σήμερα.. κ πάω για νέο κύκλο..με αισιοδοξία..

Καλημερα κοριτσι μου.. Δεν πειραζει να μην στεναχιορεσε παμε διναμικα κ πιο πολλες επαφες... 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Καλημέρα!!! Μπράβο κοπέλα μου εύχομαι το μπεμπέ να είναι ήδη στην κοιλίτσα σου!!!! ???

Σε ευχαριστο πολλη.. Μακαρη.. Κ. Σε σενα ευχομε θετικα αποτελεσματα!!! ???

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η egw είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου .

Εύχομαι θετικά αποτελέσματα και για τις δύο σας .

Λένι μου ποια μέρα θα διαλέξεις για τεστ;

Εγώ είμαι στην 28η σήμερα δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική αν περάσει η Κυριακή θα έχω ελπίδες

Εμένα τη γιορτή του ο άντρας μου την έχει στις 9 οπότε έχω μέρες 

Δεν χερω σκεφτομε να παω απευθειας χοριακη σημερα η αυριο.. Φοβαμε το αποτελεσμα.. Ατε μακαρη συ το ευχομε. Να εχεις θετικα.. ?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η earrp είπε:

Καλημέρα! 

Και εγώ μετράω θερμοκρασία από το στόμα??δες και σήμερα άμα συνεχισεις να έχεις υγρά?

Ναι αυτό θα δω... Σήμερα είμαι στη 13η ημέρα. Εγώ υπολογίζω κάπου στη 16η θα έχω ωορρηξια. Ευτυχώς θα είναι σκ.... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Δεν χεζρω σκεφτομε να παω απευθειας χοριακη σημερα η αυριο.. Φοβαμε το αποτελεσμα.. Ατε μακαρη συ το ευχομε. Να εχεις θετικα.. ?

Ευχαριστώ κορίτσι μου εύχομαι και σε σένα καλά αποτελέσματα.δρς ποια ήταν η πιο μακριά μέρα που είχες δει την τελευταία φορά περίοδο και πήγαινε την επόμενη

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η egw είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου εύχομαι και σε σένα καλά αποτελέσματα.δρς ποια ήταν η πιο μακριά μέρα που είχες δει την τελευταία φορά περίοδο και πήγαινε την επόμενη

Δεν.χερω τυτι. Αγωνια θα. Με φαει... Τι.ενοις?το.προηγοθμενο μηνα ειδα  22..

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Δεν.χερω τυτι. Αγωνια θα. Με φαει... Τι.ενοις?το.προηγοθμενο μηνα ειδα  22..

Κάνε μια χοριακη να μας πεις τα ευχάριστα... Άντε να βγει ο Νοέμβρης με εγκυμοσύνη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...