Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σου! Εεεεεεε κανε υπομονη, θα την χρειαστεις.... χαχαχα
Αλλες ειναι τυχερες και δεν εχουν τπτ αλλα και εγω σε καταλαβαινω μεχρι και τον 4ο μηνα δυστυχως ημουν ενα μαυρο χαλι εχασα καπου 4 κιλα και γενικα....αισχος! Αλλα ηρθαν καλυτερες μερες χωρις εμετους. Δεν μπορω να σου προτεινω τπτ περα απο υπομονη και παρε και κρακερς ή φρυγανιες να τρως συνεχεια.

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπλε είπε:

Γεια σου! Εεεεεεε κανε υπομονη, θα την χρειαστεις.... χαχαχα
Αλλες ειναι τυχερες και δεν εχουν τπτ αλλα και εγω σε καταλαβαινω μεχρι και τον 4ο μηνα δυστυχως ημουν ενα μαυρο χαλι εχασα καπου 4 κιλα και γενικα....αισχος! Αλλα ηρθαν καλυτερες μερες χωρις εμετους. Δεν μπορω να σου προτεινω τπτ περα απο υπομονη και παρε και κρακερς ή φρυγανιες να τρως συνεχεια.

Είναι η 2η μου εγκυμοσύνη και η 1η έτσι μέχρι 4ο μήνα που λες... Ευχαριστώ πολύ ❤️

Δημοσίευση

Και εγώ νιώθω αναγουλες οοολη την ωρα, ότι και να φαω με ενοχλεί, τα φρουτα μου προκαλούν παλινδρόμηση στομάχου, οι μυρωδιές εδω και μια βδομάδα σχεδον ολες με ενοχλούν και διαθεση δεν το συζητάμε η θα νυστάζω ή θα εχω νεύρα η γενικά χάλια ? κάνω υπομονή αλλά νιώθω οτι κανείς δεν με καταλαβαίνει... εχω ψυχολογικά?? ?? χτες σκεφτόμουν και αν γεννηθεί το μωρο και συνεχίσω και νιώθω έτσι?? Αλλά βλέπω Ότι μάλλον όλο αυτό περνάει μετά ? 

Δημοσίευση

Ουφφφ μια από τα ίδια ονη μέρα ζαλάδα και ναυτιες  όλα να μυριζουν  εγώ είμαι και συνέχεια στο κρεβάτι γιατί έχω και λίγο αιμα ουφφφ όλη μέρα στο κρεβάτι....την άλλη βδομάδα έχω να κάνω υπέρηχο....

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...