Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλημέρα Κορίτσια!!!!εγώ είμαι σε φάση ωορρηξίας και έχω και πρόβλεψη από Ζαίρα!!!χαμός θα γίνει 😋😋 καλά άμα βγει αληθινή θα κάνω χαμό μιλάμε!!!!!βέβαια έχει πει και +3 πάει η πρόβλεψη ...άρα έως Ιούνιο 😜
Καλημέρα κορίτσια, καλή Παρασκευούλα!
@evaa__ πέρα από το τεστ που έδειξε θετικό χθες, τα υγρά σου πώς είναι; και ποια μέρα του κύκλου είσαι; όντως μπορεί να έκανες αργότερα αυτό τον κύκλο.
@Rena92 έχεις καθυστέρηση δηλαδή και το τεστ είναι αρνητικό; Τότε ναι ίσως απλά καθυστέρησε η περίοδος;
@annie! εσύ πώς είσαι; Δευτέρα υπέρηχο ε;
Καμία άλλη στην αναμονή για περίοδο;
Εγώ αναμένω από βδομάδα, πολύ φούσκωμα γενικά και οι ρώγες μου, το στήθος όλο βασικά με καίει, το βράδυ δηλαδή όταν βγάζω σουτιέν περπατάω και πονάω! Αλλά γενικά στους τελευταίους κύκλους με πονάει το στήθος πριν την περίοδο, οπότε δεν πολύ δίνω σημασία. Προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά για την περίοδο!
Πρέπει να το ψάξω γιατί για να πάω σε άλλες ειδικότητες θέλω χαρτί από παιδίατρο. Κάπως έτσι λειτουργεί εδώ! Απλά πρώτα πρέπει να λύσουμε τα θέματα κ μετά να ξεκινήσω να το ψάχνω γιατί τώρα προέχουν άλλα!
θα σου στείλω σίγουρα ν μου πεις για τις εξετάσεις που κάνατε!
❤️❤️❤️❤️
Έκανα χθες κ ήταν αρνητικό! Ωστόσο χθες είχα τρομερές κράμπες στην κοιλιά, τσιμπήματα που πεταγόμουν και φούσκωμα. Και σήμερα έχω πονοκέφαλο συν κακή διάθεση. 😝 φαντάζομαι όμως θα είχε δείξει το τεστακι μου, τι να πω..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.