Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τυχερός σεμπτεμβρης??

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η sofiefin1982 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό!!! Εύχομαι κ άλλες πολλές ανακοινώσεις τέτοιες μέσα στο μήνα!!! 

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου σύντομα όσες το επιθυμείτε να δείτε κι εσεις ενα θετικό τεστ.Κι εγω εχω περασει πολλα..2 παλινδρομες κ πολλες προσπάθειες.Ευτυχως εχω την κόρη μου και ελπιζω να κρατήσω σύντομα και το δεύτερο παιδάκι μου πρώτα ο θεός!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lenaki1890 είπε:

Και σε εμένα σήμερα....άντε ξεκινάμε γερά ?????

Μαζί πάμε εμείς λενακι!!!αντε καλές προσπάθειες! !!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ωωω τέλεια.... Αντε βουρρρ.... 

Σε τι βάση είσαι σταρ? Βλέπω που λέτε για τις θερμοκρασίες. Δεν το έχω ψάξει ποτέ αυτό! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η RnMl είπε:

ΚΑΛησπερα κοριτσια τι κανετε;Εκανα τεστ σημερα κ ειναι θετικό.Τριτη εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο.Ελπιζω αυτο τον μηνα να ακούμε για νέες εγκυμοσύνες συνεχεια!!!!

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό!!!

Μακάρι κ για εμάς που περιμένουμε!!!

Δημοσίευση

Δεν ξέρω @Starrr πότε ακριβώς. Πάντως τέταρτη μέρα περιόδου είχα 36.1 κ τη Δευτέρα δηλαδή τέσσερις ημέρες πριν είχα 36,5 που ήταν η υψηλότερη του κύκλου μέχρι στιγμής. Από την Τρίτη κ μετά 36,3 σταθερά.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η RnMl είπε:

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου σύντομα όσες το επιθυμείτε να δείτε κι εσεις ενα θετικό τεστ.Κι εγω εχω περασει πολλα..2 παλινδρομες κ πολλες προσπάθειες.Ευτυχως εχω την κόρη μου και ελπιζω να κρατήσω σύντομα και το δεύτερο παιδάκι μου πρώτα ο θεός!!!

Συγχαρητήρια!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Μαζί πάμε εμείς λενακι!!!αντε καλές προσπάθειες! !!!

Σε τι βάση είσαι σταρ? Βλέπω που λέτε για τις θερμοκρασίες. Δεν το έχω ψάξει ποτέ αυτό! 

Είμαι στην 12η ημέρα... Ακόμη να ρθει η ωορρηξια. Αν κ έχω κάτι πονακια... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η RnMl είπε:

ΚΑΛησπερα κοριτσια τι κανετε;Εκανα τεστ σημερα κ ειναι θετικό.Τριτη εχω ραντεβού με τον γυναικολόγο.Ελπιζω αυτο τον μηνα να ακούμε για νέες εγκυμοσύνες συνεχεια!!!!

Ωωω τι υπέροχα νέα... Μπράβο κοριτσαρα μου... Σου εύχομαι με το. Καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου... ???

Δημοσίευση
στις On 12/9/2018 at 5:16 ΜΜ, ο/η RnMl είπε:

Οταν τους πεις οτι θέλεις την τίμια ζώνη σε ρωτάνε διεύθυνση κ στη στέλνουν 

Κοριτσι τους  έστειλα... Μου απάντησαν κ μου μου ζήτησαν διεύθυνση... Τώρα περιμένω... Σε ευχαριστώ πολύ ??

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η earrp είπε:

Για να έχεις τέτοια πονακια σίγουρα θα έρχετε η ωορρηξία  οποτε θα δείξει αύριο θετικό λογικά η την Κυριακή που  θα είναι 14 μέρα του κύκλου! Έχεις υγρά σαν το ασπράδι του αυγού;

Όχι ακόμη δεν έχω υγρά τέτοια... Βέβαια μπορεί να μπερδεύομαι γιατί έχω κ επαφές οπότε έχω μετά υγρά. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Λενι είπε:

Starr Νε ειχα υγρα και ειχα κ τι. Δευτερα υγρα.. K σενα πρεπει. Να. Εχιεις ωοριξεια αμα. Εχεις κ πονακια.. 

