Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!Δεν ξερω αν εχω μπει σε σωστη κατηγορια αλλα θελω να με βοηθησετε!Ειναι τελειως χαζο αυτο που θα πω αλλα γενικα εχω υπερβολικο αγχος με το μωρο μου!Φοβαμαι συνεχως μην παθει τιποτα μου κολλανε εμμονες ιδεες κ φτιαχνω σεναρια!Τωρα μου εχει κολλησει οτι επειδη κοιμαται στο παρκο και στριμωχνει το κεφαλακι του στο διχτυ μηπως πιεζεται πολυ το κεφαλι του κ εχει προβλημα!Υπαρχει τετοια περιπτωση;Κοιμαται συνεχεια στριμωγμενος οπου κ να τον βαλω.Ειναι 11 μηνων.Εννοειται εχω σταματησει να λεω στους αλλους τετοια πραγματα γιατι νομιζω οτι αγγιζω τα ορια της παρανοιας αλλα φοβαμαι υπερβολικα!Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσίευση

Αχαχαχα!! Αγχωμενη μανουλα, μου θυμησες τον αντρα μου!!

Μια χαρα κοιμαται το ζουζουνι σου..! Αν πονουσε ή εστω αν τον ενοχλουσε κατι, θα ξυπνουσε!!

Σε πολλους αρεσει να κοιμουνται στριμωχτα!!

Να το χαιρεσαι..!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rosemary είπε:

Αχαχαχα!! Αγχωμενη μανουλα, μου θυμησες τον αντρα μου!!

Μια χαρα κοιμαται το ζουζουνι σου..! Αν πονουσε ή εστω αν τον ενοχλουσε κατι, θα ξυπνουσε!!

Σε πολλους αρεσει να κοιμουνται στριμωχτα!!

Να το χαιρεσαι..!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rosemary είπε:

Ενταξει νομιζω οτι ειμαι λιγο τρελη..αλλα οντως αγχωνομαι παρα πολυ και καταλαβαινω οτι ειναι λαθος!Δεν ξερω ισως γιατι πριν λιγο καιρο εφαγε μια πολυ καλη τουμπιτσα!!Ευχαριστω για την απαντηση το ειχα αναγκη να ακουσω κατι που θα με ηρεμουσε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...