Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και γω είχα αυτά τα τεστ και έκανα κάθε μέρα για να δω τη γραμμή να σκουραίνει κάποια στιγμή όμως μου προκάλεσαν άγχος και δεν σκουρηναν αρκετά και όπως θα ήθελα έτσι πήρα και  άλλη μάρκα και σύγκρινα και εκείνα και ήταν όλα καλά ίσως δεν είναι τόσο σωστά στο να δείχνουν την γραμμή να σκουραίνει 
    • Εμένα με έβγαλε οφ σήμερα η μικρή, όλη μέρα ζήτημα αν έκανε δυο 10 λεπρούς ύπνους. Γκρινιτσα πολύ. Την έκανα μπανακι της έδωσα και γαλατακι και πριν λίγο κοιμηθηκε. Ελπίζω να κοιμηθεί αρκετές ώρες μπας και ξεκουραστώ. 
    • Όχι σήμερα δεν έκανα άλλο! Αύριο 😅😅😅έχω τόσα πολλά που θέλω να τα κατανάλωσω..κ είμαι το 3ο χερι σε αυτά τα τεστ.τα πήρε η κολλητή μου έμεινε έγκυος τα έδωσε στην άλλη φίλη μας έμεινε έγκυος κ είχαν μείνει τόσα πολλά που μου τα έδωσε εμένα μετά.. λέτε να είναι τα τυχερά? Μακάρι γιατί έχω δυσαρεστήσει με όλη αυτή την ιστορία!!! Με το καλο σε σένα! Εγώ είμαι πολύ αρχή ακόμα έχω μέλλον...
    • Η αλήθεια είναι ότι σήμερα που ξάπλωνα και ήμουν ήρεμη ειδικά το ένιωθα πιο έντονα κάτι να κινείται και είναι αρκετά χαμηλά για να πω το έντερο πιστεύω παρόμοια ένιωθα και στο πρώτο μου απλά μου έκανε εντύπωση τόσο νωρίς 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...