Τα τεστ ωορρηξιας είναι αρνητικό μέχρι στιγμής.. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Maria1986@@ είπε:

Κοριτσι τους  έστειλα... Μου απάντησαν κ μου μου ζήτησαν διεύθυνση... Τώρα περιμένω... Σε ευχαριστώ πολύ ??

Θα δεις ολα θα πάνε καλα.Εγω πιστεύω πολυ κ οταν πήρα κ την ζωνη ημουν σίγουρη οτι θα μείνω έγκυος κ όντως έμεινα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και καλό Σ-κ. Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. θεωρώ ότι είτε σας έχει συμβεί ή τέλος πάντων θα καταλάβατε.. γέννησε η γυναίκα του ξαδέλφου του άντρα μου κ θα πάμε σήμερα στο μαιευτήριο . Πφ ποσο ΔΕΝ θελω να πάμε ... θα αρχίσουν πάλι όσοι είναι εκεί άντε και στα δικά σας και τι περιμένετε κλπ κλπ. Λες και τα μωρά τα κανεις παραγγελία κι έρχονται !!! Ελπίζω να κρατηθώ κ να μην βρίσω κανέναν ? εντωμεταξύ εννοείται δεν έχουμε πει σε κανέναν ότι προσπαθούμε είναι καθαρά προσωπικό . Γιατί μετά θα σχίσουν «μήπως έχετε κανένα πρόβλημα κ ψαχτείτε» κ τέτοια ...  για παιδάκι ξεκινήσαμε μετά τον 1 χρόνο γάμου . Αλλά who cares τι λένε οι άλλοι . είμαστε καλά και υγιείς κ οποτε θέλει ο Θεός θα γίνει ... ουφ τα είπα :) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Meli_aa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό Σ-κ. Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας. θεωρώ ότι είτε σας έχει συμβεί ή τέλος πάντων θα καταλάβατε.. γέννησε η γυναίκα του ξαδέλφου του άντρα μου κ θα πάμε σήμερα στο μαιευτήριο . Πφ ποσο ΔΕΝ θελω να πάμε ... θα αρχίσουν πάλι όσοι είναι εκεί άντε και στα δικά σας και τι περιμένετε κλπ κλπ. Λες και τα μωρά τα κανεις παραγγελία κι έρχονται !!! Ελπίζω να κρατηθώ κ να μην βρίσω κανέναν ? εντωμεταξύ εννοείται δεν έχουμε πει σε κανέναν ότι προσπαθούμε είναι καθαρά προσωπικό . Γιατί μετά θα σχίσουν «μήπως έχετε κανένα πρόβλημα κ ψαχτείτε» κ τέτοια ...  για παιδάκι ξεκινήσαμε μετά τον 1 χρόνο γάμου . Αλλά who cares τι λένε οι άλλοι . είμαστε καλά και υγιείς κ οποτε θέλει ο Θεός θα γίνει ... ουφ τα είπα :) 

Εννοειται οτι σε καταλαβαίνουμε ολες οι γυναίκες. Ο κόσμος πάντα θα ασχολείται. Πρεπει να μαθουμε να μη μας νοιαζει και να απανταμε με ευγενεια αλλα να μπαινει ο αλλος στη θεση του. Εγω ειμαι 2 χρονια παντρεμενη και μολις ξεκινησαμε τις προσπαθειες. Δε θελαμε πιο πριν. Και φυσικα δεν ενημερωνουμε κι εμεις κανεναν. Ουτε γονεις. Φαντασου λοιπον τι ακουω... επισης λιγο καιρο μετα τον γαμο παρατηρουσα οτι καποιοι γνωστοι στον δρομο κατεβαζαν το βλεμμα στην κοιλια μου να παρατηρησουν αν αρχισε να φουσκωνει. Δεν ειναι αγένεια; Είμαι αποφασισμενη παντως οτι αν απο εδώ και περα με ενοχλησει καποιος με αυτο που θα πει... θα του απαντησω καταλλήλως. Δεν αφορά κανεναν ... οπως εσυ πχ δεν τους ρωτας: γιατι δεν παντρευεσαι; γιατι δε βρισκεις δουλεια; λεμε τωρα... παραδειγματα εφερα... ειναι αγενεις αυτες οι ερωτησεις...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Λενι είπε:

Starr m εγω ποτε δεν καταλαβα τα τεστ απλα να εχεισ επαφες οσο πιο πολες κ. Σιγα. Σιγα.. Αμα καμεις τα τςεστ ανγχονεσε παραπανω κ αργι ι ωοριξεια ισος καμις πιο αργα.. 

