Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 23/10 ΚΑΙ ΟΧΙ 03/11 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΡΙΑ,Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

Λουσίλα μου, καλωσήρθες και συγχαρητήρια για τη μικρή σας μπουμπουκίτσα!!! Να σας ζήσει και να τη χαρείτε γερή κι ευτυχισμένη!!!

Περιμένουμε την δική σου ...ιστορία τοκετού πλέον και εννοείται... τις πρώτες της φωτογραφίες!!! :laugh: :laugh:

gd58580_its_a_girl_bear.jpg

Δημοσίευση

να σας ζήσει το θαυματακι σας. Ναι ειναι απεριγραπτη η εμπειρια και μετα ξεχνιονται ολα τα δυσαρεστα της γεννας. Φανταζομαι οτι τωρα θα χαιρεσαι το μωρακι σου. Περιμενουμε φωτογραφιες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Δε συμμετέχω πολυ γιατί τρέχω αλλα σας διαβάζω οσο προλαβαίνω.. χαίρομαι που ολα πανε καλα για ολες σας!!! ❤️ Θα ηθελα να σας ρωτήσω, όσες έχετε παιδακια σε ηλικία για παιδικό σταθμό αν τα στέλνετε φετος και πως τα πάτε προς το παρόν με ιωσεις? @το χοντρό μπιζέλι αν θυμάμαι καλά θα έστελνες κι εσυ το παιδάκι σου φέτος εε? Πώς πήγε ο Σεπτέμβρης σας? Εγω κορίτσια τον έστειλα μιας και συμφώνησε και ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος αλλα στις 2 βδομάδες αρρώστησε και ενω ήταν σχετικά απλή ίωση, ταλαιπωρηθηκαμε αρκετά όλοι..  κ πραγματικά τωρα δεν ξερω τι να κάνω, αν πρεπει να τον σταματήσω ή να τον ξαναστειλω..
    • Κορίτσια όσες έχετε ήδη αλλο παιδάκι, το στέλνετε παιδικό φετος? @Ioanna6αν δεν κανω λάθος νομίζω οτι εσυ εχεις..και οποια αλλη εχει κορίτσια, αν μπορείτε να μου πειτε τι κάνετε με τα μεγάλα σας παιδακια..
    • Κορίτσι μου δε νομίζω οτι έχεις κάποιο αλλο πρόβλημα. Τα συμπτώματα δεν κρατάνε το ίδιο σε όλες. Θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που ειχα παει στον γιατρό γύρω στην 11η εβδομάδα και μου λέει πρεπει να έχουν αρχίσει να υποχωρούν τα συμπτώματα λογικα κ να είσαι καλύτερα. Και σκεφτηκα απο μέσα μου τι λεει????? Εγω στη 12η εβδομάδα ήμουν χειρότερα απο ποτε κι εκανα τους περισσότερους εμετούς.. μετα απο αυτο βελτιώθηκε καπως η κατάσταση αλλα για να πω οτι είμαι εντελώς εντάξει χρειάστηκε να περασει κ όλος ο 4ος μήνας. Οπότε μην αγχώνεσαι! Ο καθε οργανισμός το αντιμετωπίζει διαφορετικά και εχει το δικό του χρόνο! Λίγη υπομονή ακομα και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα! Ποσο εισαι τωρα?
    • 19 μηνών παλικάρι!! Είναι ένας γλύκας, αλλά μερικές φορές το παρακάνει, τεστάρει τα όριά του προφανώς.
    • Ναι πάντα για τον κάθε γιατρό θα ακούσεις τα πάντα..το έχω ψάξει και από άλλες συζητήσεις σε άλλα φορουμς κλπ και το 90% έλεγε τα καλύτερα υπήρχαν 1-2 περιστατικά αναφορές για όχι καλή εμπειρία αλλά πραγματικά τα πιο πολλά ήταν θετικά και επίσης έχει πολύ βαρύ βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία, το πως θα είναι και θα τύχει εκείνη τη μέρα είναι άγνωστο σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.Στην εμβρυομητρικό που πήγα τελευταία μου πε οτι ο συγκεκριμένος έχει σαν πολιτική να παρακολουθεί στενά τα μονοχοριακά από κοντά με εισαγωγή τις τελευταίες δυο βδομάδες καθαρά προληπτικά και όχι ότι είδε κάτι.Θα τον ξανα δώ δευτέρα και θα δω πως θα πάει το ραντεβού και τι θα μας πει. Ναι, ναι μίλησα και κατέληξα νομίζω τηλεφωνικώς και θα κάνω και ένα ραντεβού γνωριμίας από κοντά να το σιγουρέψω.Σε ποιά πόλη είσαι εσύ και που θα γεννήσεις; Θυμησέ μου είσαι μονοχοριακά ή διχορικά εσύ? Μακάρι ναι και εγώ για το 36 παρακαλάω να φτάσω να πάρουν και λίγο βάρος, ενώ στην αρχή έπαιρναν κάμποσο τώρα στην τελευταία μέτρηση μου φ΄άνηκε πήραν πολύ λιγότερο αν κ η γιατρός που ρώτησα δεν είπε κάτι, ίσως πιο μετ΄α να κόβει..ποιος ξέρει θα δείξει!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...