Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα @Χρηστιαννα

Δεν έχω ξανά και ακούσει για τα συγκεκριμένα τεστ ωορρηξίας! Εγώ χρησιμοποιώ τα clear blue. Είναι λίγο ακριβά αλλά με βολεύουν. Αλλιώς πάρε τα  One Step Τεστ Ωορρηξίας Ταινίες είναι ποιο οικονομικά!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
  στις On 10/9/2018 at 9:03 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Εγώ παίρνω τα στικακια που είναι φθηνά.... Για εμένα είναι καλά.... 

Expand  

Star μου αύριο θα πάω να τα πάρω από την courier. Τώρα προβληματίζομαι ποτέ να τα ξεκινήσω ώστε να μου φθάσουν 2 την ημέρα. Πήρα πακέτο των 20.. ειπα να προσπαθήσω να κάνω τις ώρες που Μ είπες στη δουλειά.. τι να κάνω.. χαχα.. ποτέ λες να ξεκινήσω?? Από την αρχή δυο-δυο η όταν κοντεύω?? Σήμερα ημέρα 3η μέρα περιόδου.ελεγα 2 του ?μηνα να τα αρχίσω ..

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 10:14 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Star μου αύριο θα πάω να τα πάρω από την courier. Τώρα προβληματίζομαι ποτέ να τα ξεκινήσω ώστε να μου φθάσουν 2 την ημέρα. Πήρα πακέτο των 20.. ειπα να προσπαθήσω να κάνω τις ώρες που Μ είπες στη δουλειά.. τι να κάνω.. χαχα.. ποτέ λες να ξεκινήσω?? Από την αρχή δυο-δυο η όταν κοντεύω?? Σήμερα ημέρα 3η μέρα περιόδου.ελεγα 2 του ?μηνα να τα αρχίσω ..

Expand  

Γενικά τι κύκλο έχεις??? 

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 10:24 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Γενικά τι κύκλο έχεις??? 

Expand  

Κ σε αυτό δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω.. είναι σταθερός γενικά δεν έχω αποκλίσεις.. τώρα σε σχέση με τον προηγούμενο ήρθε 2 μέρες μετά απ' ότι περίμενα.. κάθε μήνα σχεδόν Μ έρχεται την ίδια ημερομηνία δλδ κύκλο 30 ημερών.. η εφαρμογή του κινητού με βάση τις καταγραφές Μ λέει κύκλο 30-31 ημερών. 

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 11:06 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Κ σε αυτό δεν είμαι σίγουρη να σου απαντήσω.. είναι σταθερός γενικά δεν έχω αποκλίσεις.. τώρα σε σχέση με τον προηγούμενο ήρθε 2 μέρες μετά απ' ότι περίμενα.. κάθε μήνα σχεδόν Μ έρχεται την ίδια ημερομηνία δλδ κύκλο 30 ημερών.. η εφαρμογή του κινητού με βάση τις καταγραφές Μ λέει κύκλο 30-31 ημερών. 

Expand  

IMG_20180923_140656.jpg

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 11:06 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Expand  

Ωραία από την 10η ημέρα ξεκινά απόγευμα... Και όταν δεις να σκουραινει κάνε διπλό.... Αλλά γύρω στην 16η θα χεις ωορρηξια. Και εγώ κάπου εκεί έχω.... 

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 11:20 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Ωραία από την 10η ημέρα ξεκινά απόγευμα... Και όταν δεις να σκουραινει κάνε διπλό.... Αλλά γύρω στην 16η θα χεις ωορρηξια. Και εγώ κάπου εκεί έχω.... 

Expand  

Η εφαρμογή στην 19η Μ εμφανίζει ωορηξια αλλά θα το δούμε πως θα πάει..θα τα κάνω πιο οργανωμένα όλα αυτό το μήνα..κ για πες μου.. όταν σκουρυνει κάνω την ίδια μέρα επαφή κ την επόμενη?? Η γενικότερα άμα βλέπω ότι σκουραίνει ξεκινάω?? Καλά έχω σκοπό μαζί με τα τεστακια να ξεκινήσω κ επαφές κάθε 2 μέρες όχι μόνο γόνιμες .. αλλά να δω πως πάει για αυτό ρωταω

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 11:31 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Η εφαρμογή στην 19η Μ εμφανίζει ωορηξια αλλά θα το δούμε πως θα πάει..θα τα κάνω πιο οργανωμένα όλα αυτό το μήνα..κ για πες μου.. όταν σκουρυνει κάνω την ίδια μέρα επαφή κ την επόμενη?? Η γενικότερα άμα βλέπω ότι σκουραίνει ξεκινάω?? Καλά έχω σκοπό μαζί με τα τεστακια να ξεκινήσω κ επαφές κάθε 2 μέρες όχι μόνο γόνιμες .. αλλά να δω πως πάει για αυτό ρωταω

Expand  

Θα κάνεις και πιο πριν.... Και όταν δεις το θετικό κάνε εκείνη την ημέρα και τις επόμενες δύο άμα μπορείς... ? Γιατί εγώ είχα κάνει την ημέρα του θετικού και την επόμενη. Κ τελικά η ωορρηξια έγινε την μεθεπόμενη. Και την πάτησα.... 

