Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εφάρμοσα αυτό με τον λύκο και έπιασε. Σας ευχαριστώ. 
    • Επιστρέψαμε στο παιδικό ποδήλατο και επιτέλους κάνουμε βόλτες χίλια ευχαριστώ. 
    • Χρύσα μου τα εφάρμοσα και έπιασαν οι λίστες. Σε παρακαλώ όταν μπορέσεις γράψε μας και άλλα tips. Είχες πει κάτι για κουτιά δραστηριοτήτων που βγάζεις ένα κάθε μέρα. Τι εννοείς; 
    • Βαρέθηκες να ακούς ότι συμφωνούμε αλλά να σου πω ότι ο δικός μου γιατρός με 5 μέρες καθυστέρηση δεν ήθελε καν να με δει! Θα έφευγα για διακοπές στο εξωτερικό την επόμενη μέρα και του ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενδομήτριο πριν φύγω μη συμβεί τίποτα και είμαι μακριά. Και μου είπε πήγαινε περνα καλά χωρίς άγχος και έλα όταν γυρίσεις να ακούσουμε καρδιά μια και καλή. Έχω να το λέω ότι η καρδιά της ψυχουλας μου πρωτοχτύπησε στην Ανδαλουσία! Με το καλό το μωράκι σου!
    • @Σοφία21 να σου πω κι εγω τη δικη μου οπτικη. Θεωρω οπως ειπαν κι αλλες κοπελες οτι οι αντρες πολλες φορες δεν ξερουν πως να διαχειριστουν καποιες καταστασεις. Περιμενουμε να φερθουν οπως εμεις η να πουν ο,τι θα λεγαμε εμεις αλλα σκεφτονται πολυ διαφορετικα. Ο δικος μου αντρας καθε φορα που παω να του πω οτι κατι εχω δε νιωθω πχ καλα η ποναω καπου μου λεει νευριασμενα τι εχεις παλι; και μου ερχεται να του σπασω τα μουτρα 😅 σκεφτομαι στιγμιαια μα καλα δε νοιαζεται καθολου; αλλα ξερω οτι μ αγαπαει παρα πολυ μου το εχει αποδειξει σε πολλες φασεις της ζωης μας και οτι ειναι ο δικος του τροπος να αντιδρασει επειδη στην πραγματικοτητα αγχωνεται οταν με βλεπει να μην ειμαι καλα. Βεβαια εσυ ξερεις τον συντροφο σου και πως σε αντιμετωπιζει σε ολες τις πτυχες της ζωης σας. Επισης οσο γι αυτο που ανεφερες οτι βλεπεις αλλους αντρες εγω θα σου πω να μην συγκρινεις γιατι δεν ξερεις μεσα στο σπιτι του καθενος τι συμβαινει. Ξερω εγω τρυφερους και περιποιητικους αντρες που εχουν ριξει κερατο καργα οπως επισης και γυναικες που εκθειαζουν στα σοσιαλ μιντια η σε συζητησεις ποσο καλα περνανε με τους αντρες τους και μετα χωριζουν και λες αυτο το ζευγαρι που ηταν τοσο αγαπημενο πως; οπως και να χει ζυγισε τα πραγματα. Α και τελευταιο αν θες να προχωρησεις τη ζωη σου μαζι του θεωρω οτι αυτο ειναι ασχετο με το θεμα του παιδιου η τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι (δλδ παντρευομαστε μονο αν κανουμε παιδι) οποτε αν το θες ισως θα μπορουσες να το ριξεις στο τραπεζι των συζητησεων!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...