Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλά είμαι.. Ακόμη δεν μου ήρθε περίοδος. Οπότε εγώ πάω ούτως ή αλλιώς για τον τυχερό Νοέμβριο... 

Μην απογοητευσε περιμενε να δουμε ινα. Ερθει. Να. Τελιονεις.. Ιπομονη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Λενι είπε:

Εχο ευαισθησια στο στηθος ωρες ωρες ποναω... Κ πονους χαμηλα.... Ποτε δεν χερεις.. Να περιμενουμε... 

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα.. είμαι στην 21η ημέρα κ συνεχίζουμε...αναμονή.. αλλιώς μας βλέπω όλες Νοεμβρη. Ελπίζω να βρεθεί μια με ευχάριστα τουλάχιστον αυτό τον μήνα..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ από εμένα.. είμαι στην 21η ημέρα κ συνεχίζουμε...αναμονή.. αλλιώς μας βλέπω όλες Νοεμβρη. Ελπίζω να βρεθεί μια με ευχάριστα τουλάχιστον αυτό τον μήνα..

Καλημερα κοριτσι. Κ. Σε σενα ιπομονη να δουμε.. Αυτη η αναμονη.. Κ. Εγω στη 20 μερα.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα!!! 29η ημέρα σήμερα κι ούτε ένα σύμπτωμα, ένας πόνος, τίποτα..... Άντε να δούμε μέχρι Κυριακή! ?

άντε κοντεύεις κορίτσι μου !!! Εύχομαι ευχάριστα :) εγώ ακόμα έχω μέχρι 25 Οκτωβρίου πφΠφ 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Meli_aa είπε:

άντε κοντεύεις κορίτσι μου !!! Εύχομαι ευχάριστα :) εγώ ακόμα έχω μέχρι 25 Οκτωβρίου πφΠφ 

Να μας πει ένα ιστορικό '' ΟΧΙ'' αυτό τον μήνα η περίοδος χεχεχε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλημέρα!!! 29η ημέρα σήμερα κι ούτε ένα σύμπτωμα, ένας πόνος, τίποτα..... Άντε να δούμε μέχρι Κυριακή! ?

Με το καλό!

Να μας πεις τα ευχάριστα του Οκτωβρίου πρώτη! ?

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!

Εχω κυκλο 26 ημερων, ειχα επαφη την 11η ημερα (που βαση εφαρμογης ηταν γονιμη!!), χθες 13η ημερα ειχα λιγο αιμα στο σκουπισμα..Υπαρχει λετε περιπτωση;; Δεν ειναι πολυ νωρις να ειναι για να σημαδι εμφυτευσης;;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια ηρθα κ εγω στη παρεα!!! Εύχομαι σε όλες μας να ειναι τυχερος ο Οκτώβρης☺ Εγω ειμαι στην 25η μερα με λιγα πονακια στη κοιλια κ θερμοκρασια 37.1 περνω 2 μηνες τα glucophage για ρυθμιση περιοδου οποτε περιμενω μηπως το πετυχω.????

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου σήμερα είμαι πολύ χάλια... Το νησί μας ζει ένα δράμα.. δύσκολη μέρα με τον χαμό του λιμενικού ήρωα μας που έφυγε τόσο ξαφνικά. Τώρα γύρισα από δουλειά κ κάτω στο λιμάνι γίνεται χαμός.. όλα τα καράβια του λιμενικού κ του ναυτικού βουιζουν ασταμάτητα... 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Αχ κορίτσια μου σήμερα είμαι πολύ χάλια... Το νησί μας ζει ένα δράμα.. δύσκολη μέρα με τον χαμό του λιμενικού ήρωα μας που έφυγε τόσο ξαφνικά. Τώρα γύρισα από δουλειά κ κάτω στο λιμάνι γίνεται χαμός.. όλα τα καράβια του λιμενικού κ του ναυτικού βουιζουν ασταμάτητα... Ίσως έχετε ακούσει κάτι από τις ειδήσεις... Πριν 1 χρόνο πάλι χάθηκε ένα παλικάρι πάλι από το λιμενικό από τον ίδιο λόγο..

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

λυπάμαι πολύ! δεν έχω ανοίξει τηλεόραση δεν έχω δει τι έχει συμβεί ακριβώς! αλλά λυπάμαι όταν χάνονται οι άνθρωποι ξαφνικά! έχω χάσει κι εγώ πολύ αγαπημένα άτομα. κ ξέρω τι πόνος! υπομονή κ πίστη! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

λυπάμαι πολύ! δεν έχω ανοίξει τηλεόραση δεν έχω δει τι έχει συμβεί ακριβώς! αλλά λυπάμαι όταν χάνονται οι άνθρωποι ξαφνικά! έχω χάσει κι εγώ πολύ αγαπημένα άτομα. κ ξέρω τι πόνος! υπομονή κ πίστη! 

Έφυγε ένα παλικάρι από το λιμενικό σώμα 44 ετών από ανακοπή ξαφνικά προχθές.. ήταν γνωστός από την προσφορά του στο μεταναστευτικό ειχε σώσει πολύ κόσμο κ μάλιστα είχε τιμηθεί στο κόκκινο χαλί..

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.newsbomb.gr/ellada/news/story/923132/thrinos-pethane-o-iroas-toy-aigaioy-kyriakos-papadopoylos&ved=2ahUKEwjMsMORrP7dAhUGZlAKHT67BgUQqUMwAnoECAgQDQ&usg=AOvVaw2qUryPwG9562BqSkjUkMeH&ampcf=1

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η France είπε:

Πάλι νιώθω πονακια στην κοιλιά κ έναν ελαφρύ πονοκέφαλο κ νυστάζω πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κοιμηθεί πολλές ώρες κ κουράζομαι πολύ γενικά.

Καλιτερα περιμενε ανε. Χεις καθισυερηση με. Διας πολλη. Σημασια στα σιπτοματα εγω το. Προηγουμενο μηνα εκιταζα στο ιντερνετ εβλεπα. Σιπτοματα.. Κ ενιοθα ενω δεν γμουν καλιυερα περιμενε ανε χεις καθιστερηση που συ τπ. Ευχομε.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...