Δημοσίευση
  στις On 23/9/2018 at 11:34 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Θα κάνεις και πιο πριν.... Και όταν δεις το θετικό κάνε εκείνη την ημέρα και τις επόμενες δύο άμα μπορείς... ? Γιατί εγώ είχα κάνει την ημέρα του θετικού και την επόμενη. Κ τελικά η ωορρηξια έγινε την μεθεπόμενη. Και την πάτησα.... 

Expand  

Βρε τι τραβάμε.. αλλά αξίζει όλα τα τεστακια του κόσμου χαχα ..εμένα βάση περιόδου όπως ήρθε δλδ αυτό το μήνα έκανα ωορηξια λογικα 7-8 του μήνα που μου είχαν τελειώσει τα τεστακια .. εντελώς έξω πέσαμε πως την πατήσαμε έτσι.. άρα μόλις δω θετικό κάνω πιο εντατικά.. θα κάνω κ τέστακια παράλληλα να δω μέχρι να χαθεί η γραμμή για να σταματήσω.. μη τον τυραννω άδικα τον καημένο..χαχαα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!💙💙 Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερες να φτιάξεις μια τόσο όμορφη οικογένεια! Μπράβο σου! Η εμπειρία του τοκετού στο νερό συγκλονιστική πραγματικά να την μοιράζεσαι, για κάθε κοπέλα που θα ήθελε να το δοκιμάσει!🤗
    • Καλησπερα κοριτσια και καλη κυριακη. Μια εβδομάδα εμεινε για να μαθω αν θα εχουμε ευχαριστα. Ποσες είναι μαζι μου στην αναμονη;
    • Να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος και δυνατος ❤️❤️❤️
    • Αχ ρε κορίτσια πόση δύναμη παίρνω από ολες μας εδώ πέρα… Ειλικρινα. Χθες βράδυ με έπιασαν πάλι τα κλάματα. Είναι εντελως «ακατάλληλο» το περιβάλλον μου αυτή τη στιγμή, είμαι κι εγώ ιδιαίτερα φορτισμένη, δε μου κάνει καλό. Οχι ότι έχουν κάτι οι άνθρωποι, αλλά συνεχώς κουβέντες γύρω από βρεφάκια, οι γονείς του φίλου μου χθες ήρθαν στο σπίτι λίγο να μας δούνε κ μου έφεραν λαμπάδα, εννοείται συνοδευόμενη από την ευχή  «καλό Πάσχα, με ένα μωράκι κι εσύ του χρόνου, μην αργείτε άλλο». Δεν ζηλεύω με κακία, τα χαίρομαι τα παιδάκια, ωστόσο συνεχώς σκέφτομαι μετά , όταν μένω μόνη, πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση… Κι αυτό δε μου κάνει καλό, με στεναχωρεί.  Ούτε εγώ είμαι παντρεμένη @Lilaki93 μένουμε μαζί έχει γίνει η πρόταση αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι.. όχι ακόμα.  Σε άλλα νέα έκανα τεστάκι σήμερα, αρνητικό εννοείται… Τι να πω… Καλη Κυριακή σε όλες  κορίτσια! 
    • Αχ, το στεγνωτηριο... Πόσο έχω μετανιώσει που δεν έχω πάρει...  Ναι... Κι εμένα μου φάνηκε νωρίς. Στον πρώτο είχαμε ξεκινήσει όταν είχε κλείσει τους 5 μήνες. Αλλά το είδε το μωρό ο γιατρός που καθόταν σταθερός και που δεν έφτυνε το κουτάλι, είδε ότι έπεσε και στην καμπύλη των κιλών, κι είπε ξεκινήστε τον και θα δούμε. Για την ώρα ψιλοκαλα τα πάει, έμαθε το κουτάλι, τρώει και 8-10 κ.γ. δύο φορές τη μέρα. Τον βλέπω που ανοίγει και μόνος του το στόμα και αρπάζει το κουτάλι και το μασουλαει με μανία (το κουτάλι, όχι το φαγητό 😆). Τον ταΐζουμε πουρεδες βέβαια, παρα είναι μικρός για κομματάκια. Εν τώ μεταξύ, μας είπε εισαγωγή με πατάτες, κολοκύθια, καρότο, μετά κοτόπουλο, μοσχάρι. Τώρα είπε κι αυγό μέσα σε αυτά 🤷 η παιδίατρος που είχα στον μεγάλο μας είχε ξεκινήσει με μπανάνες και τέτοια... Θα δούμε την εξέλιξη... Τώρα μετά το Πάσχα θα τον πάμε στον παιδίατρο να τον δει και θα σας πω τα νέα του. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...