Τα τεστ τα χω πιο πολύ για να ξέρω πότε περιμένω περίοδο. Δεν με αγχώνουν.. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vayaki είπε:

Εννοειτε οτι σε καταλαβαίνουμε ολες οι γυναίκες. Ο κόσμος πάντα θα ασχολείται. Πρεπει να μαθουμε να μη μας νοιαζει και να απανταμε με ευγενεια αλλα να μπαινει ο αλλος στη θεση του. Εγω ειμαι 2 χρονια παντρεμενη και μολις ξεκινησαμε τις προσπαθειες. Δε θελαμε πιο πριν. Και φυσικα δεν ενημερωνουμε κι εμεις κανεναν. Ουτε γονεις. Φαντασου λοιπον τι ακουω... επισης λιγο καιρο μετα τον γαμο παρατηρουσα οτι καποιοι γνωστοι στον δρομο κατεβαζαν το βλεμμα στην κοιλια μου να παρατηρησουν αν αρχισε να φουσκωνει. Δεν ειναι αγένεια; Είμαι αποφασισμενη παντως οτι αν απο εδώ και περα με ενοχλησει καποιος με αυτο που θα πει... θα του απαντησω καταλλήλως. Δεν αφορά κανεναν ... οπως εσυ πχ δεν τους ρωτας: γιατι δεν παντρευεσαι; γιατι δε βρισκεις δουλεια; λεμε τωρα... παραδειγματα εφερα... ειναι αγενεις αυτες οι ερωτησεις...

Αυτό με το χαμήλωμα του βλέμματος στην κοιλιά ή να πάρεις μια ημέρα άδεια λόγω κρυωλογηματος κ να ακούς μετά τα σενάρια όντως είναι άκομψα.

Πάντα όμως ο κόσμος θα είναι έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vayaki είπε:

Εννοειτε οτι σε καταλαβαίνουμε ολες οι γυναίκες. Ο κόσμος πάντα θα ασχολείται. Πρεπει να μαθουμε να μη μας νοιαζει και να απανταμε με ευγενεια αλλα να μπαινει ο αλλος στη θεση του. Εγω ειμαι 2 χρονια παντρεμενη και μολις ξεκινησαμε τις προσπαθειες. Δε θελαμε πιο πριν. Και φυσικα δεν ενημερωνουμε κι εμεις κανεναν. Ουτε γονεις. Φαντασου λοιπον τι ακουω... επισης λιγο καιρο μετα τον γαμο παρατηρουσα οτι καποιοι γνωστοι στον δρομο κατεβαζαν το βλεμμα στην κοιλια μου να παρατηρησουν αν αρχισε να φουσκωνει. Δεν ειναι αγένεια; Είμαι αποφασισμενη παντως οτι αν απο εδώ και περα με ενοχλησει καποιος με αυτο που θα πει... θα του απαντησω καταλλήλως. Δεν αφορά κανεναν ... οπως εσυ πχ δεν τους ρωτας: γιατι δεν παντρευεσαι; γιατι δε βρισκεις δουλεια; λεμε τωρα... παραδειγματα εφερα... ειναι αγενεις αυτες οι ερωτησεις...

Φανταστείτε εγώ κορίτσια που έχω πάρει και 3-4 κιλακια από τον γάμο και μετά!  Λόγω φαγητού βέβαια γιατί έως και τον γάμο πιεζομουν για να είμαι αδύνατη. Εδώ μου έχουν πει ' Σαν να πήρες τα 2-3 κιλακια έχουμε τίποτα??  ' ειλικρινά είναι πολύ ενοχλητικό!  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...