Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη και αναμονή χοριακης!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Snoop είπε:

Υπάρχει κάποια που έχει κάνει εμβρυμεταφορα και περιμένει να περάσουν οι μερες;;

Καλημέρα Snoop είμαστε αρκετές εδώ για υποστήριξη κι εγώ σε καμια εβδομάδα υπολογιζω πρώτα ο Θεος!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας κορίτσια πολύ χαίρομαι που δεν ειμαι μόνη....την πέμπτη ια πάω για χοριακη Αλλά είναι πολύ πρησμένο η κοιλ ια μου χαμηλά και ιδιαίτερα προς τα αριστερά. Την πρώτη φορά που έκανα εξωσωματικη (αποτυχημενη) δεν είχα τίποτα Αλλά και τώρα δεν μπορώ να κουνηθώ. Πέφτουμε σε λακκούβες με το αυτοκίνητο πονάω,Ακουμπάει το παντελόνι ποναω, δεν ξερω τι είναι. Έχουμε βάλει μια βλαστοκυηστη με βαθμό αριστο 4αααπό κρυοψηξη και σκέφτομαι να παρω  τεστ θα φανει τιποτα λετε??

Δημοσίευση

nikona σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...κάναμε την εμβρυομεταφορα στις 26/6 την Πέμπτη 5/7 Είναι να κάνω την χοριακη γι'αυτό λέω τώρα 2 μέρες είναι αν είναι δεν θα δείξει?

Δημοσίευση
στις On 3/7/2018 at 11:58 ΠΜ, ο/η Snoop είπε:

nikona σε ευχαριστώ πολύ μακάρι...κάναμε την εμβρυομεταφορα στις 26/6 την Πέμπτη 5/7 Είναι να κάνω την χοριακη γι'αυτό λέω τώρα 2 μέρες είναι αν είναι δεν θα δείξει?

Δυο μέρες μείνανε το γραφέις και εσυ κάνε λίγο υπομονή ακόμη για χοριακη και σίγουρα αποτέλεσματα νιώθω το άγχος την αγωνία  σου και το ποσο αργά περνάνε οι μέρες αλλα αν ήτανε θα μας δινανε νωρίτερα χοριακη. Εύχομαι με θετικά αποτέλεσματα!!! 

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια εγω που ειχα κάνει μια ημερα νωρίτερα χοριακή και είχε βγεί 3ψηφιο νούμερο, ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω και την επόμενη γιατί τον ενδιέφερε η χοριακή της συγκεκριμένης ημερας, δεν ρωτησα γιατί...

Δημοσίευση
στις On 3/7/2018 at 11:58 ΠΜ, ο/η Snoop είπε:

Κρατησου λιγο!!!! Τι εμεινε πια;;; Λιγεε ωρες!!! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη! Θα περιμενουμε νεα σου. Κ παλι καλη επιτυχια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

Κρατησου λιγο!!!! Τι εμεινε πια;;; Λιγεε ωρες!!! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη! Θα περιμενουμε νεα σου. Κ παλι καλη επιτυχια!!!

Κορίτσια Ευχαριστώ πολύ....θα σας ενημερώσω θα σκάσω μετράω σαν τους φαντάρους και χειρότερα γιατί αυτοί τουλάχιστον ξέρουν το αποτέλεσμα!!Δεν ξέρω πώς άντεξα σήμερα και δεν πήρα ένα τεστ πέρασα από 3 φαρμακεία και όλο έλεγα να σταματήσω Αλλά λέω οχι θα κρατηθεις!μακάρι να πάνε όλα καλά...Ευχαριστώ πολύ πάντως που υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν πραγματικά γιατί δυστυχώς όσο και να θέλει κάποιος να σε ακούσει ή να σε καταλάβει αν δεν έχει κάνει την όλη διαδικασία δυστυχώς δεν μπορεί. 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ...ευχομαι και σε όλες όσες προσπαθούν Αλλά και είναι εγκυουλες καλά αποτελέσματα.. ευτυχώς έκανα και την δεύτερη χοριακη και έχει φτάσει στα υψη( το είχα ένα άγχος).

Δημοσίευση

Καλησπερα και εγώ μετά από μεταφορά βλαστοκυστων....- Θα κάνω χοριακή αυτην την Δευτερα. Απλά έχω  από χθες κάτι καφέ...Και τώρα ροζ υγρά. Ο γιατρός λέει να περιμένουμε την μοριακή...Αλλά που μυαλό _στα κάγκελα- Τι να Ναι άραγε αυτά τα σημαδια???

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Καλησπερα και εγώ μετά από μεταφορά βλαστοκυστων....- Θα κάνω χοριακή αυτην την Δευτερα. Απλά έχω  από χθες κάτι καφέ...Και τώρα ροζ υγρά. Ο γιατρός λέει να περιμένουμε την μοριακή...Αλλά που μυαλό _στα κάγκελα- Τι να Ναι άραγε αυτά τα σημαδια???

Ελπίζω σημάδι εμφύτευσης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ν_S είπε:

Καλη επιτυχια! Ευχομαι να ειναι σημαδι εμφυτευσης!!! 

Δημοσίευση
στις On 13/7/2018 at 1:52 ΠΜ, ο/η Ν_S είπε:

Καλημέρα. Έκανα κ εγώ μεταφορά 2 βλαστοκύστεων την Δευτέρα  κ θα κάνω την χοριακή την Τετάρτη, την 9η μέρα. Χθές είχα το μεσημέρι λίγο καφέ αίμα κ το βράδυ σκούρο κόκκινο . Όχι να λερώσω σερβιέτα όμως. Έκανα μία ένεση lentogest όπως μου ειπε η γυναικολόγος μου κ πριν λιγο σήμερα Σάββατο έχω πάλι αίμα, Ιδια ποσότητα. Μου ειπε να παραμείνω ξαπλωμένη κ πως δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Φοβάμαι πως μου έρχεται περίοδος... 

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην παρέα σας!!! Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου... 4 Ιουλιου έκανα ωοληψια 4 ωαρια τα 3 Γονιμοποιηθηκαν  και φτάσανε βλαστοκυστες και τα 3 . Την Δευτέρα 9 Ιουλίου έκανα την Εμβρυομεταφορα 2 εμβρύων... Σήμερα Σάββατο και κανένα σύμπτωμα,Πρηξιμο ,ουτε καν το αίμα της εμφύτευσης.... την Τριτη 17/7  ειναι να παω για χοριακη... μηπως Δευτερα να εκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης να πάρω την κρυαδα; 

Τόσες μέρες ήμουν στην ηρεμία μου αλλά σήμερα με έχει πιάσει το άγχος...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...